3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

Het geld eerder terug storten, 10 dagen vind ik niet meer van deze tijd. Zeker nu ik eerst 10 dagen netjes heb gewacht en vervolgens nog geen geld heb ontvangen naar 10 dagen. Voor mij is € 300,00 veel geld.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Wacht nu al meer dan een maand op mijn geld na een retourzending. enige reactie van tobedressed een automatisch gegenereerd antwoord dat de klacht is doorgezet naar betreffende winkel

geen

Pluspunten

Snel geleverd! En dan ook nog eens het model wat ik altijd al graag wou hebben en nog 1 paar beschikbaar in mijn maat!! Het moest zo zijn!! Net voor de feestdagen binnen! Dus een superleuk kerstcadeautje

Pluspunten

ruime keuze, snelle levering

het mag wat overzichtelijker, zeker als je bestelling door verschillende leveranciers geleverd wordt.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goedkope prijzen

In mijn geval was er slechte communicatie, foutieve bezorging, maar geen zin om het te corrigeren door de slechte communicatie. Ik had een beige RVLT (7443) besteld, één van de laatste. Na een paar dagen kreeg ik bericht dat de jas niet meer beschikbaar was en dat ik mijn geld terug zou krijgen. Een dag later kreeg ik bericht dat de jas wél verstuurd was. Wat bleek: ik kreeg een groene in plaats van de beige jas. Zonder toelichting. Ik heb het hierbij gelaten, ook deze jas is mooi. Maar het is niet wat ik heb gekocht.

Pluspunten

goede spullen met altijd korting

geen

Pluspunten

- snelle levering - zoeken bij meerdere aanbieders - scherpe aanbiedingen

- zijn nog redelijk onbekend volgens mij, dus meer reclame maken! ;-)

Pluspunten

Alles goed en snel geregeld! Top!

Pluspunten

Correcte informatie goede prijszetting.

Iets sneller

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Niks verkeerds over te zeggen, ik kan dit bedrijf meer dan aanbevelen! Het postbedrijf daarin tegen helemaal niet.

Bezorgen laten doen DOOR PostNL, DPD duurde mij veelste lang eer ik inzage had in wanneer het pakket bezorgd zou worden. Verder geen verbeterpunten.

2 sterren: slechter dan verwacht

Als ik iets bestel en er staat dan op voorraad, dan ga ik er van uit dat ik dat bestelde kledingstuk ook krijg, maar krijg later pas een mail dat het uitverkocht is en daar baal ik van

Pluspunten

Prima produkt en snel geleverd voor een zeer scherpe prijs. Top!

Heb ik niet.

Pluspunten

Snelle levering! Mooie aanbiedingen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Gelijk al bij de eerste en tot nu toe enige keer dat ik iets heb besteld: geen positieve punten. Het zal dan ws ook wel bij deze ene keer blijven!!!

Zorg dat de bestelling ook aan komt en als dit niet zo is zeg dan niet alleen "we zullen het uitzoeken" maar geef ook een terug melding wat er gevonden is!

Pluspunten

Ik baal flink; er zitten rare deuken in mijn schoenen en was me er niet van bewust zelf de kosten van het eventueel retourneren op me te nemen. Voor mij eerste en laatste keer hierdoor.

Pluspunten

snelle, betrowbare levering en grote aanbod op de site

zal fijn zijn als niet allen de kleding op de foto staat, maar dat de kleding een model zal dragen en welke maat draagt de model en wat is de lengte van de model want dan is makkelijk te zien hoe de kledingstuk valt of evt een video op de catwalk ;-)

Pluspunten

Goede afhanding. Retour gezonden en vertrouwen erin dat het geld terug komt. Andere schoenen waren heel mooi en houd ik

Nog makkelijker retourneren, door niet eerst te hoeven mailen.

Pluspunten

Snelle levering. Goede service! Ga zo door.

Tip: hou de klant altijd koning, maar dat doen jullie voortreffelijk

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers bij de klantenservice

Snellere communicatie met betrekking tot vertraagde levertijden. Ik heb veel te lang, naar mijn zin en de door website gewekte verwachting, moeten wachten op het door mij bestelde product. Als op het moment van bestellen meegedeeld zou zijn dat het ruim een week zou duren had ik het zeker ergens anders gekocht. Op het moment dat je een bestelling direct afrekent, wordt je als leverancier verwacht te leveren en niet met allerlei slappe excuses te komen waarom jouw product niet geleverd kan worden. Bovendien kreeg ik tijdens de periode dat ik maar zat te wachten een e-mail: "Pakjes avond alert! Shop je laatste Sinterklaas inkopen met €5,- korting!" En dan maar hopen of je het op tijd in huis hebt. Laat me niet lachen!!!!!!! Na ook nog een verkeerde track en trace code te hebben ontvangen ben ik er eerlijk gezegd wel klaar mee,

Pluspunten

Goede producten en snelle levering

Pluspunten

Snel bezorgd en leuke kortingen!

Informatie over de pasvorm zou handig zijn. Bijvoorbeeld of het klein valt of groot. En mijn schoenen stonden als omschrijving zwart maar hebben een soort donkerpaarse gloed. Wel gehouden hoor want vind ik ook mooi. Maar wel handig om van te voren te weten.

Pluspunten

Verzendkosten moeten ook bij grotere aankopen toch betaald worden. Dat is niet echt markt conform meer.

Pluspunten

-correcte en snelle reactie via de mail als er vragen zijn -je wordt serieus behandeld -medewerkers van ToBeDressed doet moeite voor je -verzending van bestelde produkten is op tijd en met zorg ingepakt

GA VOORAL ZO DOOR!!!!!!!!!!!!!

Pluspunten

snelle afhandeling

meer artikel informatie beschikbaar maken

Pluspunten

heb goede ervaringen met to be dressed.levering is altijd netjes en op tijd.Ik bestel hoofdzakelijk schoenen die naar mijn mening altijd prettig zijn afgeprijsd.

vind de schoenensite erg lastig reageren als ik bepaalde filters aantoets.gaan snel terug naar de begin pagina waarna ik weer overnieuw moet beginnen met zoeken.

Diemermere 1

1112 TA Diemen