Beste Karin van Lobberecht, Hartelijk dank voor uw feedback! Uiteraard proberen we het zo persoonlijk mogelijk te maken, daarom nemen we wanneer de steen geplaatst is wel contact op per telefoon, mochten we iemand niet kunnen bereiken dan sturen we een email. Het bericht voor de plaatsing gaat inderdaad wel direct via de mail. Gerard Veluwehof Natuursteen
Hartelijk dank voor uw reactie. Helaas kunnen we pas 1 a 2 dagen van tevoren met zekerheid zeggen of we de steen (kunnen) gaan plaatsen. Dit omdat we 1 a 2 dagen van tevoren pas contact kunnen hebben met de begraafplaats, mochten we niet terecht kunnen i.v.m. begrafenissen zullen we de plaatsing van de gedenksteen steen moeten herplannen.
Originele beoordeling
Veluwehof Natuursteen ontwerpt persoonlijke grafstenen, dit houden we zoveel mogelijk in eigen beheer. We plaatsen de grafmonumenten in heel Nederland.