Laden reviews...
66 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken voortdurend duidelijke begeleiding, vriendelijk personeel en een vlot proces van advies tot plaatsing. De feedback noemt heldere informatie, mee denken en een kwalitatief eindresultaat. De algehele waardering is hoog en klanten noemen vaak de prijs-kwaliteit verhouding en de service als pluspunt.
Ik ben met m'n moeder bij Veluwehof geweest om een grafsteen uit te zoeken. We hebben daar alle tijd gekregen om rustig rond te kijken en daarna een goed advies. We zijn daarna naar huis gegaan om het even te laten zakken. Erg fijn dat we daar alle tijd voor kregen en niet werden opgejaagd met de vraag of we het al wisten. We hebben de steen gekozen die we toen al hadden uitgezocht. We zijn goed geïnformeerd over de status en wanneer de steen geplaatst werd. Erg fijn hoe het allemaal door Veluwehof verzorgd is. Bedankt voor alles
9 June 2026
Wim
Putten
Gehele proces, van offerte tot oplevering keurig verzorgd. Prima verlopen!
7 June 2026
Evert van Maanen
Voorthuizen
Alles netjes verzorgd en uitgevoerd zo als was afgesproken
4 June 2026
anton duits
Barneveld
Er is geluisterd, meegedacht,en vervolgens goed uitgevoerd ,waarvoor dank!
2 May 2026
Eefje
Amersfoort
veel keuze in de showroom, goed geholpen
24 April 2026
Toos
Barneveld
Alles is goed geregeld,het graf ziet er netjes uit,bedankt
22 April 2026
Alie
Voorthuizen
In alle rust en met ruimte voor vragen en vergelijking tussen, hebben we een prachtige gedenksteen op het graf.
22 April 2026
Sis
Voorthuizen
Netjes ontvangen.nemen de tijd voor wensen en denken mee.en zijn netjes op de hoogte gehouden tijdens het hele proces.goede communicatie.en alles na wens geleverd en geplaatst.niks anders dan koffie voor Veluwe natuursteen bv. Mvg familie van der kieft
19 April 2026
Teus
Zie hierboven de zin.
8 April 2026
C.H. Buenk
NIJKERK GLD
We werden keurig geholpen, goed advies. Product ook keurig geplaatst en een net eindresultaat
4 April 2026
Fam van beek
Putten
Er werd naar onze wensen geluisterd. Ook werden er suggesties gedaan.
31 March 2026
Buitink
Nijkerk gld
Ervaring is voldoende. Bij eerste afspraak vonden wij het beetje typisch dat er niemand meeliep voor uitleg. (Terwijl we speciaal afspraak hadden gemaakt) En ook dat er geen keien waren voor een rand. We hebben ze zelf kunnen vinden dus is goed gekomen. Verdere plaatsing en communicatie goed.
27 March 2026
Greet
Zwartebroek
De wens van mijn vrouw vertalen in een grafopmaak die we beiden goed vonden is hopelijk geslaagd. Dank aan het overleg en de ruimte om na te denken over de opzet en uitvoering.
26 March 2026
Sjef
Doorn
Zeer professionele begeleiding tijdens proces van uitzoeken gedenksteen. Inlevend, rustgevend, en prima adviserend De gedenksteen is geplaatst en zeer netjes en verzorgend achter gelaten . Ik zal jullie zeker adviseren aan andere belangstellende .
24 March 2026
Marjan
Leersum
Gaan zorgvuldig om en netjes en rustig en zeggen alles en luisteren ook na je wat je zelf wil enzo echt top vakmensen
18 March 2026
Natasja
Olst
x
16 March 2026
Familie van der Grinten
Nijkerk
Mooie gedenksteen voor onze broer gekozen. Door ontwerp app eigen aangebrachte symboliek in het het ontwerp kunnen verwerken. Goed advies bij kiezen soort steen en letters. Keurig geplaatst...
16 March 2026
Corien
Ede
Er zaten wel 6 maanden tussen bestellen en levering, maar dat was wel vooraf gezegd. Erg fijn geholpen en prachtig monument afgeleverd. Veel dank.
10 March 2026
Marlon Prins
Zaandam
Alles klopt allemaal wat we afgesproken hebben.Je zoekt wat uit en als het er nu ligt/staat zijn we echt tevreden.Echt mooi.
5 March 2026
Truus Beukhof
VOORTHUIZEN
Respectvolle benadering/service tijdens oriënteren en samenstellen van de gedenksteen. Heldere uitleg van het hele proces van orderbevestiging tot en met de dag van de plaatsing. ( Keurig mailtje dat de gedenksteen de volgende dag geplaatst gaat worden, en een telefoontje toen het klaar was). Het resultaat was prachtig!!!
27 February 2026
Mw Lam-Haverkamp
Barneveld
Ze hebben mooie natuurstenen grafmonumenten. En dat vinden wij mooi.
25 February 2026
Theodoor
Nijkerk
We zijn netjes behandeld, hebben prima advies gekregen, en zijn goed op de hoogte gehouden van de plaatsing! We zijn zeer tevreden!!
11 February 2026
Tineke
Barneveld
Prettig contact, behulpzaam en geduldig.
4 February 2026
G.J. Pol-Holwerda
Nijkerk
Goede contacten, zowel terplaatse als telefonisch. Er wordt meegeleefd en meegedacht. Afspraak is afspraak. Heel fijne ervaring in moeilijke tijd. En een mooi waardig resultaat.
29 January 2026
W Schuit-Bos
Putten
Heel goed te woord gestaan en geadviseerd en verder prima afgewerkt.
29 January 2026
Leen
Voorthuizen
Veluwehof Natuursteen ontwerpt persoonlijke grafstenen, dit houden we zoveel mogelijk in eigen beheer.
We plaatsen de grafmonumenten in heel Nederland.
Hoofdstraat 17
3781 aa Voorthuizen