Pluspunten
Prettige website Snelle levering
Bedankt voor je beoordeling, de hoogste score! Volgende keer gaan we weer voor een 10! Groetjes, Bibiche
Pluspunten
Goede prijs
VerbeterpuntenNa betaling blijken de schoenen ineens niet te leveren. Echter na enkele dagen staan de niet te leveren schoenen nog steeds op de site. ook na dit door te hebben gegeven blijkt men niet in staat om dit aan te passen. Waardeloos.
Beste Cor, Bedankt voor je bericht en de beoordeling! Je hebt hier zeker een punt. Dat er artikelen uitverkocht zijn mag niet gebeuren. Echter wij zijn een verzamelplaats van honderden leverancier door heel Nederland, die allemaal hun uitverkoopartikelen aanbieden op onze site en we proberen er ook alles aan te doen om dit zoveel mogelijk te voorkomen, we hebben hier alleen te maken met honderden winkeliers en dus voorraden. Helaas komt het dus wel eens voor dat een artikel niet geleverd kan worden door een winkelier ergens in het land en in jouw geval is gebleken dat het artikel nog wel op voorraad stond in het kassasysteem van de winkelier maar onvindbaar was. Onze welgemeende excuses hiervoor!
VerbeterpuntenBlijf zo doorgaan!
Helemaal tevreden, daar worden we blij van Kiya! Een ook nog een 10! Fijn dat alles helemaal naar wens is verlopen en tot gauw op To Be Dressed. Groetjes, Bibiche
Pluspunten
Fijne site, makkelijk te bestellen voor prettige prijs, vlotte en klantvriendelijke levering. Ik ben zeer tevreden!
Fijn dat je zo positief bent! Dat is natuurlijk ook ons streven dus we zijn er heel blij mee! See you next time! Groetjes, Bibiche
Pluspunten
Goede aanbiedingen en correcte en snelle levering
Bedankt voor mooie beoordeling en wat fijn dat je tevreden bent. Hopelijk tot snel?! Groetjes, Bibiche
Pluspunten
Goede artikelen tegen een schappelijke prijs, snelle verzending
VerbeterpuntenGeen
Bedankt voor de beoordeling en het mooie cijfer Dick. We hopen je snel weer te zien op To Be Dressed! Groetjes, Bibiche
Pluspunten
Vriendelijke, betrouwbare en hulpvaarfige klantenservice Deze site toont een overzichtelijk en compleet overzicht van de leukste items op mode gebied met geweldige kortingen en voordelige prijzen. De bestelling wordt correct afgehandeld en is snel bij je thuis. Super!
Bedankt voor de lovende woorden, daar worden wij erg blij van!! Een prachtig cijfer en een super beoordeling, daar doen we het voor! Hopelijk tot snel op To Be Dressed. Groetjes, Bibiche
Pluspunten
Snelle levering, klopt wat ze beloven
VerbeterpuntenGeen
Bedankt voor je beoordeling, fijn om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk tot snel?! Dan gaan we voor de 10! Groet, Erik
Pluspunten
Veel keuze en fijne prijsjes! Ook een zeer vriendelijke klantenservice.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Bedankt voor je beoordeling en je mooie cijfer! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze webshop en klantenservice. Hopelijk tot snel! Groeten, Erik
Pluspunten
Ik vind To be Dressed een van de beste webshops van Nederland allereerst wordt er ontzettend snel geleverd. Ten tweede beschikt To be Dressed over een enorm assortiment dat tegen de allerlaagste prijs wordt aangeboden kortom de ideale webschop.
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten voor To be Dressed, aangezien ik perfect de perfecte webshop ervaring heb doorgaan.
Kijk, dit horen we graag van onze klanten, fijn dat alles naar wens is verlopen! Wat een TOP complimenten en TOP cijfer, thanks! Tot snel op To Be Dressed! Groetjes, Bibiche
Pluspunten
snelle levering goede kwaliteit goed verpakt
Verbeterpuntengeen
Hartstikke bedankt voor je beoordeling Nando! Een tien en alleen maar mooie complimenten, super om te horen! Hopelijk tot snel op To Be Dressed. Groet, Erik
Pluspunten
• Correcte product omschrijving
Bedankt voor je beoordeling en dit super cijfer! Fijn dat alles duidelijk was omschreven, zien we je snel terug? Groetjes, Amanda
Pluspunten
Prima, keuze in mogelijkheden én kwaliteit.
Verbeterpunten(Nog)geen
Een 10, super! Goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze webshop Jo, zien we je snel terug? Groetjes, Amanda
Pluspunten
Alles was snel geregeld en prima verpakt. Geen schade en het was allemaal in orde. Fijn!!!
Wauw, wat een complimenten Marian! Altijd leuk om te horen. En wat een super cijfer krijgen we van jou! Hopelijk tot snel op To Be Dressed! Groetjes, Bibiche
VerbeterpuntenGratis retourneren
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling
Fijn om te horen dat alles goed is verlopen met je bestelling en bedankt voor het mooie cijfer Cris! Groetjes, Bibiche
Pluspunten
Goedkoop
Verbeterpunteneigenlijk geen, als ik ik moet zeggen dan is het dat je van sommige producten meer verschillende maten moet hebben,
Fijn dat Tobedressed snel reageerde toen de levering van de bestelling iets langer duurde dan verwacht. Het probleem werd opgelost en de sneakers (waar ik al een tijdje naar op zoek was) bezorgd. Fijn dat je zo bij kleine winkels kunt kopen via deze webshop.
Goed om te horen dat we het probleem snel voor je hebben kunnen oplossen en je jouw lang gezochte sneakers hebt kunnen vinden in onze webshop! Bedankt voor je mooie cijfer en hopelijk tot een volgende keer! Groetjes, Bibiche
Pluspunten
Super service! Omdat ik niet direct de schoenen kon laten passen en ik de retour termijn niet kon halen, is er meteen wat geregeld en werd ik binnen 10 minuten teruggebeld. En... de schoenen passen, ze zijn fantastisch. Dankjewel!
Verbeterpuntengeen
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! En natuurlijk hartstikke bedankt voor dit super cijfer! Hopelijk tot snel op To Be Dressed. Groetjes, Bibiche
Pluspunten
duidelijke website, veel nieuwe artikelen en leuke aanbiedingen. Wordt keurig en stevig verpakt
Verbeterpuntenmeer aanbod van leuke schoenen/laarsjes met wijdtematen zoals wijdte K
Super bedankt voor dit mooie cijfer! Tot de volgende keer weer. Groetjes, Chanine
Pluspunten
Prima service, prachtige kleding!! Makkelijk als je een handicap Hebt en je kunt niet naar de stad. Zo kun je er toch prachtig uitzien door bij jullie te bestellen. Ben super tevreden!!
VerbeterpuntenZou geen verbeter punten weten want het loopt allemaal prima
Wauw, wat een compliment! Super om te horen, Alice. Een prachtig cijfer, dus wij hebben niets meer te wensen! See you next time! Groetjes, Chanine
Pluspunten
Goede merkspullen voor en mooie betaalbare prijs.
VerbeterpuntenN/a
Dit is natuurlijk helemaal waar we voor staan! Fijn dat we het waar hebben kunnen maken. Een mooi cijfer, wij zijn blij! Tot snel maar weer! Groetjes, Chanine
Pluspunten
Top bedrijf Snelle levering!! Betaling als je het vergeet sturen ze eerst een herinnering Wat super fijn is!!
VerbeterpuntenMisschien i.p.v. 14 dagen ... 30 dagen betalingstermijn
Wat een prachtig lijstje met complimenten, dank hiervoor! De betalingstermijn wordt bepaald door de partij die onze afterpay regelt; Billink. Hier hebben wij helaas geen invloed op. We hopen je snel nog eens terug te zien. Groetjes, Nathalie!
Pluspunten
Ruime keuze
Bedankt voor je beoordeling en het mooie cijfer, Gerda! Volgende keer gaan we weer voor een 10! Groetjes, Chanine