Pluspunten
Snelle afhandeling
Yes, weer een 10! Geweldig, dankjewel voor deze beoordeling. Groetjes Nathalie
Pluspunten
Heel goede service!
VerbeterpuntenGeen
Bedankt Isabel voor dit prachtige cijfer! Wij zijn blij om te horen dat jij onze service zo fijn ervaren hebt. Groetjes Danique
Pluspunten
Goede service! Goede prijs! 2 dagen later geleverd aan huis! Betrouwbare online winkel!
VerbeterpuntenMogelijkheid om pakje te laten leveren in Kiala-punt zou nog beter zijn.
Een 10, reden voor een feestje!! Wat fijn om te horen dat je bestelling zo snel in huis was en dat je tevreden bent met onze service. Wij werken eraan om in de toekomst ook de mogelijkheid te bieden om je pakketje af te halen bij bijvoorbeeld een Post NL punt. We hopen je snel weer in de webshop te zien! Groetjes Danique
Pluspunten
Snelle verzending, scherpe prijzen!
Richard, wat een goed cijfer! Hier maak je ons heel blij mee. Wat goed om te horen dat je bestelling zo snel in huis was. Bedankt voor je review! Groetjes Danique
Wie wordt er nu niet blij van een 10? Bedankt voor dit top cijfer, Madeleine! Groetjes Danique
Pluspunten
Ik vind helemaal mooi
Wauw, beter dan een 10 kan niet! Super tof, Henk! Bedankt voor je beoordeling. Groetjes Nathalie
Pluspunten
Snelle levering met kwaliteitsproducten
Dankjewel voor dit mooie cijfer, Pieter. Zien we je snel weer in de webshop? Groetjes Nathalie
Pluspunten
Prima webshop! Voorafgaand aan mijn bestelling contact gehad ivm een vraag over een artikel in de webshop. Ik kreeg heel snel en goed antwoord op mijn vraag.
VerbeterpuntenMijn vraag ging over de kleur van een artikel. De kleur bleek flink af te wijken van de afbeeldingen. Wellicht goed om betere afbeeldingen in de webshop te tonen?
10!! Wat fijn dat je het contact met onze klantenservice zo positief ervaren hebt, Sandra. We doen ons uiterste best om iedereen zo snel en zo goed mogelijk te helpen voor, tijdens en na de bestelling. Je punt over de afwijkende kleur van het product ten opzichte van de kleur in de webshop nemen we zeker mee zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Dankjewel voor je beoordeling! Groetjes Danique
Pluspunten
9..had een jurkje besteld .. en hij was prima verpakt . En ook mooi op tijd . Ging een weekend weg , dus het jurkje kon mooi mee in de koffer
VerbeterpuntenGeen
Super om te horen dat jouw jurkje zo snel binnen was, Francoise. Hopelijk heb je van het jurkje kunnen genieten tijdens je weekendje weg. Bedankt voor je beoordeling en hopelijk zien we je snel weer in de webshop! Groetjes Danique
Pluspunten
Mooi assortiment, ruim aanbod, snel, correct en goede prijs!
VerbeterpuntenGa zo door!
Johan, wat een leuke review! Wat een complimenten zeg, daar gaan we bijna van blozen. Bedankt voor je beoordeling! Groetjes Danique
Pluspunten
Site werkt prettig
VerbeterpuntenVanuit mijn ervaring kan je er helaas niet vanuit gaan dat spullen die worden aangeboden te leveren zijn. Na een dag kreeg ik al een email met het bericht dat 2 van de 3 artikelen niet te leveren waren. 3 dagen later volgende een andere email dat ook het laatste artikel niet ging komen. Blijkbaar zit er een grote beperking in het voorraadsysteem want de betrouwbaarheid van de voorraad is laag.
Wat ontzettend vervelend Frank dat meerdere artikelen die je besteld had niet meer beschikbaar waren. Dit is zeker niet de bedoeling en hier zijn wij ook absoluut niet blij mee! In jouw geval is dit ook echt pure pech want de artikelen die jij had besteld kwamen bij dezelfde winkelier vandaan waar net op deze dag een storing is geweest waardoor er een probleem was ontstaan met de voorraadkoppeling. Als wij dit hadden geweten hadden we je natuurlijk geïnformeerd maar helaas waren wij hier ook niet van op de hoogte. Al met al een hele vervelende situatie en voor het ontstane ongemak hebben wij je een mail gestuurd met daarin een kortingscode! Onze oprechte excuses voor het ontstane ongemak! Groetjes Heidi
Pluspunten
Veel merken en keuze
VerbeterpuntenAfleveren op Post NL afhaalpunt mogelijk maken
Een 8, dat is een dikke voldoende!! Wat fijn dat je onze webshop als positief hebt ervaren. We zijn er ook mee bezig om in de toekomst het afhalen bij bijvoorbeeld een PostNL punt mogelijk te maken, dus vergeet ons niet Rene ;). Groetjes Danique
Let op! Grote kans dat je uiteindelijk hartstikke duur uit bent bij deze website. Bij het retourneren van meerdere producten binnen één bestelling, betaal je voor elke leverancier die een product levert retourkosten! Dus twijfel je tussen twee maten of verschillende kleuren? Bij een ander bestellen...
Bij het retourneren van meerdere artikelen kunnen wij het ons voorstellen dat de retour kosten hoog kunnen oplopen. Wij hebben zelf geen artikelen op voorraad maar winkeliers c.q. leveranciers die zich bij ons hebben aangesloten bieden hun artikelen zelf aan via ons platform. We kunnen dit dus helaas niet voorkomen, anders hadden we dit gedaan. Onze werkwijze vermelden wij ook duidelijk op onze site, we vinden het dan ook jammer dat je hier pas achter bent gekomen nadat je je bestellingen had geplaatst want dan had je je onvrede hiermee kunnen voorkomen. Maar we kunnen hier nu achteraf helaas ook niets meer aan veranderen. We hopen dat je dit begrijpt! Groetjes Amanda
Pluspunten
Gunstige prijs
VerbeterpuntenTerugbetaling na mededeling dat besteld artikel niet geleverd kan worden, na 4 dagen nog steeds niet binnen. Wel ontvangen artikel, met daarbij email naar leverancier en kassabonnetje van de winkel oogt niet professioneel.
Pluspunten
Toppers. Snelle levering.
Ook jij bent een topper, Pascal! Dankjewel voor de 10, wie is daar nu niet blij mee? ;) Hopelijk zien we je snel weer in de webshop! Groetjes Danique
Pluspunten
Behulpzame verkoopsters: denken mee en komen met aantrekkelijke voorstellen.
VerbeterpuntenDuidelijker aangeven welke maten van welk model beschikbaar zijn.
Wat een mooi compliment, Nico! Hier worden we écht blij van. Ons doel is dan ook om iedere klant zo goed mogelijk te helpen bij zijn/haar bestelling. We nemen je punt over de onduidelijkheid over de beschikbare maten ook zeker mee, zodat dit in de toekomst duidelijker is. Bedankt voor je beoordeling! Groetjes Danique
Pluspunten
Super snelle levering en een gast gerichten contact
VerbeterpuntenIk heb een e-mail gestuurd met een vraag. Ik kreeg eerst mijn bestelling binnen en toen kreeg ik antwoord terug terwel mijn vraag was is mijn bestelling en betaling goed aan gekomen
Bedankt voor je ruime voldoende Roy. Wat fijn dat je spullen zo snel zijn bezorgd, zelfs zo snel dat je bestelling de klantenservice voor was! We zijn blij dat je het contact met ons alsnog als positief hebt ervaren. We wensen je veel plezier met je bestelling! Groetjes Danique
Pluspunten
Veel keus
VerbeterpuntenWat voor soort stof er in een shirt zit, bijv. 100% katoen
Bedankt voor dit mooie cijfer, Elke. Wat fijn dat je genoeg keuze had in de webshop! Wij streven ernaar om in de toekomst onze artikelen zo uitgebreid mogelijk te omschrijven zodat het steeds makkelijker wordt om de juiste keuze te maken bij een bestelling. Groetjes Danique
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling
VerbeterpuntenGeen
Wat een mooie beoordeling Alex! En ook geen verbeterpunten, helemaal top! Ik ben blij om te horen dat je bestelling snel in huis was. Hopelijk tot ziens op To Be Dressed! Groetjes Danique
Pluspunten
Snelle feedback op email met vraag over levertijd.
VerbeterpuntenZending kan niet naar service point gestuurd worden (alleen pas na eerste levering). Voor mij reden niet meer bij tobedressed te bestellen.
Bedankt voor de 5 sterren, Wilhelmina. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden met To Be Dressed bent, dat doet ons goed! Groetjes Danique.
Pluspunten
Bedankt voor deze positieve beoordeling, Jeannette! Fijn dat je jouw bestelling zo snel in huis had. We hopen je nog eens terug te zien in de webshop! Groetjes Danique
Pluspunten
VerbeterpuntenDe eerste keer schoenen besteld. Na twee keer een track en trace code te hebben ontvangen, werd er geen pakketje afgeleverd. Na twee weken kreeg ik te horen dat de schoenen niet verzonden waren omdat ze beschadigd waren. Hier ben ik zelf achter moeten komen. Geen mailtje, telefoontje. Helemaal niets. 2 dagen 4 uur thuis zitten wachten en als goedmakertje krijg ik €5 euro korting op mijn volgende aankoop. Heb nog steeds mijn geld niet terug dat ik via ideal vooraf betaald heb. Wat mij betreft is dit de eerste en laatste keer..
Wij balen er ook van Raoul dat jouw bestelling uiteindelijk niet geleverd kon worden. Omdat het bestelde artikel wel op voorraad was is jouw bestelling in eerste instantie afgehandeld maar bij uitlevering bleek het artikel dusdanig beschadigd dat uitleveren helaas niet mogelijk was. Wij hebben je overigens wel geïnformeerd, kan het zijn dat deze mail in je SPAM box terecht is gekomen? Tevens heb je een Track & Trace code van ons ontvangen waarin te zien is dat het pakketje niet was verstuurd. Het betaalde bedrag hebben wij vrijwel direct, na het annuleren van je bestelling, naar je teruggeboekt dus wil je dit toch nog eens checken? Al met al natuurlijk een vervelende situatie, wij hadden dit ook liever anders gezien. Nogmaals onze excuses hiervoor! Groetjes Nathalie
Pluspunten
Helemaal top!
Top, wederom een 10! Dank je wel Erik dat je ons beloond met dit prachtige cijfer. Groetjes, Heidi
Pluspunten
super mooi en goed snelle levering
Super dat je zo tevreden bent Sharona en dank je wel dat je dit via deze weg met ons deelt. Dit wordt gewaardeerd. Groetjes, Heidi