1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Klachten worden niet sereus genomen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

Ik zou bericht krijgen over mijn bestelling van 17-08-2017 Dit zou per mail gestuurd worden na een telefoontje die ik gepleegd had na 7 dagen zonder statusverandering in kijn bestelling maar nu 29-8-2017 heb ik nog steeds niks gehoord over mijn bestelling en blijft hijstaan op (IN BEHANDELING) staan Ondertussen kan ik niet bij mijn betaalde geld...

Pluspunten

Snel levering en ruime keuze uit merkkleding met veel korting

Pluspunten

Correcte communicatie, snelle levering vlg afspraak!!!

Pluspunten

Snelle levering Bestelling plaatsen bij meerdere winkels via één website

Nvt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Onbehulpzame klantenservice. Bestellen gaat goed maar met reourneren/omruilen denken ze helaas niet mee.

Goede omruilservice bieden.

Pluspunten

Top, snel geleverd en met korting

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie prijs maar duurde heel lang voordat het binnen was

Pluspunten

Duidelijke communicatie en prima levering.

Pluspunten

Heel fijn dat ik de united nude schoenen via jullie kon kopen! Verleden jaar vond ik deze schoenen op een Italiaanse site en het eerste paar nog in de winkel! Dus inmiddels 3 paar in mijn bezit! Wat een fantastische schoen en ook nog heel apart!

Pluspunten

Simpel besteld, snel geleverd

Pluspunten

snel/goed inzicht in wat er te koop is

Ik heb geen behoefte aan aanbiedingen en reclame.

Pluspunten

Hele leuke verpakking

Pluspunten

Veel variatie in items die je zoekt. Scherp geprijsd. Geleverd op tijd en volgens afspraak. Gewoon goed.

Hou dit vast. Verander wat mij betreft niets.

Pluspunten

overzichtelijke site online snel besteld, goed verpakt en snel geleverd goeie uitverkoop

Geen verbeterpunten

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

4 dagen na betaling van 170 euro voor schoenen aangeschaft voor een belangrijke businessmeeting krijg je doodleuk een mail dat ze reeds verkocht zijn en het geld wel terugboeken. Bedrijf heeft zelf geen actuele voorraad het anticipeerd op restanten van aangesloten winkels. Op de maandag 170 euro betaald voor een paar schoenen en donderdags doodleuk een melding dat ze niet geleverd kunnen worden omdat ze reeds verkocht zijn. Schadalig en ik kom nooit meer terug! Mensen ga lekker naar een winkel die wel een eigen voorraad heeft dit bedrijf kan geen garantie op levering geven zelfs als je betaald hebt!

Kom gewoon je afspraken na en verkoop wat je kan leveren en geen gebakken lucht!

Pluspunten

Superhandig dat je 1 merk kunt bekijken. Bij foutieve levering makkelijk te bereiken en opgelost.

Pluspunten

Daadwerkelijk op voorraad.

Doorloop van levering

Pluspunten

Alles correct en goede orde ontvangen,ik ben zeer tevreden.

Geen ga zo door.

Pluspunten

Prima winkel. Ik had in de stad een paar schoenen gezien wat ik mooi vond, maar ze hadden mijn maat niet meer. Dus heb ik het online besteld. Snel in huis en goede prijs.

Pluspunten

Snelle levering van meeste bestellingen en bij klacht snelle communicatie terug.

Vragen om feedback na klacht

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Uiteindelijk is het wel goed gekomen

Terugkoppelen over ontvangst en voortgang van bestelling. Ik jheb 5 dagen lang helemaal niks gehoord nadat ik besteld en betaald had

Diemermere 1

1112 TA Diemen