Pluspunten

Prima service, ook aan de telefoon. Vriendelijke mensen behulpzaam

Mogelijkheid bieden tot gratis retourneren van goederen die niet voldoen aan de wensen. Groot deel van de webshops in Nederland biedt deze service aan. Hierdoor is de drempel minder groot om aankopen te doen. Wellicht ook handiger als er 1 retour adres is voor alle goederen. Nu moet alles afzonderlijk teruggestuurd worden naar de betreffende winkelier. Voor mij als consument niet handig.

Pluspunten

Geachte heer/mevrouw, Eerste ervaringen zijn zeer positief. " de vlag dekt de lading"

Lastig om te beoordelen echter combinatie aankopen onder gunstige voorwaarden lijken mij een "toppertje"

Pluspunten

Snelle correcte levering

Pluspunten

duidelijke info betreffende de artikelen en snelle levering

Pluspunten

Alles top geregeld

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

leuke site, correspondentie per mail is duidelijk zolang er snel geleverd kan worden

graag bij ieder artikel goed vermelden welke stof het is niet alles komt in 1 keer, bij 'in behandeling' duurt het erg lang en je leest niet hoelang je dan nog moet wachten.

Pluspunten

- Voor online shoppen is To Be Dressed ideaal, er zijn duidelijke zoekfuncties en het bestelproces is ook erg klantvriendelijk. - Een snelle levering en goede kwaliteit!

- Geen verbeterpunten

Pluspunten

Superfijne service, zeker een aanrader!

Pluspunten

De bestelling word snel en goed verpakt geleverd

De maten die zouden wat beter mogen als je maat 46 hebt is er weinig keuze en is het vaak te kleiner dan het zou moeten zijn

Nvt

Pluspunten

Ons pakketje kwam niet op de afgesproken dag aan en we zijn gaan bellen. We zijn super te woord gestaan en er is gelijk actie ondernomen om te zorgen dat de winkel waar ons product vandaan moest komen gelijk ging zorgen dat het zo snel mogelijk geleverd werd. De volgende dag was ons pakket al binnen. Helemaal top gedaan.

Pluspunten

Snel, zonder problemen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle reactie op klacht Makkelijk, goed besteld en ontvangen

Klant/klacht wordt niet serieus genomen Leveranciers worden niet serieus genomen Waardeloze afhandeling van klacht

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

concrete weergave aanbiedingen

connectie met "thuiswinkel" keurmerk

Pluspunten

Men nam persoonlijk contact met mij op om het probleem op te lossen.Top geregeld! Heb mn geld inmiddels terug en kon gebruik maken van een actie code bij de volgende bestelling.

De klantenservice medewerkers zouden iets vriendelijker mogen zijn

Pluspunten

Mijn ervaring met To Be Dressed kan alleen maar positief zijn. In hun aanbod trof ik de schoenen aan die ik graag wilde hebben. In mijn maat en.... absoluut niet onbelangrijk: voor de helft van de prijs. Dat deed geen enkele leverancier ze na. Dus snel alle gegevens ingevuld, keurig betaald (anders komt er natuurlijk niets binnen!) en klaar was Kees. Pakket ook nog eens te volgen en keurig op tijd afgeleverd. Mooiste van alles: in werkelijkheid plaatjes van schoenen en ze passen ook nog! Wat wil een mens nog meer. Ik ben dus heel erg tevreden!

Pluspunten

Snelle levering en ruime afgeprijsde collectie. Wat wil een mens nog meer?

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vriendelijk telefonisch contact

Trage verzending, vage communicatie hierover, geen duidelijke terugkoppeling na mijn mails en telefoontje. De gekochte schoenen kwamen uiteindelijk na anderhalve week toch aan, te lang voor een internetbedrijf. Tot die tijd in onzekerheid gebleven, geeft geen betrouwbaar gevoel.

Pluspunten

De laagste prijs voor mijn Fitflops, hier in België is het duurder En toch snelle levering, proficiat

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website, heldere scherpe prijzen zonder verrassingen of verborgen extra kosten.

Pluspunten

Snelle correcte bezorging.

Pluspunten

De klantvriendelijkheid, attentheid en duidelijke communicatie. Dit bedrijf denkt met de klant mee. Komt de afspraken na en geeft super goede service. Ik ben erg tevreden over ToBeDressed.nl

Pluspunten

Mijn ervaringen zijn positief snelle levering en retour verloopt ook goed. IK heb Jullie aan verschillende familie leden en vrienden doorgegeven Vriendelijke groeten Sonja Stam van den Bosch

Diemermere 1

1112 TA Diemen