Pluspunten
Product op voorraad besteld. Dag later bericht dat het niet geleverd kan worden..... Beetje vreemd en slechte reclame
Beste Anotoine, bedankt voor je beoordeling. We begrijpen heel goed dat het vreemd over komt als een artikel op voorraad staat wat vervolgens niet geleverd kan worden. Wij werken samen met honderden winkeliers die allemaal een automatische koppeling hebben naar onze site. Hierdoor kan de voorraad update net langs elkaar heen lopen. Dat is natuurlijk vervelend en zorgt voor een teleurstelling. Mocht jij in de toekomst een artikel zien wat je graag wilt bestellen, laat het ons dan even weten! Wij zijn dan bereid om even navraag te doen bij de betreffende winkelier. Hopelijk zien we je nog eens terug en kunnen we teleurstellingen als deze dan voorkomen! Groetjes, Chanine
Pluspunten
Snelle levering! Goede communicatie.
Verbeterpunten-
Geen verbeterpunten en mooie complimenten! Wij worden hier blij van. Dankjewel! Groetjes, Chanine
Pluspunten
Snel en goed product geleverd.
Hi Dino, bedankt voor je mooie beoordeling en cijfer! Tot snel maar weer! Groetjes, Chanine
Pluspunten
Snelle levering, mooie prijs
Bedankt voor je mooie beoordeling, Liesbeth! Dat wordt gewaardeerd. Tot snel? Groetjes, Chanine
Pluspunten
Snelle levering, keurig volgens afspraak .
Verbeterpunten???????????
Wat goed om te horen dat alles volgens afspraak is gegaan! Dat horen wij graag. Zien we je snel weer? Groetjes, Chanine
Pluspunten
snelle levering overzichtelijke site zeer tevreden in de toekomst zal ik zeker nog meer bestellen
Wat een mooi rijtje met complimenten, bedankt Katrien! Wij zijn hier heel blij en tot de volgende keer maar weer dan ;). Groetjes, Chanine
Pluspunten
5 sterren
5 sterren en dus een 10! Geweldig! Bedankt voor je beoordeling, Mia. See you next time. Groetjes, Chanine
Pluspunten
Er is veel korting en ze bezorgen snel
Leuk hé? Al die kortingen, vinden wij ook hoor! Bedankt voor het prachtige cijfer dat je ons hebt gegeven, Samuel! Tot snel? Groetjes, Chanine
Pluspunten
Topmerken aangeboden met korting! Snelle reactie van de klantenservice toen ik een vraag stelde en komen hun beloftes na
VerbeterpuntenLevering duurde een beetje lang
Hi Chantal, bedankt voor je mooie beoordeling! Super! We zijn ons er van bewust dat de levering soms wat langer kan duren, dit komt omdat wij samenwerken met honderden winkeliers. Onze excuses als je hier hinder aan hebt ondervonden. Zien we je snel weer terug? Groetjes, Chanine
Bedankt voor je prachtige beoordeling! Hier zijn wij heel blij mee. Tot snel? Groetjes, Chanine
Pluspunten
Beste service dat ik tot nu toe gekregen heb met vele andere bedrijven vergeleken maar hier vind je veel goede prijzen net nieuwe schoenen besteld snel en goed verpakt geleverd top jongens.
VerbeterpuntenIk kon er geen bendenken/vinden
Nou, wat fijn om te horen dat je onze service als de beste hebt ervaren! :) Hier doen we het voor, Nasri! Zien we je snel weer terug?! Groetjes, Chanine
Pluspunten
Product was ik de sale en nog steeds leverbaar. Product zag ee goed uit zonder schade.
VerbeterpuntenDoos van product was ontzettend smerig en vervallen en aangedaan was een product van ruim €300. Ik maak me dan zorgen over jet feit dat er wel zuinig mee omgegaan word tijdens het leverings proces
Hi Ilonka, wat vervelend om te horen dat het pakket zo beschadigd was! Dit is absoluut niet hoe wij het graag zien. Het kan natuurlijk wel voorkomen dat er door de postservice niet netjes mee om wordt gegaan. Hier hebben wij verder ook geen invloed op. Al met al zijn wij tevreden met deze beoordeling en het mooie cijfer! Bedankt. Groetjes, Chanine
Pluspunten
VerbeterpuntenAls bestelling een set betreft en een deel niet leverbaar, dan ook anderen deel mogelijk maken te annuleren. Ik heb gecontroleerd dat bestelling voorradig is en na betaling en na bevestiging verzending krijg ik bericht dat een deel van de bestelling niet leverbaar is. Het andere deel annuleren mag niet. Terugzenden wel, maar dat met extra kosten!! Boevenorganisatie!!
Beste Bram, wat vervelend om te horen dat je zo ontevreden bent! Hier worden wij natuurlijk niet blij van. Helaas geeft onze winkelier in één keer door of zij een order wel of niet kunnen leveren. Dit betekend dat het andere artikel wat wel leverbaar was meteen naar je is opgestuurd. We hebben dan geen mogelijkheid meer om te annuleren. We hopen dat je dit begrijpt. Al met al heel vervelend dat het hier een set betrof en jij hierdoor genoodzaakt bent geweest om het te retourneren. Groetjes, Chanine
Pluspunten
Duidelijke site. Bereid naar ander adres te verzenden Snelle levering.
Bedankt voor de mooie complimenten, Lilian! Zien we je snel terug in onze webshop? Gezellig! Groetjes, Chanine
een 10! Wij zijn helemaal tevreden, bedankt! Tot snel?! Groetjes, Chanine
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs
VerbeterpuntenGeen
Snel geleverd én ook nog voor een goede prijs! We zijn blij te horen dat je zo'n goede ervaring met ons hebt, Marc. Zien we je snel weer? Groetjes, Chanine
Bedankt voor het achterlaten van deze beoordeling met een prachtig cijfer! See you next time. Groetjes, Amanda
Pluspunten
top service en mega snelle verzending !! echt een aanrader
Verbeterpuntenxx
Wat een complimenten, bedankt! Zien we je snel weer terug, Mirjam! Wij gaan dan zeker voor die mooie 10! Groetjes, Chanine
niet duidelijk aangegeven hoelang het versturen van de bestelling bij winkeliers duurt.. Ook kreeg ik een mailtje over een foutmelding maar die kon ik negeren..
Hi Juul, bedankt voor je beoordeling. De mailtjes over een foutmelding is inderdaad een bekend probleem bij ons, we zijn druk bezig dit op te lossen! We kunnen helaas niet per winkelier de levertijd aangeven, omdat dit bij de winkeliers niet te garanderen is. Hopelijk zien we je nog eens terug en kunnen we je ervaring dan beter maken! Groetjes, Chanine
To be dressed zou zelf bij de betreffende kledingwinkel binnen een redelijke termijn moeten controleren of de bestelling is verzonden. Ik heb twee maal moeten bellen om te vragen hoe lang de uitlevering nog zou duren. Dat vond ik onplezierig. Normaal wordt via internet heel snel geleverd.
Bedankt voor je beoordeling. We begrijpen je verbeterpunt en dat iedereen graag zijn of haar pakketje snel in huis wilt hebben. We doen er alles aan om dit voor elkaar te krijgen, maar omdat wij samenwerken met winkeliers is dit gewoonweg niet te garanderen. Hopelijk zien we je nog is terug en kunnen we het dan wel waarmaken. Groetjes, Chanine!
Wauw! Een 10! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Zien we je snel terug?! Groetjes, Chanine
Pluspunten
Snelle service en correct geleverd!
Verbeterpunten-
Thanks voor deze review en het prachtige cijfer! Wij zijn blij! Groetjes, Chanine
Pluspunten
Supersnelle levering en uitstekende service! Het retourproces liep op rolletjes en ik kreeg heel snel mijn geld terug gestort, dikke duim! Zeker aanbeveelt bij mijn vriendinnen,de trui met stropdas bevalt superrrrrrr;)!!!
Superrrrrrrrr Corina ;)! Wij zijn heel blij, dat we jou zo blij hebben kunnen maken. We zien jou en je vriendinnen graag terug in onze webshop! Groetjes, Chanine
Pluspunten
Leuke dingen, makkelijk op te zoeken.
VerbeterpuntenMisschien. Makkelijk om de maatvast te houden.
Hi Daniella, bedankt voor je prachtige cijfer! Helaas is je verbeterpunt niet helemaal duidelijk, kan je deze nog even toelichten? Zien we je snel nog eens terug? Gezellig! Groetjes, Chanine
Pluspunten
Snelle boeking en levering
VerbeterpuntenGeen opmerkingen
Alles naar wens! Dat horen we maar graag. Tot de volgende keer?! Groetjes, Chanine