Pluspunten
Onze dochter heel gemaakt met dezelfde gympen als vorig jaar. Aangezien zij een hsk is is het voor haar heel belangrijk dat ze fijne gympen draagt die haar niet irriteren, elk seizoen weer een gevecht om voor haar goede schoenen te vinden. En bij jullie heb ik ze gelukkig alsnog gevonden Heeel erg blij!! En snel geleverd!!
Heel fijn dat we je zo blij hebben kunnen maken! Groetjes, Chanine
Pluspunten
Makkelijk bestellen, zeer goede klantenservice
VerbeterpuntenLevertijd, wacht al ruim 14 op de bestelling terwijl het product gewoon voorradig was. Na deze dagen toch maar contact opgenomen, zeer vriendelijk en goed geholpen door Heidi, helaas was de schoen niet meer leverbaar maar uiteindelijk opgelost door een ander paar schoenen elders te reserveren. Gewoon een klantenservice die zn werk doet zoals je mag verwachten!
Dank je wel Jeroen voor deze mooie woorden! Super fijn dat de aangeboden oplossing wordt gewaardeerd want het laatste wat we willen is onze klanten teleurstellen dus je maakt ons heel blij met deze mooie beoordeling. Nogmaals dank! Groet Nathalie
Pluspunten
Makkelijk bestellen en snelle levering
VerbeterpuntenZou ik niet weten momenteel
Wat fijn dat alles naar wens is verlopen! Groetjes Chanine
Pluspunten
Snel besteld en aan je voeten ...
Angelique, heel erg bedankt voor je leuke beoordeling en mooie cijfer! Groet, Chanine
Pluspunten
prima, snelle levering
Kijk, hier worden wij blij van!! Super bedankt Linda dat je ons beloond met het hoogste cijfer! Wij gaan zo door hoor dus graag tot een volgende keer. Groetjes Heidi
Pluspunten
Eenvoudig bestellen, waarna je goed op de hoogte wordt gehouden over de voortgang van je bestelling en wanneer je bestelling geleverd wordt. Ik ben dan ook zeer tevreden.
Helemaal top! Super om te horen dat je helemaal tevreden bent met het verloop van je bestelling, dit is wat we willen dus hartstikke fijn dat dit wordt beloond met deze prachtige beoordeling. Dank je wel! Groetjes Heidi
Pluspunten
Geen!! 1e keer besteld maar dit is meteen de laatste keer! Uiteindelijk heeft to be Dressed hun excuses aangeboden en ter compensatie ontving ik een kortingsbon van € 15,- dit is wel netjes. Maar door de ervaring die ik heb gehad, bestel ik hier niet meer, helaas!
VerbeterpuntenLaarzen besteld voor onze dochter, ontving een mail dat de bestelling niet meer voorradig was en dat ik per omgaande mijn bedrag zou terug ontvangen op mijn rekening. Inmiddels bijna een maand later: nog NIETS ontvangen!! Hierover meerdere mails en telefoongesprekken gehad en dat alles geregeld zou worden en dat het een hoge prioriiteit heeft bij to be Dressed! Nou, niet dus! Al met al een zeer slechte ervaring, ik bestel hier nooit meer, heb geen vertrouwen meer in dit bedrijf!
Dank voor je beoordeling. Hier heb je zeker een punt maar zoals we ook al hebben uitgelegd aan je, was een technische fout de oorzaak van de verlate uitbetaling waarvoor nogmaals onze excuses. We begrijpen je onvrede en we hadden dit liever anders gezien. Groet Nathalie
Pluspunten
VerbeterpuntenJammer van de hoge verzendkosten!
Fijn om te horen dat je je bestelling snel in huis had Geralde. De prijzen en verzendkosten worden alleen bepaald door elke winkelier zelf dus dit verschilt echt per winkelier en wij hebben hier ook geen invloed op helaas. Groet Heidi
Pluspunten
Servicedesk neemt de telefoon op.
VerbeterpuntenZorg voor een levering op tijd. Loppel zelf naar de klant terug als iets verlaat is. Nu moet ik zelf na 1 week navraag doen waar het blijft? 2e lijns ticket wordt aangemaakt, en zo snel mogelijk hoor ik iets is de boodschap. Moet wel met iDeal vooruit betalen daarna blijft het stil,
Jouw bestelling heeft inderdaad langer open gestaan Rob omdat je schoenen vanuit een andere plek moesten komen. Maar we hadden dit inderdaad even proactief aan je moeten melden natuurlijk dus je punt is helemaal terecht. Onze oprechte excuses hiervoor! Groet Heidi
Pluspunten
Snelle levering en bij niet meer te leveren artikel snel geld terug.
Top Corry! Fijn dat alles helemaal naar wens is verlopen.Dank voor je genomen moeite om een beoordeling achter te laten.Tot gauw! Groet Heidi
Pluspunten
Snelle en correcte levering
VerbeterpuntenNiet
Wij gaan zo door hoor dus bedankt voor je positieve beoordeling en hoogste score. Zijn we heel blij mee. We hopen je snel weer te mogen begroeten en wensen je veel plezier met je aankoop. Groetjes Heidi
Pluspunten
Snelle en correcte levering
VerbeterpuntenNiet
Kijk, boven verwachting presteren, dat is nog eens fijn! Bedankt voor je hoogste score en fijn dat je je bestelling snel in huis had. Erg fijn dus volgende keer gaan we weer voor een 10! Groet Heidi
VerbeterpuntenAlles goed
Bedankt voor deze super beoordeling Didier, erg fijn dat je helemaal tevreden bent. Tot de volgende keer dus maar weer! Groetjes Heidi
Pluspunten
VerbeterpuntenWat en slechte service heeft dit bedrijf! Wanneer je iets besteld blijkt het zo te zijn dat de voorraad niet klopt. Hierdoor wordt het product dus niet geleverd. Vervolgens moet je achter je geld aan! Na 16 dagen hebben wij nog steeds geen geld terug. Ze doen alles af met mailtjes waarin ze van alles beloven. Maar dit kun je werkelijkwaar gewoon vergeten. Besteld hier alstublieft niet!
We betreuren deze negatieve ervaring. In de eerste plaats willen wij ook gewoon leveren wat besteld wordt maar helaas kan dit toch wel eens voorkomen omdat de sale artikelen allemaal de laatste stuks zijn en deze ook nog fysiek bij de winkeliers in de winkel liggen. De terugbetaling heeft inderdaad echt te lang geduurd maar zoals we ook al hebben uitgelegd aan je, was een technische fout de oorzaak van de verlate uitbetaling. We begrijpen je onvrede en we hadden dit liever anders gezien. Groet Heidi
Pluspunten
snel goede prijs
Fijn dat je zo positief bent Bram! Dat is natuurlijk ook ons streven dus we zijn er heel blij mee! See you next time! Groeten Erik
Pluspunten
Bestelling werd snel geleverd.
VerbeterpuntenKwaliteit viel een beetje tegen
Dank voor deze mooie beoordeling Marlies maar jammer om te horen dat je niet helemaal tevreden bent over de kwaliteit. Wat bedoel je hier precies mee? Je kunt natuurlijk altijd even een klacht aanmelden via je account? Groetjes Nathalie
Pluspunten
Voor de werk bij een nieuw bedrijf begon, nog snel een paar overhemden en colberts gekocht. Ze kwamen op tijd aan en pasten allemaal.
VerbeterpuntenVerzendkosten zijn wat onduidelijk. Ook niet erg vriendelijk als het bij 4 verschillende bedrijven vandaan komt, je wel 4x verzendkosten hebt omdat de verschillende winkels pas bij een vrij hoog bedrag het gratis verzenden.
Super fijn dat je je bestelling snel in huis had en ook nog allemaal naar wens is. Verder begrijpen we je verwarring over de verzendkosten maar deze worden echt bepaald door de winkelier zelf en omdat er uitsluitend uitverkoop artikelen worden aangeboden komt men hier vaak niet mee uit om ook de verzendkosten nog gratis aan te bieden. We zien je graag nog eens terug. Groetjes Amanda
Helemaal top!! Super dat alles naar wens is verlopen en de volgende keer gaan we alweer voor een 10! Bedankt. Groetjes Heidi
Pluspunten
Snel, betrouwbaar
Hoogste score!! Helemaal top want hier doen we het voor! Hopelijk mogen we je snel weer begroeten op To Be Dressed! Neem even een kijkje want we hebben een nieuw design en we zijn heel benieuwd wat je ervan vindt! Groetjes Heidi
Pluspunten
Snel duidelijk
Dank je wel voor dit mooie cijfer. Dit wordt gewaardeerd, dank je wel! Groetjes Amanda
Pluspunten
Dank voor deze mooie beoordeling en fijn dat je bestelling snel werd geleverd. Altijd goed om te horen. Graag tot een volgende keer. Groetjes Amanda
Pluspunten
- Fantastische producten - Goede prijs - Goede service - Snelle levering
Dat is nog eens een mooi lijstje en dit zijn nu ook precies de punten waar wij voor staan dus super dat we dit hebben waargemaakt! Dank je wel voor deze prachtige beoordeling. Groetjes Amanda
Pluspunten
Goed te woord gestaan door de klanten service.
VerbeterpuntenEen klant niet vier keer laten bellen met dezelfde klacht en pas overgaan tot actie wanneer er gezegd wordt ik ga het hoger opzoeken.
Celine, we begrijpen je punt maar dit was absoluut niet onze bedoeling. Je hebt inderdaad een aantal keren contact met ons opgenomen op dezelfde dag. Wegens enorme drukte op onze klantenservice lukte het ons helaas niet om dezelfde dag jouw mail nog te behandelen maar we hebben gelijk de volgende dag nog gereageerd op jouw mail. We doen echt ons uiterste best om zo snel mogelijk te reageren en we vinden het uiteraard jammer dat jij dit niet kunt beamen op dit moment. Groetjes Heidi
Pluspunten
Snel en duidelijk
Dank voor deze mooie beoordeling Joke. Snel en duidelijk, dat is wat we willen. Dank je wel! Groetjes Amanda
Pluspunten
Snelle levering en de keuze is REUZE!
Hier wordt je toch echt helemaal blij van! Mooi dat je je bestelling snel in huis had en we hebben goed nieuws want de keuze wordt alleen maar meer en meer.. dus kom snel weer een kijkje nemen! Groetjes Heidi