Pluspunten
Snelle levering!
Goed om te horen dat er snel is geleverd en dank voor deze beoordeling en de genomen moeite! Heb je nog tips voor ons zodat we de volgende keer nog een hoger cijfer kunnen scoren? groet Heidi
We worden hier helemaal vrolijk van!! Een hoogste score, hier doen we het voor! Dank je wel voor het invullen van je beoordeling en graag tot een volgende keer. groet Heidi
Pluspunten
Prima en keurig ingepakt in een fraaie doos.Een echte van Bommel uitstraling!
VerbeterpuntenGeen.
Fijn dat je tevreden bent! Dit wordt gewaardeerd Ingrid, dank je wel! groet Heidi
Pluspunten
Verkeerde maat besteld, retour sturen geen probleem, kreeg zelfs een kadobon twv 5 euro die ik kon gebruiken bij mijn volgende bestelling, na de juiste maat besteld te hebben weer gewoon snel binnen !!!
Helemaal SUPER dat je onze service waardeert met een 10!!! Service staat bij ons hoog in het vaandel dus wij vinden het een mooi compliment dat dit wordt beloond door ons het hoogste cijfer te geven! Bedankt voor deze prachtige beoordeling Barry! Graag tot snel. groet Heidi
Pluspunten
Ontzettend veel keuze, duidelijke info, ongelooflijk snelle en correcte levering. Scherpe prijzen.
Mooie woorden Kurt, je maakt ons echt heel blij!! Fijn dat we waarmaken waar we voor willen staan. Bedankt voor je hoogste score en tot snel! groet Heidi
Pluspunten
Alles keurig verzorgd!
Super dat je zo tevreden bent en dat dit wordt gewaardeerd door ons een heel mooi cijfer te geven! Dank hiervoor Dineke en graag tot een volgende keer! groet Heidi
Pluspunten
Goede producten van goede merken! Veel kortingsbonnen die makkelijk inzetbaar zijn. Snelle bezorging!
VerbeterpuntenIk betaalde veel verzendkosten doordat de producten van verschillende leveranciers kwamen. Op dat punt is er misschien nog wel wat te halen?
Bedankt voor deze mooie beoordeling Erwin en goed om te horen dat je tevreden bent! Begrijp je punt zeker maar omdat jouw artikelen uit 2 verschillende winkels komen betaal je 2x verzendkosten. Iedere winkelier kan en mag zijn eigen verzendkosten bepalen en hier kunnen wij op dit moment helaas niets aan veranderen. Nogmaals dank en graag tot ziens! groet, Heidi
Pluspunten
Wel heel snelle levering! De volgende dag het pakje al in huis. Ben erg tevreden over het bedrijf. En de schoenen zijn om te zoenen!!
Fijn dat je je bestelling zo snel in huis had en helemaal tevreden bent Marijke! Hier doen we het voor! Ook bedankt voor het invullen van je beoordelen en je mooie cijfer! Graag tot ziens op To Be Dressed! groetjes Heidi
Pluspunten
super leuke kleding en snelle levering, echt een aanrader, ik was al enige tijd op zoek naar het shirtje, zij hadden het!
Leuk om te horen dat we je het shirt konden leveren waar je al enige tijd naar op zoek was en fijn dat je tevreden bent over ons! Dit wordt gewaardeerd, dank je wel! groet, Heidi
Pluspunten
Winkelen op de bank met een bakkie koffie erbij. Wie wilt dat niet? Reuzekeuze, makkelijke zoekfunctie en geen parkeerkaartje kopen.
VerbeterpuntenZolang de maargeving van kleding zo goed mogelijk vermeld blijft, heb ik niets in te brengen.
Wat mooi omschreven! Wat wil je inderdaad nog meer?! Bedankt voor deze prachtige beoordeling en wij gaan zeker zo door Theo! Zien we je snel weer? groet, Heidi
Pluspunten
Heel goede klantenservice als je vragen hebt, goede info over het verloop van het transport, tevreden over de goederen zelf, ik heb jullie zelf al aangeraden bij verschillende vrienden omdat ik zo tevreden ben, goed aanbod van merken die je anders niet gemakkelijk vindt, goede prijzen voor de producten
VerbeterpuntenCodenr die het transportbedrijf zelf doorgeeft is niet altijd terug te vinden, verzendkosten zijn wel aan de hoge kant
Bedankt voor je lovende woorden Christel!! Hier worden wij heel blij van en we vinden het ontzettend leuk om te horen dat je ons aanbeveelt aan anderen! Wat de verzendkosten betreft; iedere winkelier kan en mag zijn eigen verzendkosten bepalen, hier kunnen wij helaas niets aan veranderen. Verder heeft To Be Dressed een contract gesloten met Post NL waardoor je je bestelling altijd kunt volgen. Echter komt het wel eens voor dat een winkelier ervoor kiest om een pakket door een andere vervoerder te laten verzenden waardoor het niet altijd mogelijk is om het verzonden pakket te volgen. Om deze reden adviseren wij onze winkeliers dan ook om hun pakket via Post NL aan te bieden. Nogmaals dank voor dit prachtige cijfer!! groet, Heidi
Pluspunten
Overzichtelijk. Snelle service.
VerbeterpuntenNvt tot nu toe
Wij zijn blij!! Hier doen we het voor Rowena. Dank je wel voor deze hoogste score en je beoordeling. Graag tot een volgende keer. groetjes Amanda
Pluspunten
- klantenservice is vriendelijk, staat je netjes te woord.
VerbeterpuntenNa 6 dagen gebeld met klantenservice omdat mijn bestelling nog steeds in behandeling stond. Nav het telefoongesprek kreeg ik een mail waarin stond dat de bestelling geannuleerd werd, omdat de winkelier geen voorraad had. Nogmaals gebeld net klantenservice gevraagd wanneer ik geld terug kan verwachten. Werd aangegeven binnen 7 werkdagen!!!!!
Dajenne, allereerst dank voor je feedback en we begrijpen zeker je punt. De afhandeling van jouw bestelling heeft inderdaad te lang geduurd. Helaas was er iets mis gegaan met de voorraadkoppeling waardoor je deze artikelen kon bestellen terwijl deze niet meer leverbaar waren. Dit mag uiteraard geen excuus zijn maar helaas is dit een technische fout waar wij ook niet altijd controle op hebben. Dit neemt natuurlijk niet weg dat wij dit ook heel vervelend vinden, wij willen ook gewoon leveren wat besteld wordt want van deze situatie wordt niemand beter. Daarom hebben we je ook een persoonlijk bericht gestuurd. We waarderen je oprechtheid en hadden het ook liever anders gezien. groet Heidi
Pluspunten
Op tijd geleverd.
VerbeterpuntenMijn klacht is nog steeds in behandeling..ik moet lang wachten op een reactie. Jammer want jullie site is wel heel fijn met ruime aanbod. Zorg voor een tevreden klant want deze methode van klacht behandeling nodigd de mensen niet uit om nogmaals bij jullie te bestellen.
Beste Hajnalka, allereerst dank voor het invullen van je beoordeling. Vervelend om te horen dat je klacht nog steeds open staat. Service staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er dan ook echt alles aan om snel en adequaat te reageren. Helaas zijn we in jouw geval ook afhankelijk van de winkelier. We zien dat zij inmiddels weer gereageerd hebben op je klacht. Nogmaals onze excuses. Groet, Nathalie
Pluspunten
-grote diversiteit in aanbod -scherpe prijzen -indien levering te laat is(was): goede/ heldere communicatie
Superblij met je deze mooie score dus bedankt voor je beoordeling, bestelling en je toelichting. Tot snel? Groetjes Amanda
Pluspunten
Prima levering.
Helemaal tevreden, daar worden we blij van. Fijn dat alles helemaal naar wens is verlopen en tot gauw. Groetjes Nathalie
Pluspunten
Ik heb onlangs voor het eerst iets besteld. En kan alleen maar lof even. Duidelijkheid van de site en mijn bestelling was er zeer snel.
VerbeterpuntenGeen.
Fijn dat je zo positief bent! Dat is natuurlijk ook ons streven dus we zijn er heel blij mee! See you next time! Groetjes Nathalie
Pluspunten
Groot aanbod, gunstige prijs-kwaliteitsverhouding, snelle levering
VerbeterpuntenVeel reclamemailingen, te veel in te korte tijd
Bedankt voor je mooie woorden Robin. Erg fijn om te horen! En dank voor het invullen van je beoordeling! Fijne dag nog en graag tot ziens op To Be Dressed. groetjes Amanda
Pluspunten
Super snel
WOW!! Je beoordeelt ons met het hoogste cijfer André, dank je wel! Goed om te horen dat je helemaal tevreden bent en dat je bestelling snel geleverd is! Dit vinden wij ook belangrijk. Nogmaals dank en tot ziens op To Be Dressed!
Pluspunten
Perfect op tijd.
VerbeterpuntenGeen verbeter punten
Fijn om te horen dat je bestelling snel geleverd is en bedankt voor deze mooie score Annelies! Zien we je snel weer? groetjes Nathalie
Pluspunten
Goed om te horen dat je je bestelling snel in huis had Carlo en super dat je ons beloond met het hoogste cijfer!! Bedankt hiervoor. groetjes Heidi
Pluspunten
- leuke dingen te koop - goed opgezet - professioneel - snel in huis
Dat is een mooi lijstje. Fijn dat we waarmaken waar we voor willen staan! Dank je wel Anky voor deze mooie beoordeling en graag tot ziens op To Be Dressed. groetjes Heidi
Pluspunten
To be dressed is een naam met allure, geweldige service en absoluut geen dure!
VerbeterpuntenNvt
WOW!! Dat is een mooi compliment! Hier worden wij heel blij van:) Bedankt voor deze mooie woorden en een hoogste score! De volgende keer gaan we weer voor een 10. groetjes Heidi
Pluspunten
8,5
Verbeterpunten10
Bedankt voor deze mooie score en fijn dat je tevreden bent! Je genoemde cijfers bij de plus- en verbeterpunten is ons niet helemaal duidelijk wat je hiermee bedoeld?! Kun je dit misschien even toelichten? Graag tot een volgende keer. groetjes Amanda
Pluspunten
Duidelijke website, goeie service, hele snelle levering en indien je een vraag hebt, dan wordt hier snel en professioneel op geantwoord. Al met al, een echte aanrader om hier eens te gaan shoppen. Om over het prijsvoordeel maar te zwijgen. Het scheelt echt veel geld dan bij fysieke winkels of bij andere online-aanbieders.
VerbeterpuntenGeen, ga zo door....
Bedankt voor je mooie worden en de complimenten. Erg fijn om te horen! Graag tot een volgende keer. groetjes Heidi