1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Alle losse verzendkosten. Dit is misleidend.

Pluspunten

Makkelijk bestelproces, snelle levering, goede spullen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooi aanbod van zoveel merken, mooi platform.

Ik heb een maand geleden laarzen retour verzonden volgens afspraak. Maar heb tot op heden mijn geld nog niet terug ontvangen. Meerdere keren over gebeld, maar men kan mij niet vertellen waarom terugbetaling achterwege blijft. Zeer ontevreden hierover.

Pluspunten

Zeer goede korting, mooie merken, echt een verrassing voor mij.

Meer duidelijkheid over levering en leveringstijdstip, leek niet geheel onder controle

Pluspunten

besteld en volgende dag in huis, verrassing dus

dank voor de inzet om optimale service te leveren

Pluspunten

goede service snelle levering telefonisch goed bereikbaar klantvriendelijk

Onjuiste en niet werkende track en trace code van verkeerde bezorgdienst ontvangen. Hierdoor was het niet duidelijk en niet bekend wanneer ik het pakket zou ontvangen.m

Pluspunten

Ruime keuze en hoge kortingen! Bij toeval (door een pakket van de buren) eens een kijkje gaan nemen en meteen gevonden wat ik al lang zocht en dus besteld!

Ondanks dat ikzelf een fervent online shopper ben, kende ik deze site niet. Wellicht meer naamsbekendheid creëren?

Pluspunten

Heerlijke jas gekocht. Levering duurde door drukte iets langer. Maar kreeg wel snel reactie op mijn mail toen ik daar vragen over had. Prima geregeld.

De track en tracé code duidelijk afgeven, en als dat niet gaat een indicatiedatum van aflevering afgeven. Een track en tracé code die niet werkt is niet handig!

Pluspunten

Betrouwbaar

Blijkbaar is tobedressed afhankelijk van snelheid afzender. Kan dan zo maar ruim 4 dagen duren als afzender 1x per week verstuurt.

Pluspunten

duidelijke website zeer voordelig groot assortiment

Pluspunten

Blij met de snelle levering en scherpe prijs!

eeeuuhh..........

Pluspunten

Op een leuke, speelse manier voel je je direct welkom als klant! Daarnaast product en snelheid gewoon top dus ik zou ze altijd aanbevelen ;)

Pluspunten

Zeer snelle en goede levering. Ze doen wat ze beloven in tegenstelling tot andere bedrijven. Ik ben meer dan tevreden met Tobedressed

Pluspunten

Reaktie ,,op vrienden van,, en dan te zien krijgt shoptegoed 140 euro en vervolgens nooit meer ergens kan inloggen! Reaktie op mijn vraag bleef uit! Had hier nog nooit van gehoord n.l. Nou was dat maar zo gebleven ook,wat een ellende zeg! Mijn vertrouwen in jullie is nihil. Ook het ophalen van pakket als iets niet goed past of geen goed product,las ik de retour kosten zelf maar betalen,en naar een retour punt te gaan.Ik bestel juist omdat ik ziek ben,dus geen optie voor mij,word het lak duurder dan de zegel.Nee ik bestel liever nooit weer bij jullie.

Pluspunten

No complaints at all. Great service and price

Pluspunten

Snelle levering Super. De schoenen die heb besteld veel goedkoper dan in de winkel.

2 sterren: slechter dan verwacht

Op de site kun je gewoon bestellen en een aantal dagen later ontvang je een mail dat het product niet in voorraad is. Erg jammer..

Pluspunten

Snelle levering. Goed verpakt.

Nvt

Pluspunten

mooie kleding, goede levering. Goede kleding en schoenen met hoge korting.

retourneren gratis maken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Je wordt vriendelijk te woord gestaan

Als je wilt retourneren en je moet zelf de retoorbonnen etc uit printen is dat voor mij een reden om niet weer bij jullie te kopen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Product op voorraad besteld. Dag later bericht dat het niet geleverd kan worden..... Beetje vreemd en slechte reclame

Diemermere 1

1112 TA Diemen