Pluspunten

Snelle levering, goed product

Pluspunten

Zeer tevreden over alles!

Pluspunten

snelle service, goed verpakt

Pluspunten

snel en goede service

foto en omschrijving klopten niet ook niet na aangeven broek was een jas

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

correcte afhandeling,superbly met mn aankoop! bedankt!!!

geen

Pluspunten

Super fijne en duidelijke/overzichtelijke site! Ook laatste mode voor een leuker prijsje, echt iets voor de merk liefhebbers zoals ik! Een hele grote aanrader :)

Het is nu een echte winterperiode en er is nog een groter deel aan zomerkleding. Het is leuker als de site zich meer aanpast aan het seizoen van de kleding die dan gedragen wordt

Pluspunten

Goede aanbiedingen, snelle service

Lekker zo doorgaan

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

Het terug storten van het geld van de retouren is echt heel lang, wacht nu al ruim 3 weken. Ik ben aan het bellen en mailen maar ik heb nog altijd mijn geld niet terug. Erg frustrerend.....pfffffx

Pluspunten

Als iets mis gaat, dan ben je boos en dan wil je gehoord worden... Zo ook ik, met mijn Levi's broek waar een vlekje opzat. Hoorde niets van de verkopende partij (niet TBD) dus schreef een boze mail. De volgende dag dacht ik: "Man, dat had wel iets genuanceerder gekund." Maar wat bleek, de klantenservice had het volste begrip voor mijn situatie en het werd meteen opgelost. HIerdoor ben ik fan van het eerste uur. Want wanneer vind je nou de leukste kleding, voor de kleinste prijs, met de beste service...

Geen!! Gewoon doorblijven gaan zoals jullie doen!

Pluspunten

snel en juiste product

niets

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

- Beter communiceren over het niet kunnen leveren van producten. Na een week wachten zelf contact gezocht. - Afspraken nakomen: Wacht al een week op de terugstorting van mijn geld, dat zou per direct geregeld worden

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden

niets op aan te merken

Pluspunten

Kan niet beter

Onmogelijk

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Trui besteld op 31-10-2015, maar deze is tot op heden (23-11-2015) niet geleverd. Pakket staat aangemeld bij PostNL, maar verzending heeft nog steeds niet plaatsgevonden Update: 24-11-2015. Trui is inmiddels ontvangen maar als ik daar zelf niet achteraan was gegaan, zou ik waarschijnlijk nog steeds wachten... Tevens heeft ToBeDressed.nl het verzoek gedaan om deze negatieve beoordeling aan te passen, in ruil voor 10 euro korting op de volgende aankoop...

Lever !!!!!! Verbeter je dienstverlening, track - trace van leveringen en de controle met je leveranciers. Ga vooral niet vragen om een negatieve review aan te passen. Dit is de mening van je klant. Doe hier iets mee in plaats van iemand "om te kopen" voor niet eerlijke - positieve feedback

Lagere verzendkosten

Pluspunten

Bij mij was er een probleem met de verzending. Na enkele dagen zoeken was men pakket terug naar de afzender gestuurd. Na enkele telefoontjes is dit terecht gekomen. Maar ToBeDressed is steeds héél vriendelijk, hulpvaardig en correct geweest. Ook kwamen ze hun belofte na. Ik kon hen steeds onmiddellijk bereiken! Goede probleemafhandeling!

Jammer dat de verzendingskosten naar België 9.95 euro zijn, wat vrij hoog is.

Pluspunten

Snelle bezorging in een prima verpakking

Blijf op uw hoede

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Overzichtelijke site

Ik had Greve schoenen besteld, maar bleken niet meer leverbaar. Geld werd netjes teruggestuurd. Vreemd genoeg staat het paar schoenen wat ik besteld had nog steeds op hun site. Dit schept weinig vertrouwen

Pluspunten

De tot nu toe bestelde artikelen netjes op tijd geleverd Prim bedrijf

Pluspunten

Korte levertijd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keuze

Navigatie is niet helemaal duidelijk, dat wil zeggen, je weet eigenlijk niet goed waar je besteld of wie levert. Die onduidelijkheid neemt toe op het moment dat je een bericht krijgt dat een deel van je bestelling wordt verzonden en je dan de totale bestelling geleverd krijgt. Dat laatste is fijn maar geeft een licht gevoel van onrust. Zorg voor een portal. Hoe bedressed zijn kledinginkoop managed maakt mij niet uit, ik wil mijn bestelling in handen geven van een bedrijf en erop vertrouwen dat zij het goed regelen. Voorkom ruis.

Diemermere 1

1112 TA Diemen