Pluspunten
Duidelijke foto's op site Goede actieprijs
VerbeterpuntenVandaag besteld, volgende werkdag in huis-service
Fijn om te vernemen dat alles helemaal naar wens is verlopen. Dit is ons streven ook dus erg fijn dat je dit aan ons terugkoppelt. Dank je wel voor deze hoogste score! Groetjes Amanda
Pluspunten
Prima service, snelle levertijden, en goede site. kortom: top!
Wat fijn dat je ons zo positief beoordeeld Rene. Dit wordt gewaardeerd. Dank je wel. Groetjes Nathalie
Pluspunten
hebben voordelige artikelen
Verbeterpuntenlevertijd klopt niet en terugbetalen niet optimaal
Hartelijk dank voor het invullen van deze beoordeling. Jouw bestelling heeft inderdaad iets langer op zich laten wachten omdat het artikel besteld moest worden bij de leverancier waardoor je bestelling niet eerder uitgeleverd kon worden. We hebben je overigens wel hiervan op de hoogte gesteld. Nogmaals onze excuses voor deze vertraging. Groetjes Nathalie
Pluspunten
Levering keurig op tijd Overzichtelijk aanbod
VerbeterpuntenAfterpay
Hoogste score!! Helemaal blij mee, dank je wel Kirsten voor deze beoordeling. Wij gaan zo door en graag tot een volgende keer. Groetjes Heidi
Pluspunten
groot assortiment makkelijke site snelle en nette levering wordt goed op de hoogte gehouden over de order status
Verbeterpuntengeen
Dank je wel voor je positieve beoordeling en mooie score. Zijn we heel blij mee. We hopen je snel weer te mogen begroeten. Groetjes Heidi
Pluspunten
Makkelijk te bestellen en een snelle levering van de pruducten. Zeer tevreden over dit bedrijf.
Fijn om te vernemen dat alles helemaal naar wens is verlopen en dat je zo tevreden bent over ons. Dit horen wij natuurlijk maar al te graag! Dank voor deze hoogste score! Groetjes Amanda
Pluspunten
Goed collectie schoenen en snelle levering.
Fijn om te horen dat je je bestelling snel in huis had Arnold. En onze collectie wordt alleen maar groter dus hou onze website goed in de gaten! Tot een volgende keer maar weer. Groetjes Amanda
Pluspunten
Snelle levering ben er tevreden over
VerbeterpuntenBij mij was alles naar wens
Een mooie beoordeling en cijfer dus wij zijn blij! Fijn om te vernemen dat alles naar wens is verlopen. We hopen natuurlijk dat je de volgende keer weer net zo tevreden bent. Groetjes Amanda
Helemaal tevreden, daar worden we blij van. Fijn dat alles helemaal naar wens is verlopen en tot gauw. Groetjes Amanda
Pluspunten
Super snelle levering!
Hoogste cijfer! Top! En fijn om te horen natuurlijk dat je je bestelling snel in huis had. We hopen je natuurlijk weer opnieuw te mogen begroeten. Groetjes Amanda
helaas moest ik tot tweemaal toe achter de teruggave van mijn geld voor geretourneerde goederen bellen. nu geregeld, maar andere providers zijn veel beter en sneller met betalen.
We begrijpen je onvrede Niels want in jouw geval heeft de retour betaling inderdaad te lang op zich laten wachten. We hebben je overigens wel steeds op de hoogte gehouden over de status omdat er iets niet helemaal goed was gegaan met jouw betaling dus het had echt onze prioriteit. Wij hadden dit natuurlijk ook liever anders gezien. Nogmaals onze excuses! Groetjes Amanda
Pluspunten
Goede service en supersnelle levering!
Wow! Hoogste score! Happy! Dank je wel Karin voor deze beoordeling. Zien we je snel weer? Groetjes Amanda
Pluspunten
goede service, communicatie Snelle levering
Alweer een hoogste score! Zijn we echt helemaal blij mee Veronique, hartelijk dank en veel plezier met je aankoop! Groetjes Amanda
Pluspunten
Duidelijke en gebruikersvriendelijke site, heldere voorwaarde, snelle levering
Helemaal super dat je ons via deze weg beloond. Dit wordt zeker gewaardeerd Frank dus dank je wel hiervoor! Groetjes Nathalie
Pluspunten
snelle en goede levering
Een 10! Dank je wel Martie, super fijn dat je bestelling zo snel geleverd is. Veel plezier met je aankoop! Groetjes Nathalie
Pluspunten
goede service, betreffende schoenenzaak nam contact met mij op omdat de kleurstelling iets afweek van de foto
Verbeterpuntengeen
Erg fijn om te horen dat je zo tevreden bent en zoals het hoort toch? Dank voor je genomen moeite en graag tot ziens op To Be Dressed. Groetjes Nathalie
Pluspunten
Goede selectiemogelijkheden, goed assortiment en probleemloze en snelle levering. Top!
Heel veel dank voor je mooie woorden, dit horen wij natuurlijk graag! Fijn dat je helemaal tevreden bent. Tot snel! Groetjes Nathalie
Super dat je helemaal tevreden bent Nicole. Hier doen we het natuurlijk allemaal voor. Volgende keer gaan we alweer voor het hoogste cijfer! Dank. Groetjes Nathalie
Pluspunten
van mij mag de verzending wel iets sneller. Maar voor de rest prima.
Super dat je ons beoordeeld met het hoogste cijfer Leonie! In principe wordt een bestelling binnen 2 werkdagen overgeleverd aan Post NL. Helaas zijn wij hierin mede afhankelijk van de winkelier omdat wij de artikelen niet zelf op voorraad hebben. In de meeste gevallen wordt een bestelling wel binnen deze termijn afgeleverd (of zelfs nog eerder), onze excuses dat dit bij jouw bestelling iets langer heeft geduurd. Groetjes Nathalie
Pluspunten
Mooie verpakking, doen wat je beloofd.
Yes! Heel erg bedankt, super om te horen dat je helemaal tevreden bent. Hier doen we het voor! Graag tot ziens. Groetjes Nathalie
Pluspunten
Overzichtelijk en snelle levering. En altijd uitverkoop, wat wil je nog meer?
Helemaal top! Dank voor deze mooie beoordeling Randy en altijd uitverkoop inderdaad, dat is leuk shoppen toch?! Graag tot een volgende keer. Groetjes Nathalie
Pluspunten
Keurige en snelle levering.
VerbeterpuntenRetour zenden kost geld, niet van deze tijd. Omruilen voor andere maat zonder eerst een nieuwe aankoop te doen is echt handiger. Terugbetalen na ontvangstbevestiging duurt de maximale 10 dagen, kan ook direct.
Allereerst dank voor je genomen moeite Jeroen. En we begrijpen je punt over de retourkosten maar omdat we uitsluitend uitverkoop artikelen aanbieden kunnen we het ons niet veroorloven om dit gratis aan te bieden, al zouden we dit nog zo graag willen. Mede doordat wij werken met honderden winkeliers is ruilen helaas niet mogelijk. Over het algemeen wordt een retour betaling eerder teruggeboekt dan de maximale 10 dagen maar hierin zijn wij ook mede afhankelijk van de banken dus dit verschilt echt per situatie. Groet Nathalie
Pluspunten
Top site en veel aanbod met korting.
Helemaal tevreden, daar worden we blij van. Fijn dat alles helemaal naar wens is verlopen en tot gauw. Groetjes Nathalie
Pluspunten
Snelle levering, ruime keuze
Fijn om te horen dat je je bestelling snel in huis had en de keuze wordt alleen maar groter dus hou onze site goed in de gaten. Zien we je snel weer? Groetjes Heidi
Pluspunten
Bedankt voor je positieve beoordeling Frederiek, erg fijn dat je helemaal tevreden bent. Tot de volgende keer dus maar weer! Groetjes Nathalie