Pluspunten

gebeld of de uggs op voorraad waren. Gelijk besteld en de volgende dag al in huis. Voor een mooie prijs

niet nodig

Pluspunten

Snelle reactie van de medewerkers na een foutje van mij in mijn Email adres ,goed opgelost . traject pakje en ontvanger zou misschien wat sneller kunnen.

Pluspunten

Ze hebben ongelooflijk veel mooie schoenen. de kwaliteit is goed en gelukkig zijn ze iets goedkoper dan een doorsnee schoenen winkel. Ik ben zeer tevreden en zal zeker opnieuw bij jullie gaan bestellen. Mijn complimenten. Ohja en de schoenen waren heel goed ingepakt toen ik ze binnen heb gekregen.

Op dit moment nog niks.

Pluspunten

Leuke kortingen en snelle leveringen!

Pluspunten

Mooie selectie

Pluspunten

Iets meer op de hoogte houden van de vorderingen van de bestelling en iets makkelijker overzicht geven waar de bestelling vandaan komt

Pluspunten

Duidelijke informatie en snelle levering

Pluspunten

Komen afspraken na! TOP!

Pluspunten

De aanbiedingen van palladium zijn heel goed! Ook heb ik al een otto kern laarsjes bij jullie gekocht en deze zijn ook super fijn! Snelle bezorging en producten goed verpakt aangeleverd. Ga zo door!

Zoek termen aanpassen waardoor je kunt zoeken op bijvoorbeeld waterproof schoeisel.

Pluspunten

snelle goede levering

Pluspunten

Leuke items, prima site, snelle levering én bijzonder aardige (Chanine) klantenservice! Eerste leren jas had helaas een gaatje in de mouw, was niet meer leverbaar, dus andere jas gekozen.

Pluspunten

Keurige en snelle afhandeling, ook bij aanvullende vragen.

Pluspunten

" Leuke, kwalitatieve produkten voor leuke prijzen"..

Niet aan de orde..

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ze hadden de doos binnen een half uur na de bestelling klaar voor verzending! Toen kon ik nog niet bevroeden dat dit geen voorbode was voor de kwaliteit van het vervolgtraject..

We zijn nu bijna twee weken bezig om een doos net gekochte schoenen van Den Bosch naar de Veluwe te krijgen. Ondanks talloze telefoontjes en niet nagekomen beloftes (morgen komt 'ie hoor!) gebeurt er helemaal niks. Oorzaak lijkt vooral koerier GLS, maar schoenenhandelaar La Scarpa waarbij ik uiteindelijk (via ToBeDressed) mijn schoenen gekocht bleek te hebben maakte het helemaal bont door na 12 dagen gedoe, telefoontjes en zinloos thuisblijven te suggereren dat IK degene was die het probleem veroorzaakte. Nog nooit zo'n cluster**** meegemaakt bij het simpelweg bezorgen van een pakje....

Pluspunten

De eerste keer dat ik iets bestelde via ToBeDressed en dus ook internet, klikte ik 2x op bestelling en 2x op betalen. Ik stuurde een email over de fout. Het werd onmiddellijk geregeld, zowel de foutieve bestelling als ook de betaling. Heel fijn zoals het werd opgelost.

Zou het nog niet kunnen zeggen. Misschien een klantenservice die ook 's avonds en in het weekend telefonisch bereikbaar is?

Pluspunten

Helemaal naar verwachting en snel geleverd, top

Pluspunten

Top,veel aanbod en snel geleverd!

Pluspunten

Accuraat en snel

Pluspunten

Snelle levering, producten zijn netjes aangekomen

Pluspunten

Snelle verzending

Pluspunten

Top site en gave merken. De volgende dag bestelling in huis dus super..!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik wens niet bestookt te worden met e-mails omdat ik toevallig een paar schoenen bij jullie heb besteld. Haal me aub uit de mailinglijst!!!

Niet steeds vervelende mails sturen, het wekt irritatie op en ik zie niet waar ik me kan afmelden.

Pluspunten

Vlotte levering.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

snelle aflevering

Ik heb iets teruggestuurd en een andere maat besteld, en betaald! maar zit al 3 weken op mn geld te wachten, nog steeds niet teruggestort : (

Diemermere 1

1112 TA Diemen