Pluspunten
Leuke producten, snelle levering, goede prijzen
VerbeterpuntenRetourzendingen zelf betalen is echt een no go voor mij. Helaas moest ik iets terugsturen en zelf de retourkosten betalen. Dat is het enige minpunt. Het product zelf was super
Hallo Priscilla, dank voor je beoordeling en het mooie cijfer. Begrijp je punt wel maar het artikel wat je gekocht hebt had 50 procent korting en is gratis naar je toegestuurd. Met zo'n korting is het niet mogelijk is om zowel de heen -als terugreis voor onze rekening te nemen. Hoe graag we dat ook zouden willen doen, dit kan helaas financieel niet uit. Groeten Erik
Pluspunten
snelle levering volgens afspraak en strakke prijzen
Helemaal tevreden, daar worden we blij van. Fijn dat alles helemaal naar wens is verlopen en tot gauw. Groeten Erik
Pluspunten
Heel snel antwoord, super snel geleverd !! TOP !!
VerbeterpuntenGeen op aan te merken
BAM!! Prachtig compliment om ons te omschrijven als TOP! Zijn we heel blij mee dus bedankt. Je maakt onze dag goed en hopen je de volgende keer weer te mogen begroeten op To Be Dressed. Groeten Mark
Pluspunten
Snel, goede info.
Bedankt Kim, zijn we heel blij mee. Veel plezier met je aankoop! Groeten Erik
Pluspunten
Leuke mode voor weinig geld.
VerbeterpuntenIn de schoenen zat een sticker met een goedkopere prijs erop dan ik online betaald had. Vreemde situatie!
Bedankt voor beoordeling en het mooie cijfer. Die sticker is inderdaad een vreemd verhaal. Je kunt hiervoor altijd een klacht aanmaken in je systeem zodat je reactie krijgt van de leverancier. Heb je dit gedaan? We hopen je weer te zien. Groetjes Amanda
Pluspunten
Driemaal V: Vlot, Vriendelijk en Voortreffelijk. Plus eenmaal T: Toppie!
TBD = VVV = T ;-) Super leuk beoordeling dus dank hiervoor! We hopen je snel weer te zien en veel plezier met je aankoop. Groeten Erik
Verbeterpunten10
Mooi cijfer dus wij zijn blij. Ons is alleen niet helemaal duidelijk wat je bedoelt met je toelichting ;-) Groeten Erik
Pluspunten
Super snelle levering!!!
Prachtig cijfer en super om te horen dat je helemaal tevreden bent! Groeten Mark
Pluspunten
naukeurigheid levering in tijd good afspraak.
Bedankt voor mooie beoordeling en wat fijn dat je tevreden bent. Hopelijk tot snel?! Groetjes Nathalie
Pluspunten
Vlotte levering.
VerbeterpuntenDoor het transport was de doos, lichtjes beschadigd. Gelukkig was er niets aan het artikel.
Bedankt voor je beoordeling Valérie en fijn dat je tevreden bent. Vervelend dat de doos beschadigd was maar gelukkig geen schade, dat is het belangrijkste. Helaas kan het door transport wel een voorkomen dat er iets gebeurd maar toch onze excuses. Groetjes Amanda
Pluspunten
Gunstige prijzen, Snelle levering, kortom erg positief!
Fijn dat je zo positief bent Dennis! Dat is natuurlijk ook ons streven dus we zijn er heel blij mee! See you next time! Groeten Mark
Pluspunten
snelle levering van het bestelde product.
Hallo Jan, mooi score! Veel plezier met je aankoop en bedankt voor het invullen van de beoordeling. Groetjes Nathalie
Pluspunten
Helemaal perfect niets op aan te merken!
Hier worden we heel blij van Gerrie. Bedankt voor je hoogste score en tot snel. Groeten Erik
Pluspunten
Snelle levering, keurige afhandeling, prima producten.
Mooie woorden en zoals het hoort toch? Fijn dat we je verwachtingen hebben waargemaakt en dank voor de genomen moeite. Groeten Mark
Pluspunten
vriendelijk, behulpzaam zonder op of aan te dringen. Durven kritisch te zijn.
Verbeterpuntengewoon door gaan!
Bedankt Louise, voor je mooie woorden en de complimenten. Erg fijn om te horen. Veel plezier met je aankoop en we gaan zeker door! Groeten Mark
Pluspunten
Snelle levering. Keurig verpakt. Gabor laarzen tegen een aantrekkelijke prijs. Loop er swingend het nieuwe jaar mee in.
Goed om te horen Erna ;-) Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel. Groetjes Nathalie
Pluspunten
Snelle levering, keurig verpakt en ruim scherpgeprijsd aanbod.
Je slaat de spijker op zijn kop Mark. Bedankt!! Groetjes Amanda
Pluspunten
Makkelijk zoeken.
Verbeterpunten1: een app 2: als je een bestelling hebt geplaatst kun je bij het dashboard je bestelling teruggezien. graag zou ik een link zien waardoor je direct naar je bestelling gaat om alsnog de grotere foto's te zien nu moet ik hem opnieuw opzoeken. Het kan zijn dat je dit via de computer wel kan maar ik gebruik een iPhone gebruiksvriendelijkheid op een iPhone vind ik belangrijk. Daarnaast zie ik geen toegevoegde waarde in het invullen van de woonplaats bij het plaatsen van een beoordeling
Hallo Marielle, dank voor je uitgebreide beoordeling en fijn dat je tevreden bent. Wat betreft je verbeterpunten: 1. Staat op de planning maar voor eind dit jaar / begin volgend jaar 2. Foto kunnen vergroten in je account is een goede tip. Ga ik op onze ontwikkellijst zetten want je wil je nieuwe aankoop natuurlijk nog een keer bekijken tot deze in huis. Snap ik volledig. Het invoeren van een woonplaats is verplicht vanuit de onafhankelijke partij waar wij mee samenwerken. We gaan aan de slag met je input. Groeten Erik
Pluspunten
Fijn dat je je bestelling snel in huis had en veel plezier met je aankoop. Ook bedankt voor het invullen van je beoordeling. Groeten Erik
Pluspunten
correcte en snelle service !
Bedankt voor het mooie compliment Johan, zijn we heel blij mee! Veel plezier met je aankoop en groetjes Amanda
Pluspunten
Supersnelle levering.
Fijn dat je je bestelling zo snel in huis had en bedankt voor je beoordeling. Je weet ons nu te vinden he ;-) Groetjes Nathalie
Pluspunten
Eenvoudige module. Makkelijke werkwijze met t idee voor de klant dat jeniet te duur koopt
VerbeterpuntenGeen
Hallo Petra, bedankt voor je beoordeling en fijn dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Tot snel dus? ;-) Groetjes Amanda
Super, bedankt voor je beoordeling en prachtige cijfer. Zijn we heel blij mee. Groetjes Nathalie
Pluspunten
Mooie merken voor een betaalbare prijs.
VerbeterpuntenWachtlijst voor klanten voor artikelen die uitverkocht zijn maar wellicht nog retour komen en dan weer beschikbaar zijn. Dat je een mail krijgt als een artikel weer op voorraad is.
Das een goeie tip en dat zetten we op onze lijst in combinatie met ons verlanglijstje wat we al op het programma hebben staan. Bedankt hiervoor en fijn dat je helemaal tevreden bent. Groeten Erik
Pluspunten
Geweldig concept, nette overzichtelijke website, snelle levering. Mode voor een leuke prijs, echt iets voor de merk liefhebber.
VerbeterpuntenOp dit moment geen.
Dank je Sebastiaan, hier zijn we blij mee. We hopen je snel weer te zien! Groetjes Amanda