Pluspunten
Weinig anders dan dat mijn vriendelijk is aan de telefoon. Gemaakte afspraken over de levertijd worden echter niet nagekomen. Er wordt beloofd dat ik zal worden teruggebeld, maar ook dat wordt dan weer niet nagekomen.
VerbeterpuntenKom je afspraken na en informeer de klant als er onverwacht toch complicaties zijn ontstaan bij de levering. Ik bestel een artikel dat op voorraad is en dat met 2-3 dagen geleverd zal worden. Om onduidelijke reden is de status van mijn bestelling al een hele tijd “in behandeling” en is mij volledig onduidelijk wat en wanneer ik iets van jullie mag verwachten. Dit ondanks dat ik wel al € 269,00 heb betaald. Ik vind dit schandelijk. Als jullie je afspraken niet na kunnen komen informeer dan de klant en stort het geld desgewenst netjes terug.
Beste Kees, bedankt voor je bericht en je beoordeling. We hebben even nagekeken wat er precies is gebeurd met jouw bestelling. Jij hebt op 07-01-2018 een order geplaatst en deze is op 12-01-2018 geleverd. Hier zit een levertijd van 5 werkdagen tussen. In onze webshop wordt vermeld dat de artikelen binnen 2-5 werkdagen worden geleverd, wat doorgaans dezelfde of volgende dag is. In veel gevallen is dit gelukkig ook zo, maar het is helaas niet altijd haalbaar. Wij zijn hierin volledig afhankelijk van onze winkeliers. Onze oprechte excuses dat je een nare ervaring hebt overgehouden aan je ervaring bij To Be Dressed. Groetjes, Nathalie
Een TOP cijfer, thanks Karin! Tot snel! Groetjes, Chanine
Pluspunten
hele snelle en correcte levering. het product was zoals ik had verwacht,echt super winkel
Wow! Helga, bedankt voor je lovende woorden. Hier worden wij heel vrolijk van! Zien we je snel?! Groetjes, Chanine
Pluspunten
Snelle levering, zelfs in de drukke kerstperiode.
Dit is nog eens een compliment! Fijn dat je de bestelling zo snel in huis had met kerst :)! Groetjes, Erik
US maten en UK maten niet verwarren. Verzendkosten bij verkeerde levering vergoeden
Beste Hanning, bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te horen dat je zoveel onvrede hebt over To Be Dressed! We begrijpen helaas niet helemaal wat je bedoeld met je opmerking "US maten UK maten niet verwarren". Wij hanteren over het algemeen europese maten met een vermelding van UK maten erbij. Heb jij destijds ook een klacht aangemaakt over de verkeerde levering? In veel gevallen is het namelijk zo dat de retourkosten worden vergoed bij een verkeerd geleverd artikel, want dit mag natuurlijk nooit gebeuren. Onze oprechte excuses hiervoor! Groetjes, Chanine
Pluspunten
geleverd binnen tijdsbestek en voor de rest weet ik het niet meer dus waarschijnlijk alles prima in orde.
Haha, wat een leuke review! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten, Martine. See you next time! Groetjes, Chanine
Pluspunten
Yes! De hoogste score! Wij zijn super tevreden, bedankt voor deze beoordeling! Groetjes, Nathalie
Pluspunten
Goede communicatie Snelle levering
Bedankt voor je beoordeling en de complimenten! We zien je graag nog eens terug in onze webshop! Groetjes, Chanine
Pluspunten
snel en gemakkelijk bestellen online en heel snel geleverd.. Product onbeschadigd ... Heel tevreden van mijn product tegen een heel scherpe prijs!!
Verbeterpuntengeen
Alles naar wens, TOP! Dat horen wij graag, Aswin! Zien we je snel weer?! Groetjes, Amanda
Pluspunten
Leuke Clic schoenen gekocht voor mn dochter, voor een hele leuke prijs. Netjes geleverd. Ook netjes te woord gestaan aan de telefoon. Ga hier zeker vaker bestellen.
Wow! Super te horen dat je zo'n goede ervaring bij ons hebt gehad. Hopelijk kunnen we dit de volgende keer weer waarmaken! Tot snel. Groetjes, Nathalie
Het duurde te lang voordat ik mijn bestelde laarsjes ontving. Bij ontvangst bleek het NIET het door mij bestelde artikel. Klantenservice gebeld, meisje dacht totaal niet mee met oplossen probleem, Belachelijk dat ik zelf retourkosten moet betalen als er bij ToBeDressed iets misgaat!!
Beste Els, bedankt voor je bericht. Wat ontzettend vervelend te horen hoe het is gelopen met jouw bestelling! Dit is absoluut niet onze bedoeling geweest. Helaas kan ik op de gegevens niets achterhalen. Heb jij destijds ook een klacht aangemaakt van de bestelling die je hebt ontvangen in je eigen To Be Dressed account? Onze oprechte excuses dat je niet naar tevredenheid bent geholpen! Groetjes, Amanda
Pluspunten
Snelle levering, goede service
Kort maar krachtig! Helemaal goed, Eli! Bedankt en tot een volgende keer maar weer. Groetjes, Amanda
Pluspunten
Snelle levering, keurig verpakt, goede prijs
Verbeterpuntenorder was al in huis voordat ik de mail ontving dat deze verzonden was
Fijn hé als je aankoop zo snel wordt geleverd!? ;) Daar worden wij ook heel blij van hoor, Frank! Bedankt voor je complimenten en de tijd die je hebt genomen om deze beoordeling achter te laten. Groetjes, Nathalie
Pluspunten
Erg mooie verpakking. Zag er erg netjes uit. Nog niet zo'n mooie verpakking ontvangen. Het kaartje was ook erg leuk en persoonlijk.
VerbeterpuntenGa zo door!
Wat goed om te horen dat je zo blij bent met de verpakking en het persoonlijke kaartje, Franka! Helemaal goed. Super bedankt voor het achterlaten van deze leuke beoordeling. Tot snel!
Pluspunten
Super overzichtelijk, betrouwbaar en snelle levering!!
VerbeterpuntenGeen
Alles waar we voor staan, waar gemaakt! Dat horen we maar graag! Volgende keer gaan wij zeker voor deze TOPscore! Bedankt.
Pluspunten
goeie service, correct en snel! Top!
Wauw het hoogste cijfer, super! Bedankt dat je tijd hebt genomen om ons te beoordelen, Hilde. Tot ziens in onze webshop! Groetjes, Amanda
Pluspunten
Zeer tevreden over jullie.
VerbeterpuntenGeen
Bedankt voor je complimenten, Catherine! Daar zijn wij heel tevreden mee hoor :)! Zien we je snel weer? Groetjes, Chanine
Pluspunten
geen
VerbeterpuntenBestelling gedaan op 28-12 en nog steeds niets ontvangen. Aangegeven dat we de bestelling willen annuleren per telefoon en per mail en je krijgt geen reactie. Per telefoon geen toezegging dat de bestelling geannuleerd is. Ook geen reactie via de mail terwijl er gevraagd is om een bevestiging. Hele slechte service en zou bij dit bedrijf niets bestellen.
Bedankt voor het achterlaten van een review. Helaas kunnen wij geen bestellingen terugvinden op de gegevens die je hebt achtergelaten. We willen graag kijken wat er precies is gebeurd met jouw bestelling, maar dat gaat niet op deze manier. Wil je ons even je ordernummer laten weten, zodat wij het even kunnen nagaan? Bedankt alvast. Groetjes, Nathalie
Bedankt voor dit mooie cijfer, Marcela! Groetjes, Erik
Pluspunten
Super snel geleverd
VerbeterpuntenGeen
Wat goed om te horen dat je bestelling snel is geleverd! Dat horen wij maar graag. Groetjes, Erik!
Pluspunten
Mijn schoenen waren in no time hier
Super! Altijd fijn als de bestelling snel in huis is, daar wordt iedereen blij van! See you next time. Groetjes, Chanine
Pluspunten
Snelle levering, zeer ruime keus, telefonisch goed te bereiken.
VerbeterpuntenTe veel pop-ups via internet.
Wat een complimenten! Alles waar we voor staan hebben we waar gemaakt. Pop-ups via internet kunnen we helaas niet zoveel aan doen, dit zijn de cookies die je pc automatisch opslaat! Toch vervelend dat je hier hinder aan ondervonden hebt. Zien we je nog eens terug? Groetjes, Amanda.
Pluspunten
Snelle en correcte levering en prima prijs en top product!
Bedankt voor je lovende woorden, Brigitte! Ook nog eens een prachtig cijfer, wij zijn blij! Zien we je snel terug?! Groetjes, Chanine
Pluspunten
De gegeven informatie komt overeen met de levering. Snel en correct!
VerbeterpuntenJullie kunnen misschien sneller of eerder zichtbaarder worden tijdens het zoeken naar een product.
Fijn om te horen dat de levering naar wens is verlopen! Helaas is je verbeterpunt niet helemaal duidelijk, kan je deze nog even toelichten? Groetjes, Amanda
Pluspunten
Snel, betrouwbaar, goede klantenservice.
Wat een complimenten, dank hiervoor! Je hebt alles benoemd waar we voor staan, dus wij zijn dik tevreden! Groetjes, Chanine