Pluspunten

Snelle levering goede kwaliteit

Niks zeer tevreden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Stipt op tijd. Maar een vlek op de voorkant van de witte schoen.

Checken is een must. Jammer van die vlek.

Pluspunten

Ik had nooit van jullie website gehoord totdat ik een kijkje nam. Jullie bieden verschillende artikelen van verschillende merken wat heel fijn is. Toevallig zocht ik een clutch die ik 4 maanden geleden in de winkel had gezien, maar hij na een tijdje uitverkocht was. Andere winkels langs geweest en ook online gekeken maar geen redultaat. Door jullie website had ik hem toch kunnen vinden via een winkel die ver weg van mij was en heb toch de clutch kunnen bestellen die ik al wou! Super blij was ik.

Eerste keer toen ik die clutch had besteld stond het gewoon op de webiste en ik had mijn bestelling gedaan. Totdat ik na 2/3 dagen bericht kreeg dat de item niet geleverd kon worden. (Winkel had hem niet meer op voorraad). Tip: producten die uitverkocht zijn van de website af halen. Ik als klant was zeer tevreden met mijn aankoop totdat ik teleurgesteld werd. Ook het berichtje die ik 2/3 dagen pas later kreeg vond ik een minpuntje. Hoop dat deze feedback jullie beter zal maken.

Pluspunten

Betrouwbaar, echte merken

Pluspunten

Snelle afhandeling!

Pluspunten

prima aflevering geheel tevreden

geen

Pluspunten

Aardige klantenservice, snelle verzending, niets op aan te merken!

Pluspunten

Besteld en netjes bezorgd

Nu geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Drama!!! Al twee weken aan het wachten op order. Nog steeds in behandeling. Klantenservice doet allerlei toezeggingen maar komt ze niet na. Ik voel me iig in de maling genomen. Pas op!!!!!

Pluspunten

Overzichtelijke site, mooie prijs, mooie producten, snelle afhandelingen en levering, toppie!

Pluspunten

Snelle levering, nette levering en natuurlijk mooie producten! De naam doet het gevoel wel eer aan... ik was meteen dressed to impress! De volgende dag op mijn werk meteen deze webshop als tip door kunnen geven. Prompt nog een collega die iets bij jullie besteld heeft! Top dus!

Nee, ik ben zeer tevreden!

Pluspunten

Duidelijk bij de bestelling

Geen vandaag besteld morgen thuis

Pluspunten

Mooie site. Snelle levering. Goed verpakt. Bericht als bestelling onderweg is.

De ervaring geeft geen minpunten

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie verzameling, goede merken. Website is overzichtelijk.

Vier paar schoenen besteld. Pas bij het afrekenen werd me duidelijk dat ik dan dus ook 4 x verzendkosten (€ 5,- per paar) moet betalen. Wat is dan de toegevoegde waarde van deze website? Daar gaat je 'voordeel' als consument! Na 3 dagen kreeg ik de melding dat 2 van de 4 paar schoenen niet geleverd konden worden. Retourbedrag liet lang op zich wachten, zou meteen overgemaakt dienen te worden in zo'n geval. Enfin, een mooie verzameling van aanbieders, maar de positie als intermediair is heel ver te zoeken. De overige 2 paar kon ik niet bij een afhaalpunt laten leveren, alles wordt geleverd via PostNL. Een dag thuis gewacht tot pakketjes werden bezorgd. Gebeurde niet. Toen ad random buiten afgesproken tijd op een andere dag geleverd, maar hier heeft To Be Dressed uiteraard niets mee te maken. De geleverde schoenen waren B-keuzes, de semi-sneakers waren echt al honderd keer gepast, ingedeukt en vies. Klachtenafhandeling verloopt geheel langs To Be Dressed, uiteraard vond de winkel waar de schoenen vandaan kwamen het 'spijtig', en tot ziens maar weer! Retourkosten zijn ook voor de rekening van de klant. Ook niet meer van deze tijd. Al met al dus € 13,00 betaald om twee paar beschadigde tweedehands schoenen terug te kunnen sturen. Tja, voor alles is een eerste keer zullen we maar zeggen? Het retourbedrag kwam ook in gedeeltes terug, en dit heeft veel langer dan een week geduurd. Klantenservice geeft standaard antwoorden. Kortom: never again.

Pluspunten

Snelle service, prima website.

Pluspunten

snelle en correcte levering van het product

Pluspunten

Duidelijke kategorieën en duidelijke overzichten, die je zelf naar je eigen maat kunt aanpassen. Het nodigt zo uit tot een regelmatig bezoek, want dat gaat snel en overzichtelijk.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ruim aanbod, goede prijzen

Product niet leverbaar, dat hoor ik dan na 2 dagen nadat ik zelf contact opneem. Daarna is mij verteld dat ik mijn aankoopbedrag retour zou ontvangen, we zijn nu 4 werkdagen verder en ik heb het aankoopbedrag nog steeds niet ontvangen. Dit verwacht ik niet bij een bedrijf als webwinkel als ToBeDressed.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit en levering

Een bevestiging dat de bestelling verzonden is

Pluspunten

Snel en correcte service!

Pluspunten

Je krijgt wat je verwacht, tegen een scherpe prijs

Wisselende bezorgkosten maken de uiteindelijke prijs onoverzichtelijk

Diemermere 1

1112 TA Diemen