Pluspunten

Compacte verpakking. Persoonlijke benadering door het bijgevoegde kaartje was heel tof.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goed te bereiken per mail en telefoon je wordt zo goed mogelijk te woord gestaan en proberen iets aan het probleem te doe.

Nadat ik schoenen had gekocht bij to be dressed waren deze niet meer leverbaar.Ik zou mijn geld teruggestort krijgen maar na 3 weken had ik het nog niet binnen.Ik heb zelf moeten bellen om door te geven dat ik het geld nog niet teruggestort had gekregen na verschillende mails en 1 telefoontje uiteindelijk mijn geld terug gehad.Jammer dat ik hier veel energie in heb moeten steken.

Pluspunten

duidelijke website, snelle levering!

Pluspunten

Breed assortiment, echt voordelige merkartikelen, erg vriendelijke klantenservice met aangenaam zwoele stem...

Naamsbekendheid verbeteren! Maak duidelijk op de website dat je betrouwbaar bent. Ik heb echt een moment gedacht dat jullie prijs voor nieuwe Dubarry's niet kon en ik aarzelde om geld over te maken... Het tegendeel bleek waar, ik blijf graag klant!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik zal misschien enkel positieve punten kunnen vermelden als ik mijn pak laarzen eindelijk zal toegestuurd krijg dat ik al sinds 23 november verstuurde en de kers op de taart is dat Nl.Post mijn adres niet vond en dan maar terug reed nr uw winkel zonder zich te bevragen, terwijl mijn adres correct is en ik nu gevraagd wordt om 9,75 euros bij te betalen om 't terug aan mij te bezorgen;NL=Post zou dat gratis moeten doen en jullie zitten in dezelfde zak, jullie vragen du eigenlijk op te draaien om andermans fouten....

Dus de verantwoordelijkheden te leggen bij diegenen die in fout zijn 5NL POST) en niet bij de zwakste partij(die ik ben als particulier).Dit is een mooi voorbeeld van machtsmisbruik in dez contemporraine maatschappij..'Klantvriendelijk' ?:nee zeker niet....

Pluspunten

Product precies zoals beschreven en snelle levering. Duidelijke webshop met veel mooie aanbiedingen.

Pluspunten

Correcte online shop...goede prijs en snelle levering

Pluspunten

Wauw wat een snelle service! Echt top! Zondagavond bestelling geplaatst en dinsdagmiddag al geleverd in België. Leuke korting. Eerste bestelling hier maar voor mij zeker een aanrader!!

Ik bestel veel via internet in Nederland dus weet dat de verzendkosten veel lager kunnen naar België zeker als je voor zo een hoog bedrag koopt is het bijna overal gratis.

Pluspunten

Al jaren onder mijn favorieten. Floris van Bommel en Shabbies altijd in de uitverkoop, En nog veel meer gave merken dus ja, wat wil je nog meer..?!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levering.

Omslachtige retour procedure en retour kosten. Nu bijna 3 weken later nog steeds mijn geld niet terug gestort gekregen. Geeft geen betrouwbaar gevoel.

Pluspunten

Heel veel keuze met hoge kortingen

Pluspunten

Korting op al mijn favoriete merken en snelle levering. Ga zo door!

Pluspunten

Geweldige collectie, altijd korting ;-)

Pluspunten

Helemaal tevreden gisteren besteld vandaag in huis - Levering top! Kwaliteit geweldig!

Pluspunten

Snelle levering, prima kwaliteit

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Slimme marketing! als je ingaat op (lok)aanbiedingen (deze zijn meestal in het weekend) krijg je de aangeboden korting niet verrekend bij je bestelling. indien je reclameert krijg je een kortingscoupon van 5 euro. dit gebeurt herhaaldelijk, ik trap er niet meer in, zeer ontevreden!

Pluspunten

Pluspunten

Mooi concept en super groot assortiment. Werd ook keurig verpakt en snel geleverd. Zeker een aanrader!

Pluspunten

lekker actueel aanbod met altijd scherpe prijzen en snelle verzending, to be dressed, wat zou je meer willen?

retourzending kan wellicht iets makkelijker

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik kan weinig goeds zeggen over ToBeDressed. Ik heb 6 november 2016 een paar schoenen besteld en meteen geld overgemaakt. Ik bestelde voor de eerste keer iets bij TBD. Tot op heden heb ik na veel mailtjes naar TBD en telefoontjes naar Post.NL nog steeds geen antwoord gekregen waar de schoenen gebleven zijn. Ik ben zeer teleurgesteld in uw bedrijf en zal er nooit geen gebruik meer van maken. Mijn zoon Rutger Brans bestelde de schoenen voor mij en gaf meteen het adres van mij door waar de schoenen bezorgd moesten worden. Mijn adres is Uilenburg 67 5211EV in Den Bosch. WAAR ZIJN MIJN SCHOENEN?

Zorgen dat de spullen bezorgd worden op het adres waar bestelde spullen naar toe moeten.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Lange levertijd en op de geleverde broek zaten vlekken.

Pluspunten

Groot aanbod. Goede service!

Pluspunten

- Gebeld met een klacht, kreeg een telefoniste die me 5 minuten in de wacht zette om vervolgens aan te geven dat ik de klacht via de site moet aanmelden - Op mijn klacht is nooit gereageerd - Ik heb mijn geld nog niet terug en hier ook al over gemaild maar krijg geen reactie. - Retourkosten zijn voor eigen rekening, ook als de schoenen niet deugen - Bij het eerste paar schoenen wat ik bestelde, was bij de linker schoen het leer verdroogd en grijs uitgeslagen, net alsof het al 2 jaar in de etalage stond - Het tweede paar stond op de site aangeven als grijs, maar ik kreeg echter koffie kleurige schoenen. Tevens zaten er op het leer allemaal krassen. Beide schoenen weer terug gestuurd op eigen kosten, tot op heden mijn geld niet terug en geen reactie van uit winkeliers of to be dressed. Erg slecht! Je kan beter ergens anders bestellen want grote kans dat je schoenen zich niet in nieuw staat bevinden en je vervolgens je geld kwijt bent.

Diemermere 1

1112 TA Diemen