Pluspunten
superbedrijf
Verbeterpuntenzou het niet weten
Pluspunten
Keurig alles zoals het hoort en men zich op z'n gemak voelt!
Pluspunten
Ze geven je de tijd om na te denken over wat je wilt. Ze stonden open voor eigen inbreng, wat voor ons erg belangenrijk was
VerbeterpuntenGeen reclame sturen door het lezen van een rouw advertentie
Pluspunten
Wij zijn zeer tevreden over de voorlichting en uitleg van de producten en ook over persoonlijke behandeling. Wat de prijs betreft, ook dat viel mee.
Pluspunten
Goede voorlichting en begeleiding bij het uitkiezen van een grafmonument. Zeer vriendelijk personel.
VerbeterpuntenZou er geen weten.
Pluspunten
Kennis en ervaring
Pluspunten
Vriendelijk en niet opdringerig. Alles is keurig netjes geplaatst. Niets op aan te merken.
Pluspunten
Ons eerste kontact voelde direct vertrouwd, goede uitleg keuze grafsteen.
Pluspunten
Simpel en eerlijk
Pluspunten
Zeer prettige begeleiding
Pluspunten
Prettige ontvangst Neemt de tijd voor goede adviezen Komt afspraken na (werk is zelfs eerder klaar dan afgesproken!) Levert kwaliteit
VerbeterpuntenTip: Zet bordje naast steen: "Geleverd door Veluwehof Natuursteen" (+adres) (Als soort visitekaartje) Tijdelijke (transparante) sticker zou ook kunnen
Pluspunten
We hebben een en al lof voor deze organisatie en hebben zelfs onze dank getoond dmv tel reactie,. vanaf bestelling tot verloop en plaatsing perfect afgewikkeld. ook de medewerkers die de steen hebben geplaatste een groot compliment en dank... wij bevelen u dan ook van harte aan bij relaties.. mvg M Kaffa
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Prettig geholpen. Goede communicatie over het feit dat de plaatsing wat later werd, door overstromingen.
Pluspunten
De opdracht keurig afgehandelt.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Vriendelijke ontvangst. Duidelijke antwoorden op gestelde vragen, en goede adviezen. Uitvoering van de werkzaamheden naar volle tevredenheid.
Hoofdstraat 17
3781 aa Voorthuizen
Veluwehof Natuursteen ontwerpt persoonlijke grafstenen, dit houden we zoveel mogelijk in eigen beheer. We plaatsen de grafmonumenten in heel Nederland.