Pluspunten

Grote keuze aan merken zowel in kleding als schoenen

Slechte zoekmachine lukt mij maar niet om bijv. Jongensschoenen in de outlet maat 30 te krijgen moet ik in de sale schoenen zoeken maar ik wilbuiteraard alleen de sale schoenen in zijn maat zien. Kan zijn dat ik het niet goed doe...??

Pluspunten

Alles m.b.t. mijn 1e bestelling was prima.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, lage prijs

Pluspunten

Bestellen ging eenvoudig, artikel in prima staat ontvangen! Graag tot een volgende keer!

Pluspunten

Bestellen is eenvoudig. Levering gaat heel vlot.

Erg vervelend dat niet bekend wordt gemaakt welke winkel jouw bestelling gaat leveren. Ook onjuist dat dit niet gebeurt: als klant moet je weten met welke winkel je een koopovereenkomst aangaat.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Moderne artikelen in aantal verhogen

Pluspunten

Goede, snelle website

Pluspunten

Mooie website, makkelijk winkelen, duidelijk overzicht van beschikbare maten. Per toeval ontdekte ik deze winkel en kwam erachter dat mijn maat schoen hier ook leverbaar was waar ik naar op zoek was. In de webwinkel waar ik anders mijn schoenen koop, was deze 40 euro duurder! Lekker voordelig shoppen hier! Snel geleverd in een nette verpakking.

Pluspunten

Overzichtelijk, snelle afhandeling, kortom alles wat je van een webshop verlangt

Pluspunten

Binnen no time had ik een paar hele mooie schoenen in huis. En voor een scherpe prijs. Wil je je gardarobe uitbreiden met mooie en leuke kleding of schoenen, dan is to-be-dressed de site om te shoppen!

Ik miste informatie over het levertraject. Hier zouden jullie in de informatieverstrekking nog wat kunnen verbeteren. Hoe lang duurt het voordat de leverancier normaal gesproken producten uitlevert? Wat is de gemiddelde duur van de levering?

Pluspunten

snelle levering, attente kaart hand geschreven met daarop succes met uw aankoop. Vriendelijke telefoniste met een oplossing, omdat ik het pakket vanuit ned retour heb gezonden ipv belgie

Pluspunten

Duidelijke site en vriendelijke klantenservice.

Pluspunten

Extreme keus in artikelen

Artikelen beter onder categorieen en merk sorteren komt minder chaotisch over als je op de site kijkt. Je hebt nu totaal geen idee dat er zoveel aanbod is.

Pluspunten

Snelle levering, goedkoop, waar voor je geld.

Pluspunten

Snelle levering, goede service.

Pluspunten

je bekijkt meerdere winkels, en een snelle verwerking van de orders.

bij retour zou het geld wat sneller terug mogen worden gegeven.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie spullen

1 jurkje pas binnen gekregen.... Was gedragen en zat onder de pluizen. Ik heb hem gehouden maar vond het heel erg. Het stonk zelfs onder de oksels. Het was een ribkoff jurkje die ik al lang wilde hebben. Maar voor 100,00 vond ik dit heeeeel erg. Ik ben blij dat het nu kan doorgeven. Ik begrijp niet dat zo iets mogelijk is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De levering was heel snel en het zag er goed verzorgd uit.

Ik had een paar Timberlands besteld met het idee deze op natte dagen aan te trekken, maar de rechterschoen blijkt lek... Heel vervelend!

Pluspunten

Excellent service

Pluspunten

Prima , laarzen gevonden en zelfs E. 60,00 goedkoper dan waar ik eerst keek .

Niets .

Pluspunten

Top klantenservice! Ik had zelf zitten klungelen bij het aanmaken van een account, daardoor was het account door mij niet bereikbaar. De klantenservice heeft dat toen heel keurig en snel voor mij in orde gemaakt. En een paar dagen ook nog geïnformeerd of ik de bestelling wel ontvangen had. De levering was correct en razendsnel in huis! Een aanrader!!

Pluspunten

Efficiënt goede afhandeling

Kan het niet bedenken

Pluspunten

Prima service. Afspraak is afspraak.

Diemermere 1

1112 TA Diemen