Pluspunten

Onze dochter heel gemaakt met dezelfde gympen als vorig jaar. Aangezien zij een hsk is is het voor haar heel belangrijk dat ze fijne gympen draagt die haar niet irriteren, elk seizoen weer een gevecht om voor haar goede schoenen te vinden. En bij jullie heb ik ze gelukkig alsnog gevonden Heeel erg blij!! En snel geleverd!!

Pluspunten

Makkelijk bestellen, zeer goede klantenservice

Levertijd, wacht al ruim 14 op de bestelling terwijl het product gewoon voorradig was. Na deze dagen toch maar contact opgenomen, zeer vriendelijk en goed geholpen door Heidi, helaas was de schoen niet meer leverbaar maar uiteindelijk opgelost door een ander paar schoenen elders te reserveren. Gewoon een klantenservice die zn werk doet zoals je mag verwachten!

Pluspunten

Makkelijk bestellen en snelle levering

Zou ik niet weten momenteel

Pluspunten

Snel besteld en aan je voeten ...

Pluspunten

prima, snelle levering

Pluspunten

Eenvoudig bestellen, waarna je goed op de hoogte wordt gehouden over de voortgang van je bestelling en wanneer je bestelling geleverd wordt. Ik ben dan ook zeer tevreden.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen!! 1e keer besteld maar dit is meteen de laatste keer! Uiteindelijk heeft to be Dressed hun excuses aangeboden en ter compensatie ontving ik een kortingsbon van € 15,- dit is wel netjes. Maar door de ervaring die ik heb gehad, bestel ik hier niet meer, helaas!

Laarzen besteld voor onze dochter, ontving een mail dat de bestelling niet meer voorradig was en dat ik per omgaande mijn bedrag zou terug ontvangen op mijn rekening. Inmiddels bijna een maand later: nog NIETS ontvangen!! Hierover meerdere mails en telefoongesprekken gehad en dat alles geregeld zou worden en dat het een hoge prioriiteit heeft bij to be Dressed! Nou, niet dus! Al met al een zeer slechte ervaring, ik bestel hier nooit meer, heb geen vertrouwen meer in dit bedrijf!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Jammer van de hoge verzendkosten!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Servicedesk neemt de telefoon op.

Zorg voor een levering op tijd. Loppel zelf naar de klant terug als iets verlaat is. Nu moet ik zelf na 1 week navraag doen waar het blijft? 2e lijns ticket wordt aangemaakt, en zo snel mogelijk hoor ik iets is de boodschap. Moet wel met iDeal vooruit betalen daarna blijft het stil,

Pluspunten

Snelle levering en bij niet meer te leveren artikel snel geld terug.

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Niet

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Niet

Alles goed

Pluspunten

Wat en slechte service heeft dit bedrijf! Wanneer je iets besteld blijkt het zo te zijn dat de voorraad niet klopt. Hierdoor wordt het product dus niet geleverd. Vervolgens moet je achter je geld aan! Na 16 dagen hebben wij nog steeds geen geld terug. Ze doen alles af met mailtjes waarin ze van alles beloven. Maar dit kun je werkelijkwaar gewoon vergeten. Besteld hier alstublieft niet!

Pluspunten

snel goede prijs

Pluspunten

Bestelling werd snel geleverd.

Kwaliteit viel een beetje tegen

Pluspunten

Voor de werk bij een nieuw bedrijf begon, nog snel een paar overhemden en colberts gekocht. Ze kwamen op tijd aan en pasten allemaal.

Verzendkosten zijn wat onduidelijk. Ook niet erg vriendelijk als het bij 4 verschillende bedrijven vandaan komt, je wel 4x verzendkosten hebt omdat de verschillende winkels pas bij een vrij hoog bedrag het gratis verzenden.

Pluspunten

Snel, betrouwbaar

Pluspunten

Snel duidelijk

Pluspunten

Pluspunten

- Fantastische producten - Goede prijs - Goede service - Snelle levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goed te woord gestaan door de klanten service.

Een klant niet vier keer laten bellen met dezelfde klacht en pas overgaan tot actie wanneer er gezegd wordt ik ga het hoger opzoeken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en duidelijk

Pluspunten

Snelle levering en de keuze is REUZE!

Diemermere 1

1112 TA Diemen