Pluspunten
gebeld of de uggs op voorraad waren. Gelijk besteld en de volgende dag al in huis. Voor een mooie prijs
Verbeterpuntenniet nodig
Bedankt voor het invullen van je beoordeling en goed om te horen dat je je bestelling snel in huis had want dit is ook ons streven. See you next time! Groetjes, Chanine
Pluspunten
Snelle reactie van de medewerkers na een foutje van mij in mijn Email adres ,goed opgelost . traject pakje en ontvanger zou misschien wat sneller kunnen.
Fijn dat we het probleem naar tevredenheid hebben opgelost, Eveline! We begrijpen je punt over de levertijd, maar helaas zijn we hierin ook afhankelijk van postNL en de betreffende winkelier. Tot een volgende keer! Groetjes, Chanine
Pluspunten
Ze hebben ongelooflijk veel mooie schoenen. de kwaliteit is goed en gelukkig zijn ze iets goedkoper dan een doorsnee schoenen winkel. Ik ben zeer tevreden en zal zeker opnieuw bij jullie gaan bestellen. Mijn complimenten. Ohja en de schoenen waren heel goed ingepakt toen ik ze binnen heb gekregen.
VerbeterpuntenOp dit moment nog niks.
Bedankt voor je lovende woorden en het mooie cijfer, Williene! Zien we je gauw weer? Groetjes, Chanine
Pluspunten
Leuke kortingen en snelle leveringen!
Fijn dat je zo positief bent, Anne! Houdt vooral onze webshop in de gaten want daar komen elke dag nieuwe artikelen bij. Groetjes, Chanine
Pluspunten
Mooie selectie
Bedankt voor deze prachtige beoordeling, Tineke! Dit wordt zeker gewaardeerd. Groetjes, Chanine
Pluspunten
VerbeterpuntenIets meer op de hoogte houden van de vorderingen van de bestelling en iets makkelijker overzicht geven waar de bestelling vandaan komt
Het hoogste cijfer! Daar worden wij vrolijk van, Simone. Bedankt voor je feedback dit nemen wij zeker mee. Zien we je nog eens terug? Groetjes, Chanine
Pluspunten
Duidelijke informatie en snelle levering
Alles helemaal duidelijk, dat horen we graag! We zien je graag nog een keer terug, Stephanie. Groet, Erik
Pluspunten
Komen afspraken na! TOP!
Kijk, een mooier compliment kunnen we niet krijgen! Fijn dat je onze service als TOP hebt ervaren, Kitty. We zien snel weer?! Groetjes, Chanine
Pluspunten
De aanbiedingen van palladium zijn heel goed! Ook heb ik al een otto kern laarsjes bij jullie gekocht en deze zijn ook super fijn! Snelle bezorging en producten goed verpakt aangeleverd. Ga zo door!
VerbeterpuntenZoek termen aanpassen waardoor je kunt zoeken op bijvoorbeeld waterproof schoeisel.
Wij gaan zeker zo door Denise! Fijn om te horen dat je helemaal tevreden bent met je aankopen tot nu toe. Je verbeterpunt nemen we zeker mee. Dank je wel voor deze hoogste score! Groetjes Amanda
Pluspunten
snelle goede levering
Bedankt voor je positieve beoordeling, erg fijn dat je zo tevreden bent. Tot de volgende keer dus maar weer! Groetjes Amanda
Pluspunten
Leuke items, prima site, snelle levering én bijzonder aardige (Chanine) klantenservice! Eerste leren jas had helaas een gaatje in de mouw, was niet meer leverbaar, dus andere jas gekozen.
Dank je wel voor dit mooie compliment Annegien, heel leuk om te horen! Fijn dat het allemaal tevredenheid is opgelost. Graag tot een volgende keer. Groetjes Chanine
Pluspunten
Keurige en snelle afhandeling, ook bij aanvullende vragen.
Super fijn om te horen dat de afhandeling van je bestelling helemaal naar tevredenheid is verlopen. Dank je wel voor je te nemen moeite en graag tot ziens op To Be Dressed. Groetjes Amanda
Pluspunten
" Leuke, kwalitatieve produkten voor leuke prijzen"..
VerbeterpuntenNiet aan de orde..
Bedankt voor je positieve beoordeling en hoogste score Annie. Zijn we heel blij mee. We hopen je snel weer te mogen begroeten en wensen je veel plezier met je aankoop. Groetjes Amanda
Pluspunten
Ze hadden de doos binnen een half uur na de bestelling klaar voor verzending! Toen kon ik nog niet bevroeden dat dit geen voorbode was voor de kwaliteit van het vervolgtraject..
VerbeterpuntenWe zijn nu bijna twee weken bezig om een doos net gekochte schoenen van Den Bosch naar de Veluwe te krijgen. Ondanks talloze telefoontjes en niet nagekomen beloftes (morgen komt 'ie hoor!) gebeurt er helemaal niks. Oorzaak lijkt vooral koerier GLS, maar schoenenhandelaar La Scarpa waarbij ik uiteindelijk (via ToBeDressed) mijn schoenen gekocht bleek te hebben maakte het helemaal bont door na 12 dagen gedoe, telefoontjes en zinloos thuisblijven te suggereren dat IK degene was die het probleem veroorzaakte. Nog nooit zo'n cluster**** meegemaakt bij het simpelweg bezorgen van een pakje....
Beste Thijs, we hebben er werkelijk alles aan gedaan om jouw pakketje bij jou te krijgen. Dit geldt overigens ook voor de winkelier. Zowel de winkelier als To Be Dressed heeft zeker 10 pogingen gedaan en meerdere keren contact met je opgenomen om ervoor te zorgen dat het pakketje bij je afgeleverd kon worden. Loze beloftes hebben wij je zeker niet gedaan. Je zult begrijpen dat wij ook het liefst zouden willen dat je pakketje meteen bezorgd werd maar het opgegeven adres was dermate moeilijk bereikbaar dat het er elke keer toe leidde dat het niet mogelijk was om het pakketje op dit adres te bezorgen. We hebben dit ook nog nooit eerder meegemaakt. Maar hoe kom je erbij dat werd gesuggereerd dat jij het probleem veroorzaakte? Dit is nooit aan de orde geweest en wij hebben alles gedaan wat in onze macht lag om, in overleg met jou, te zorgen dat het pakketje bij je afgeleverd kon worden. Zelfs de directie van GLS heeft zich er mee bemoeid dus het was echt niet zo simpel zoals jij beweerd om het pakketje af te leveren op het opgegeven adres. Wij vinden deze beoordeling dan ook volkomen onterecht. Groet, Erik
Pluspunten
De eerste keer dat ik iets bestelde via ToBeDressed en dus ook internet, klikte ik 2x op bestelling en 2x op betalen. Ik stuurde een email over de fout. Het werd onmiddellijk geregeld, zowel de foutieve bestelling als ook de betaling. Heel fijn zoals het werd opgelost.
VerbeterpuntenZou het nog niet kunnen zeggen. Misschien een klantenservice die ook 's avonds en in het weekend telefonisch bereikbaar is?
Fijn om te horen dat het allemaal naar tevredenheid is opgelost Corrie. Natuurlijk worden dit soort situaties direct gecorrigeerd want een foutje is menselijk toch. Je kunt ons sowieso 24 uur per dag, 7 dagen per week een mailbericht sturen en dan zorgen wij ervoor dat je bericht zo snel mogelijk wordt opgepakt. Dank voor je positieve beoordeling! Groetjes Nathalie
Pluspunten
Helemaal naar verwachting en snel geleverd, top
Kijk, helemaal tevreden, hier worden wij blij van. Dank je wel voor deze hoogste score! We hopen je snel weer te mogen begroeten en wensen je veel plezier met je aankoop. Groetjes Nathalie
Pluspunten
Top,veel aanbod en snel geleverd!
Fijn dat je zo positief bent Thomas! Dat is natuurlijk ook ons streven dus we zijn er heel blij mee! See you next time! Groetjes Heidi
Pluspunten
Accuraat en snel
Superblij met deze topscore dus bedankt voor je beoordeling. Een fijne dag nog en tot snel? Groetjes Heidi
Pluspunten
Snelle levering, producten zijn netjes aangekomen
Helemaal top Roeland! Fijn om te horen dat het verloop van je bestelling naar tevredenheid is verlopen. Graag tot een volgende keer. Groetjes Amanda
Pluspunten
Snelle verzending
Fijn om te horen dat je je bestelling snel in huis had. Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling. Tot gauw? Groetjes Amanda
Pluspunten
Top site en gave merken. De volgende dag bestelling in huis dus super..!
Hoogste score!! Helemaal blij mee, dank je wel Tom voor dit mooie compliment. Wij gaan zo door en graag tot een volgende keer. Groetjes Amanda
Pluspunten
Prachtig cijfer natuurlijk en super om te horen dat je bestelling snel werd geleverd! Groet Amanda
Pluspunten
Ik wens niet bestookt te worden met e-mails omdat ik toevallig een paar schoenen bij jullie heb besteld. Haal me aub uit de mailinglijst!!!
VerbeterpuntenNiet steeds vervelende mails sturen, het wekt irritatie op en ik zie niet waar ik me kan afmelden.
Het is absoluut niet onze bedoeling om irritatie op te wekken met deze e-mails. Natuurlijk kunnen wij je e-mailadres gewoon verwijderen zodat je geen berichten meer van ons ontvangt. We hebben echter dit verzoek nooit ontvangen maar zullen ervoor zorgen dat dit alsnog gebeurd. Groetjes Nathalie
Pluspunten
Vlotte levering.
Fijn dat alles helemaal naar wens is verlopen. Tot gauw. Groeten Amanda
Pluspunten
snelle aflevering
VerbeterpuntenIk heb iets teruggestuurd en een andere maat besteld, en betaald! maar zit al 3 weken op mn geld te wachten, nog steeds niet teruggestort : (
We vinden het jammer dat je ons een negatieve beoordeling geeft Liza want er was namelijk geen retour aangemeld waardoor wij geen retour betaling kunnen verwerken. Je hebt pas veel later contact met ons gezocht en toen hebben wij alsnog een retour voor je aangemeld en het bedrag direct naar je terug geboekt. Wij weten namelijk pas of een artikel retour komt als een retour wordt aangemeld dus in deze situatie kunnen wij hier echt niets aan doen. Groetjes Nathalie