Pluspunten

Op tijd en netjes afgeleverd

Ga zo door.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Eenvoud van de werking van de site en vlotte levering.

Klacht ingediend (ritssluitingen van rugtas gaan tijdens dragen open), maar ook na enkele keren contact (ondertussen is klacht meer dan 2 weken geleden ingediend) geen (re)actie. Hierdoor nu een rugtas van €49,75 die niet bruikbaar. Aanvulling: na het schrijven van mijn review ben ik pro-actief benaderd door ToBeDressed en is de leverancier gevraagd om actie op mijn klacht te ondernemen. Hierdoor is uiteindelijk toch een oplossing gevonden waar ik tevreden mee ben, namelijk dat de tas vervangen is.

Pluspunten

Leuke prijzen, snelle bezorging.

Geen verbeter punten , waren dik tevreden

Pluspunten

Een snelle levering, duidelijke website en last but not least een heel fijn prijsje!

Pluspunten

Ze doen hun uiterste best om de klant tevreden te stellen en een probleem op te lossen.

Om toch nog meer achter de leveranciers te zitten voor levering van hun produkten. Heb bijna 5 weken op mijn bestelling moeten wachten. Heb het op dit moment nog steeds niet binnen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie op klacht

Mijn klacht echter niet opgelost. Mag zelf voor 5 euro laten maken , maar had liever een advies over waar daar ik zo niet weet waar men dit goed kan laten herstellen.

Pluspunten

To be dressed heeft gedaan wat het moest doen: goed gecommuniceerd, de aangekochte spullen snel en op tijd geleverd.

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ToBeDressed reageert op mail als er klachten zijn.

Het zou voor de klant minder frustrerend zijn als ze er, indien mogelijk, meer aandacht voor hielden als er klachten naar een leverancier zijn. Hopelijk onderneemt ToBeDressed actie op de manier van handelen en het niet (tijdig) reageren van de leverancier zodat andere personen niet op dezelfde manier gefrustreerd en/of de dupe worden van deze webshop. Het zou jammer zijn als de goede naam van ToBeDressed te grabbel wordt gegooid.

Pluspunten

Top site met veel aanbod voor een mooie prijs. Ik ben inmiddels vaste klant!

Design mag moderner maar ach, het gaat om de producten en de prijs toch?

Pluspunten

Goede overzichtelijke site en snelle levering van fijne producten! Ik ben erg blij met mijn schoenen en jullie waren het enige bedrijf die ze nog hadden in de juiste maat.

Geen, alles is prima verlopen.

Pluspunten

Ze hebben een groot aanbod met artikelen met hoge kortingen.

is lastig als men meerdere artikelen besteld omdat je te maken kan hebben met meerdere keren verzendkosten.

Pluspunten

Gelukkig hadden ze bij tobedressed deze super laarsjes nog in voorraad. Waren nl nergens meer te koop. En door de snelle levering kon ik ze nog aan voordat ik op cruise ging

Niet nodig

Pluspunten

Groot assortiment!

Pluspunten

Snelle levering, met een hele lage prijs zeker een aanrader

Ik heb niks te verbeteren, super goed !

Pluspunten

Makkelijke Site en snelle levering

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit van de producten.

Geen halve maten voor de schoenen en de schoenen vallen vrij groot.

Pluspunten

Prima, snell service

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De bestelling ging gemakkelijk evenals de betaling. En de schoenen die ik heb gekocht, lopen geweldig. Bedankt.

Pluspunten

Ruime collectie, dus veel keuze en een snelle levering. Dus helemaal tevreden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering keurig op tijd..niets op aan te merken.....na retourzending...i.v.m. Geen goede pasvorm voor mijn reumavoeten..met een kleine vertraging het geld keurig terug gestort op mijn rekening......zal in de toekomst vast nog wel eens iets aanschaffen bij dit bedrijf. Gr. L.T

Pluspunten

Goede communicatie, snelle service

geen

Pluspunten

Af levering gaat zo was aan gegeven top

Nog niet gevonden

Pluspunten

Snel bezorgd en leuke site. Lang op zoek geweest naar specifiek deze schoenen, blij dat ik ze gevonden heb met ook nog eens korting.

Bedrijf is prima.

Pluspunten

Snelheid is echt top!

Vooral verder doen zoals jullie bezig zijn!

Diemermere 1

1112 TA Diemen