Pluspunten
Heel mooie steen ben er trots op mooi vak werk
Pluspunten
Super netjes werk afgeleverd
Pluspunten
Er wordt goed geluisterd en alles straalt vakmanschap uit.
VerbeterpuntenTijdens de wachttijd op het product vaker een status update
Pluspunten
Alle afspraken zijn adequaat en op tijd nagekomen en er werd goed meegedacht..
Pluspunten
Goede afwerking naambordje en leveren steen.
VerbeterpuntenHeb de communicatie nooit ontvangen over de plaatsing van de steen voor m;n vaders graf (helaas).... Wel deze enquete. Vind ik wel een 'dingetje'
Geachte heer Peek, Vervelend dat u niets heeft mogen vernemen, we proberen standaard altijd telefonisch contact op te nemen (met de contactpersonen) over de plaatsing (nog op dezelfde dag). Mocht dit niet lukken dan wordt de contactpersoon (of personen) via de mail ingelicht. Bij het nagaan is deze mail inderdaad naar uw broer en naar u verstuurd (dd 2 dec.). Van uw broer hebben we toen tevens een antwoord als bevestiging ontvangen, wellicht is de email bij u in uw spam (ongewenste) email terecht gekomen? Het is ons bekend dat email naar 'hotmail' adressen vaker onterecht in de map 'ongewenste email' terecht komt, we zijn aan het nagaan wat we daar het beste aan kunnen doen...
Pluspunten
Prima informatie, keurig afgewerkt door Uw bedrijf
Pluspunten
Snel, duidelijk, prima sfeer
VerbeterpuntenDe rekening was er wel erg snel mag best na 2 weken.
Pluspunten
Netjes geholpen en goede informatie plaatsen steen keurig
Pluspunten
Zeer prettige persoonlijke benadering in de toonzaal. Adequate afhandeling van verschillende wensen per mail. Telefonische benadering ook al uitstekend en alles volgens wens geplaatst.
Pluspunten
Vriendelijk en correct geholpen!
VerbeterpuntenEr was ons verteld dat als de gedenksteen binnen was ik een bericht zou krijgen om nog een keer te komen kijken voor eventuele aanpassingen als wij dat zouden willen, dit is echter nooit gebeurd.
Pluspunten
Veel keus De tijd voor je hebben Prijs is netjes Goede communicatie
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Technisch goede uitvoering. Ook van de noodzakelijke correctie.
VerbeterpuntenKritiekpunt en toelichting. Voorstel werd uitgevoerd op grond van verstrekte j u i s t e gegevens. In het voorstel is een foutje in de datum opgedoken, dat door mij over het hoofd werd gezien. Daardoor werd een foutieve bestelling geplaatst. Ik verwacht dat de kwaliteitscontrole zodanig is dat er geen fouten in de tekst binnensluipen. Bij de controle mijnerzijds heb ik mij vooral op het layout geconcentreerd en heb de fout helaas over het hoofd gezien. Ik had bij het in rekening brengen van de correctiekosten toch wat meer coulantiie verwacht, daar de primaire fout door Veluwehof werd gemaakt. Daarom bij prijs een 6 i.p.v.8 en bij de kwaliteit een 7 i.p.v 9. Mijn totaaloordeel laat ik echter bij 8.
Geachte familie, Hartelijk dank voor uw beoordeling en benoeming van een verbeterpunt, de lay-out dient inderdaad als extra controle. Het is natuurlijk helemaal vervelend als de oorspronkelijke gegevens wel juist zijn aangeleverd. We nemen binnenkort contact met u op om te bekijken of we het alsnog naar volle tevredenheid kunnen oplossen.
Pluspunten
Gemoedelijk en duidelijk uitleg
VerbeterpuntenOverleg wanneer de steen word geplaatst (te vroeg voor 3 Maanden)
Pluspunten
Het is bijzonder goed gedaan. We zijn er zeer tevreden over.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle en integere wijze van zakken doen. Meedenkend en goed advies.
Pluspunten
Prettig ontvangst en advisering. Vlotte afwikkeling.
Pluspunten
Alles keurig volgens afspraak en met veel zorg en respect geplaatst.
Pluspunten
Goede keuze in het soort steen waar wij naar op zoek waren. Geplaatst al voor de afgesproken datum.
VerbeterpuntenWeet ik niet. Ik heb geen vergelijk. De eerste keer voor een grafsteen.Dat geldt dus ook voor bovenstaande beoordeling.
Pluspunten
goede en juiste bezorging steen.
Verbeterpuntenzorgen dat de foto,s niet kwijt raken in de computer.daardoor niet gelijk op de grafsteen.slordig.
Beste Mw Veerman, hartelijk dank voor uw feedback. Dat de foto niet goed was opgeslagen is inderdaad een fout geweest, normaliter bewaren we de digitale foto's in een speciale map op de computer.. Dit zullen we in het vervolg beter controleren, niemand zit te wachten op een nalevering.
Hoofdstraat 17
3781 aa Voorthuizen
Veluwehof Natuursteen ontwerpt persoonlijke grafstenen, dit houden we zoveel mogelijk in eigen beheer. We plaatsen de grafmonumenten in heel Nederland.