Pluspunten

Zeer breed assortiment van top merken. Professionele site met duidelijke bestel, betaal en verzend procedure. Handig is dat bij sommige merken een maatadvies wordt gegeven (b.v. bij twijfeladvies één maatje kleiner of groter te bestellen). Voor mij tot nu toe een echte aanrader!!!

Doorgaan op de ingeslagen weg!!!!

Pluspunten

Vlotte levering, vriendelijke en kwalitatief hoge klantenservice, retouren top geregeld. Zelfs wanneer er een miscommunicatie is staan ze voor je klaar.

Het UX van de website is om te huilen.

Pluspunten

Snel en goed

Pluspunten

Snelle communicatie, goede levertijd.

Pluspunten

Niets op aan te merken. Snel in huis en zeer vriendelijke klantenservice. Zoals het hoort dus!

Pluspunten

mooie website zeer grote aanbieding vlugge service

wat niet past dat dat kosteloos kan terug gezonden worden cfr andere internetbedrijven.

Pluspunten

Makkelijk bestellen en vlot thuisbezorgd !

Pluspunten

Goed product en supersnelle levering

geen

Pluspunten

Vlot geleverd

Pluspunten

Correcte afhandeling en levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke site, snelle levering

Nvt

Pluspunten

Super service! Ik had een probleem met verzenden en dit werd keurig opgelost!

Geen commentaar

Pluspunten

Helder en duidelijk. Snelle levering

Was mij niet helder wanner het geleverd zou worden. Uiteindelijk op een andere dag dan was doorgeven.

Pluspunten

Mooie web outlet voor mensen die niet de hoofdprijs voor modemerken willen betalen.

Foto's van item op foto verzamelpagina sputteren af en toe tegen en verspringen bij muis aanwijzen naar links of naar onderen. (laptop). Af en toe een heel gevecht lol :)

Pluspunten

Om 09:13 bestelling geplaatst en om 09:36 was de bestelling al voltooid en onderweg naar PostNL! Super snelle afhandeling, waar ik heel blij van wordt! M'n nieuwe schoenen zitten geweldig, bedankt!

Alles was perfect dus geen verbeterpunten

2 sterren: slechter dan verwacht

Kosten voor retourzending

Pluspunten

Snelle en goede levering. Producten passend bij de beschrijving.

Pluspunten

Super snelle levering. Top. Schoenen dringing nodig voor mijn hoog-bejaarde schoonmoeder die moeilijk kan stappen. Dank je wel. In kader van ons actief preventieplan " valpreventie" hebben jullie is steentje bijgedragen. De zool van de vorige schoenen waren versleten. Omdat mijn dapper schoonmoeder moeilijke voeten heeft zocht ik op het internet identiek dezelfde schoenen. Gevonden. Zondagnacht besteld vanuit België. Tot mij aangename verrassing stonden de schoenen woensdag aan onze achterdeur. Proficiat van een dokter die anoniem wenst te blijven.

Pluspunten

Snel betrouwbaar

Pluspunten

Goede producten en snelle levering. Duidelijke afspraken en goede communicatie via email.

Geen op dit moment.

Pluspunten

Aan het eind van een paar ronden sauna bleken mijn schoenen door een ander meegenomen te zijn. Gestolen dus. Bij thuiskomst ben ik op merk en artikelnummer gaan zoeken op het net. Daar vond ik bij To Be Dressed mijn tweede paar met 21% korting. Dat vergoede het rottige gevoel van bestolen zijn enorm.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Snellere bezorging, achteraf betalen, beter op de hoogte gehouden worden over bestelling. Kwam wat gedateerd en wantrouwend over allemaal.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Je kan soms een product vinden dat al lang uitverkocht leek en wat je graag had willen aanschaffen. Levering is snel en goed verzorgd.

Niet bekend is van welk bedrijf/winkel het product is. Hierdoor is het niet mogelijk nader te informeren. Nadeel. Soms vind je wel heel oude producten met weinig korting aangeboden. Je betaalt dus eigenlijk te veel.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

snelle reactie terug

klanten eerder tegemoet komen qua service. Ik moet 1,5 maand na dato nog steeds mijn geld retour krijgen van een - let op- niet geleverde skibroek. Ik wordt van het kastje naar de muur gestuurd met elke x de boodschap we zitten er achter aan. onacceptabel.

Diemermere 1

1112 TA Diemen