Pluspunten
Prima service. Door storing bij Bank werden de schoenen zonder te betalen opgestuurd en kon er makkelijk na ontvangt betaald worden.
Hi Rory, wat goed te horen dat je onze service als prima hebt ervaren! Veel plezier met je schoenen. Groetjes, Chanine
Pluspunten
Artikelen worden netjes bezorgd
Bedankt voor je beoordeling, Coby! Een prachtig cijfer, dus wij zijn blij! Groetjes, Chanine
Pluspunten
Kwaliteit en merkartikelen. Aanbiedingen zijn echt goedkoop. Duidelijk en makkelijke site.
Mooi hé, al die merkartikelen voor fijne prijzen! Daar wordt iedereen blij van! Zien we je nog eens terug? Groetjes, Chanine
Pluspunten
Kwam op jullie site omdat ik op zoek was naar een bepaalde laars. Deze vond ik gelukkig bij jullie,er was nog 1 maat 39 ..Ik dacht die moet ik hebben voor onder mijn jurkje wat ik gekocht had voor ons feest.En toen maar hopen dat het op tijd binnen kwam en jahoor ...De volgende dag werden ze al bezorgd en ik was super blij met mijn aankoop...Joehoe het feest kon beginnen dankzij jullie topservice!!! Dankjewel hiervoor!
Geweldig Marion! Bedankt voor deze prachtige beoordeling en wat fijn dat we je outfit compleet hebben kunnen maken. Hopelijk heb je een leuk feest gehad ;)! See you next time! Groetjes, Chanine
Pluspunten
Zeer breed aanbod Scherpe prijzen (tijdens de solden)
Thanks voor dit mooie cijfer, Fabien! Hier zijn wij heel blij mee. Zien we je nog eens terug? Groetjes, Chanine
Pluspunten
VerbeterpuntenOpgestuurde klacht wordt niet behandeld door Livingstone.Ik vind dat Tobedressed verantwoordelijk is.
Bedankt dat je tijd hebt genomen om ons een beoordeling te geven! Een snelle levering is altijd fijn hé? Wat betreft je verbeterpunt, we betreuren dat je klacht tot op heden nog niet is opgepakt. Dit is natuurlijk de bedoeling, laat onze klantenservice even je ordernummer weten en wellicht kunnen we het alsnog netjes oplossen! Groetjes, Chanine
Pluspunten
Goede nazorg Mooie producten Snel
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Hi Joep, alles helemaal goed gegaan? Dat horen we maar graag! Volgende keer gaan we zeker weer voor die 10! Groetjes, Chanine
Pluspunten
Veel keus, sneller levering, prettige efficiënte website. Ik had lang gezocht naar een specifieke trui en uiteindelijk alleen op jullie website gevonden!
VerbeterpuntenIets meer omschrijving bij de aangeboden artikelen, zoals bijvoorbeeld het materiaal van de stof.
Wat een hoop complimenten! Top! Hoe leuk om te horen dat je die ene trui nou juist bij ons hebt gevonden! Je verbeter punt is ook helemaal duidelijk, bedankt voor de tip! Zien we je snel weer!? Groetjes, Chanine
Pluspunten
De aanbiedingen zijn prima.
VerbeterpuntenZorgen dat de levertijd in overeenstemming komt te liggen met andere aanbieders.
Hi Henk, bedankt voor je beoordeling! Fijn al die mooie aanbiedingen ;)! Je verbeterpunt begrijpen wij, echter werken wij samen met honderden winkeliers waardoor wij een snelle levertijd simpelweg niet kunnen garanderen. Fijne dag verder! Groetjes, Amanda
Het hoogste cijfer, super! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Tot snel! Groetjes, Chanine
Pluspunten
snelle levering duidelijke uitleg over retourzending last but not least, goede kwaliteit
Hi Berdien, bedankt voor je beoordeling! Wat goed om te horen dat alles duidelijk was. Zien we je nog eens terug?! Groetjes, Erik
Pluspunten
Supersnelle levering en gelukkig had to be dressed de Peter Kaiser's die ik zocht! Kende de website niet, maar zal hem zeker aanbevelen!
Fijn hé!? Als je net de schoenen hebt gevonden die je nodig had! Fijn dat we je zo goed hebben kunnen helpen, Babette! Tot snel! Groetjes, Chanine
Wow! Bedankt voor dit cijfer. See you next time! Groetjes, Chanine
Pluspunten
Mooi aanbod aan aantrekkelijke prijzen.
Verbeterpuntenverzendkosten zijn hoog en niet altijd duidelijk. In 1 bestelling heb je makkelijk 3* verzendkosten omdat de goederen niet altijd van dezelfde leverancier komen, maar zo kan het echt wel oplopen,... jammer
Beste Tania, bedankt voor je beoordeling! Jouw verbeterpunt is helemaal duidelijk, echter komt dit inderdaad omdat wij een verzamelplaats zijn van honderden winkeliers. Vervelend te horen dat je hier hinder aan hebt ondervonden. Toch zijn wij erg blij mee dit prachtige cijfer! Tot snel?! Groetjes, Chanine
Pluspunten
Uitgebreide collectie, zeer goede afhandeling van de bestelling! Ik heb jullie al aan enkele vriendinnen aanbevolen. MVG Monique Teelen
Hi Monique, wat fijn te horen dat je ons kan aanbevelen! Super lief, bedankt hoor! We kijken er naar uit om jou en je vriendinnen weer te mogen begroeten in onze webshop! ;) Groetjes, Chanine
Pluspunten
Prima webshop en snelle levering
Wauw! Het hoogste cijfer, wij zijn blij hoor! See you next time! Groetjes, Erik
Pluspunten
Levering volgens afspraak. Prima.
Een goede levering, daar staan wij voor! Fijn te horen. Bedankt en tot een volgende keer maar weer! Groetjes, Chanine
Pluspunten
Correcte aflevering
Bedankt voor het achter laten van deze review! Wij zijn blij met dit mooie cijfer. Zien we je nog eens terug? Groetjes, Amanda
Pluspunten
Overzichtelijk, alle prijzen en snelle verzending.
Wat een complimenten, bedankt hiervoor! Zien we je snel weer? Groetjes, Chanine
Pluspunten
Hi Jos! Wat een mooi cijfer, top. Hartstikke bedankt. Groetjes, Erik!
Pluspunten
Mailtjes die je up to date houden.
VerbeterpuntenDuurde wat lang voordat het bezorgd werd.
Bedankt voor je beoordeling Celine! Fijn dat je onze mails als positief hebt ervaren. Wij hebben inderdaad een levertijd van 2-5 werkdagen dus dat kan wat langer duren als dat je gewend bij andere webshops. Tot snel? groetjes, Amanda
Pluspunten
Mooie schoenen en veel keus voor de juiste prijs. Snel geleverd en goed verpakt, kortom zeer tevreden ☺.
VerbeterpuntenGEEN
Bedankt voor de mooie pluspunten. We wensen u veel draagplezier van uw mooie schoenen. Groet Kim
Pluspunten
Scherpe prijzen, en daardoor sterk concurrerend.
VerbeterpuntenDe levertijd!, dat moet echt sneller.
Afhankelijk van de samenwerkende winkelier kan de levering verschillen van 'same day delivery' tot 'levering binnen 3 werkdagen'. Vervelend te horen dat u daar minder blij van wordt. Gelukkig bent u goed geslaagd en hopelijk mag dat vaker het geval zijn. Groet Kim
Pluspunten
Snelle afhandeling en schappelijke prijzen.
Wat leuk te horen Irmgard. Wij doen dagelijks ons uiterste best om een mooi aanbod te brengen. Hopelijk kunnen we je vaker van dienst zijn. Fijne dag, groet Kim
Pluspunten
had ik een 0 kunnen kiezen had ik dat ook gedaan. ik plaats een bestelling was ook de eerste keer van twee producten ongeveer 10 minuten daarna kreeg ik een bericht dat 1 van de bestelling geanuleerd is en ik de aankoop bedrag terug gestort zal krijgen. ik moet een ander bestelling plaatsen met 10 euro verzend kosten waarvan ik voor de aankoop die geannuleerd is al 10 euro betaald heb aan verzendkosten. ik moest dus 20 euro betalen aan verzendkosten want mijn aankoop kan niet meer geannuleerd worden en de klanten service kan ook niet meer voor mij doen. Malifide bij elkaar. kan het voor geen cent aan vrienden bevelen.
VerbeterpuntenIk wil mijn verzendkosten terug en mijn aankoopbedrag als ik mijn product laat annuleren moet dat ook kunnen
Onze oprechte excuses voor deze vervelende ervaring met onze shop. Heel begrijpelijk dat u niet blij bent. Helaas zien wij geen klantnaam terug dus hopende op een goede afwikkeling. Anders horen wij dit uiteraard graag. Het is absoluut niet onze bedoeling ontevredenheid te creëren. Met vriendelijke groet Kim