Pluspunten
Ik vind het raar dat je een artikel niet gratis retour kan zenden. bij bijna alle andere webshops kan dat namelijk wel.
Verbeterpuntenretourzendingen gratis aanbieden
We begrijpen je punt Piet maar omdat wij uitsluitend afgeprijsde artikelen leveren kunnen wij het ons helaas niet veroorloven om de retour kosten gratis aan te bieden, hoe graag we dit ook zouden willen. We hopen dat je dit begrijpt. Groetjes Heidi
Pluspunten
mooie prijs voor een mooi product
Mooi cijfer dus wij zijn blij! Dank je wel Renate en tot gauw! Groetjes Heidi
Pluspunten
Gemakkelijk, eerlijk, communicatief, houden je op de hoogte en doen wat ze beloven, wat wil een mens nog meer?
Verbeterpuntenom het leuk te houden moeten jullie niet té veel berichten sturen...
Da's een mooi lijstje! Fijn dat we waarmaken waar we voor willen staan dus super bedankt voor deze mooie woorden. Tot de volgende keer dus maar weer.. Groetjes Heidi
Pluspunten
Na leverings/verzendproblemen (4 weken op de schoenen moeten wachten) uiteindelijk alles goed gekomen, mede dank zij correcte afwikkeling door Klantenservice. Uiteindelijk toch nog alles goed gekomen.
VerbeterpuntenInterne controle verbeteren: er op toezien dat pakketten die zijn aangemeld ook daadwerkelijk worden aangeleverd bij PostNL. En sneller reageren op klachten die via e-mail worden gemeld!
Op de eerste plaats heeft jouw bestelling echt veel te lang open gestaan Jan. Dit is absoluut onacceptabel en wij zijn ook zeker niet blij met deze situatie. Wegens diverse omstandigheden bij deze winkelier is jouw bestelling niet correct afgehandeld. In principe wordt een bestelling binnen 2 werkdagen overgedragen aan Post NL maar in jouw geval was de bestelling wel afgerond maar niet overgedragen aan Post NL. Wij zullen inderdaad een extra controleslag moeten uitvoeren of de bestellingen ook daadwerkelijk worden overgedragen aan Post NL. Hier wordt op dit moment druk aan gewerkt want je punt is echt helemaal terecht. Uiteindelijk hebben we deze vervelende situatie gelukkig nog naar tevredenheid kunnen oplossen met je. Dank voor je begrip!
Pluspunten
Goede aanbiedingen en snelle leveringen
VerbeterpuntenErg veel pushberichten (overdreven veel)
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling Ton en je punt nemen we zeker mee. Zien we je snel weer? Groetjes Heidi
Pluspunten
Geheel naar wens, aanrader!
Mooi om te vernemen dat alles helemaal naar wens is verlopen. Dit is ons streven ook dus leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! Hartelijk dank voor het invullen van deze beoordeling en tot snel! Groetjes Heidi
Pluspunten
Topsite met prachtige assortiment!
Hoogste score!! Helemaal blij mee, dank je wel Remco voor dit mooie compliment. Wij gaan zo door en graag tot een volgende keer. Groetjes Heidi
Pluspunten
Netjes vezorgd, goede producten. Prima levering.
VerbeterpuntenStuur niet teveel reclame mails.
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling Bennie, super dat je zo tevreden bent. Tot de volgende keer dus maar weer! Groetjes Heidi
Pluspunten
Niks,
VerbeterpuntenJuiste order afleveren. Ik bestel heren schoenen met veters en ontvang dames schoenen zonder.. Ik hoop snel op een passende oplossing
Pluspunten
goed zeer snelle levering goede info prettig zaken doen
Helemaal tevreden, daar worden we blij van. Fijn dat alles helemaal naar wens is verlopen en tot gauw. Groeten Chanine
Bestelling betaald maar na 5 dagen niks binnen! Verder hoorde ik niks over mijn bestelling, dus gebeld en tja we weten het niet. Vandaag bericht gekregen dat de bestelling toch niet geleverd wordt en dat na 10 werkdagen mijn geld pas terug gestort wordt!!! Ik bestel nooit meer via to be dressed
Je bestelling heeft inderdaad te lang open gestaan en vervolgens krijg je ook nog te horen dat je bestelling niet leverbaar is, we begrijpen dat je hier niet blij van wordt. De decembermaand brengt bij alle winkeliers een enorme drukte met zich mee waardoor bestellingen soms te lang open blijven staan. Dit mag geen excuus zijn maar helaas kunnen wij dit in deze tijd van het jaar niet helemaal voorkomen, hoe vervelend we dit ook vinden. Het bedrag is vrijwel direct teruggeboekt naar je rekening nadat je bestelling was geannuleerd. Een retour betaling binnen 10 werkdagen is alleen aan de orde bij een retour, dus we vermoeden dat hierin de verwarring zit. Nogmaals onze excuses voor het ontstane ongemak! Groet Heidi
Pluspunten
Scherpe prijzen en snelle levering. Bestelling makkelijk te plaatsen en te volgen.
Wij zijn hier heel blij mee Harry! Groetjes Nathalie
Bedankt voor dit mooie cijfer! Hier doen we het voor.. Graag tot een volgende keer! Groetjes Nathalie
Pluspunten
Ik had een probleem met een bestelling. Het duurde even, maar is uiteindelijk zeer netjes opgelost
VerbeterpuntenCommunicatie kan beter en sneller
Altijd vervelend als een bestelling niet helemaal goed verloopt. Hier balen wij ook van hoor want het laatste wat wij willen is onze klanten teleurstellen. Omdat jouw bestelling in het systeem was afgehandeld, waren wij in de veronderstelling dat je het bestelde artikel al ontvangen had dus daarom hadden we hier ook niets over gecommuniceerd. Fijn om te horen in ieder geval dat het uiteindelijk toch allemaal goed is gekomen want van dit soort situaties wordt niemand beter. We hopen je natuurlijk toch graag weer een keertje te mogen begroeten. Groet Heidi
Pluspunten
Goede, redelijk snelle bezorging.
VerbeterpuntenHelaas verkeerde maat en kleur vest ontvangen. Nadat ik dit doorgegeven heb kreeg ik wel binnen een dag een reactie terug dat ik het op hun kosten kon retourneren.
Allereerst onze excuses dat je een verkeerde maat hebt ontvangen. Door de decemberdrukte is per abuis het verkeerde vest naar je opgestuurd. Dit is uiteraard heel vervelend maar gelukkig hebben we dit snel en correct met je kunnen oplossen. Nogmaals onze excuses voor het ontstane ongemak en we hopen je nogmaals te mogen begroeten! Groet Heidi
Pluspunten
ToBeDresed.nl was een voor mij onbekende speler op de online kledingmarkt, maar ze kunnen zich wat mij betreft meten met de grotere, want alles tegen een scherpe prijs en snel (de volgende dag) geleverd. Blijf zeker shoppen bij ze.
Altijd leuk om te horen dat we een goede eerste indruk hebben gemaakt! Zien we je snel weer?
Pluspunten
Gewoon goeie merken tegen scherpe prijzen. Snelle levering en correcte klantenservice.
Geen verbeterpunten, wat een mooie beoordeling! Fijn dat alles goed is gegaan, Erik!
Pluspunten
blij met mijn vlotte nieuwe Rehab's, lopen heerlijk. bedankt To Be Dressed !
Wie wil er nou geen mooie Rehab's die ook nog eens heerlijk lopen. Ik wens je heel veel plezier met je nieuwe schoenen, Marko!
Pluspunten
Grote collectie. Leuke merken. En de korting natuurlijk.
VerbeterpuntenUiterlijk site vind ik wat cool overkomen. Wellicht wat meer vlakken met warme kleuren gebruiken, voor een meer thuis komen gevoel.
Allereerst bedankt voor je beoordeling, Louise! Op dit moment zijn we druk bezig met de vernieuwing van onze site en we zullen je feedback hier ook zeker in meenemen.
Wat een mooie score, dankjewel!
Pluspunten
Niks
VerbeterpuntenNa 5 dagen nog steeds niks gehoord over de status van m'n bestelling. Toen maar is gebeld, meer dan "bestelling zal elk moment verstuurd worden" konden ze niet zeggen. Uiteindelijk nog een paar dagen moeten wachten voordat het binnen was. Wat denk je, leveren ze ook nog de verkeerde schoenmaat. Al die tijd voor niks verheugd op m'n bestelling. Ga de bestelling retourneren en wil zsm m'n geld terug.
We begrijpen je onvrede helemaal Raoul. Je bestelling heeft te lang open gestaan en dan krijg je uiteindelijk ook nog een verkeerde maat toegestuurd. Hier wordt je niet blij van dat zijn we helemaal met je eens. Er is inderdaad per abuis een verkeerde schoenmaat naar je opgestuurd. Je retour betaling is inmiddels al teruggeboekt naar je rekening en uiteraard worden ook de retour kosten aan je vergoed. Nogmaals onze oprechte excuses hiervoor, ook namens de winkelier! Groet Heidi
duurt mij te lang....als je bestelt moet het inepakt worden en versturen, dan kan het mits voor 12 uur nog de zelfde dag afgeleverd worden...ik wacht al 2 dagen !!
Beste Ronald, we begrijpen dat je je bestelling graag snel wenst te ontvangen. Bij To Be Dressed wordt een bestelling doorgaans binnen 2 werkdagen overgedragen aan Post NL. Vervelend dat je een andere verwachting had van de levertermijn van je bestelling maar deze informatie staat ook duidelijk vermeld op onze site. Omdat wij de artikelen niet zelf op voorraad hebben werkt het toch net even iets anders. We hopen natuurlijk dat je wel tevreden bent met je aankoop en we zien je natuurlijk graag weer eens terug. Groet Heidi
Pluspunten
geen
VerbeterpuntenDoe wat je belooft. Per ommegaande geld terugstorten betekent direct. Binnen enkele dagen is ook binnen enkele dagen. Chaotisch, geen duidelijke structuur. Kunnen geen andere afdeling bereiken als je belt. Kunnen alleen een ticket uitschrijven. Eindelijk vandaag na bijna 2 weken ons geld terug.
Je retour betaling heeft inderdaad te lang op zich laten wachten. Dit heeft verschillende oorzaken gehad en je zult zien dat als er eenmaal iets mis gaat dat het op verschillende momenten mis gaat, de bekende Wet van Murphy. Het mag duidelijk zijn dat wij ook niet blij zijn met deze gang van zaken want van deze situatie wordt echt niemand beter. Wij verwerken echt honderden transacties per dag en in de meeste gevallen gaat dit wel goed (gelukkig) maar hier heb jij natuurlijk helemaal niets aan. Zover wij kunnen nagaan hebben wij je wel telkens op de hoogte gehouden van deze situatie. Het spijt ons dat je niet tevreden bent over onze klantenservice en we nemen je punt zeker mee om onze dienstverlening te blijven verbeteren. Groet Heidi
Pluspunten
Topcollectie voor mooie prijzen!
Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om ons zo'n prachtige beoordeling te geven. Top!
Pluspunten
Correcte en snelle levering
Fijn dat je zo positief bent Sabine! Dat is natuurlijk ook ons streven dus we zijn er heel blij mee! See you next time! Groeten