Pluspunten

Ik ben zeker tevreden over NoShirt, een goed product wat zijn kwaliteit behoudt. Daarbij sneel bezorging en goede service!

Pluspunten

Fijne, meedenkende mensen die nog ouderwets vertrouwen hebben in hun klanten.

Een tip: ga zo door!

Pluspunten

Snelle levering. Super product, altijd last gehad van overmatig zweten, en de NoShirt DRY lijn geeft me de benodigde bescherming om me gewoon zelfverzekerd te voelen met welke kleding ik ook aantrek.

De shirts niet per stuk in een doos verpakking. Veel verpakkingsmateriaal wat misschien een beetje zonde is.

Pluspunten

Prima shirts. Sluit goed op het lichaam en voelt zeer comfortabel. Daarnaast ook goede service. Aanrader!

Pluspunten

Echt een topservice! Ik gaf na iets minder dan een jaar aan dat meerdere shirts beschadigd waren en ze werden zonden pardon omgeruild. Eerder dezelfde ervaring gehad, beter kan gewoon niet.

De service is dus helemaal top, maar... als de shirts geen problemen hadden gegeven was omruilen ook niet nodig geweest. Ik merk wel dat bij de laatste set shirts een aantal veranderingen zijn doorgevoerd, dus wellicht zijn deze al verbeterd.

Pluspunten

Prima kwaliteit shirt; lang genoeg, fijn materiaal en goede pasvorm.

sommige shorts leken snel te slijten (zitvlak)

Pluspunten

Goede website met keuzehulp, snelle levering en mooie verpakking! Het noshirt heeft een perfecte pasvorm en is van hoge kwaliteit.

Pluspunten

Al jaren draagt mijn man jullie shirts. Vooral dé diepe en dunne V. Helemaal blij omdat je de shirts niet ziet. Snelle service en mooi verpakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Rot op met een niet te gebruiken relatie check. Dit veroorzaakt eerder het verliezen van een klant, jullie hebben echt concurentie, en zorgt ervoor dat ik nooit aan niemand een positieve aanbeveling zal geven.

Pluspunten

Uitstekend product!

Pluspunten

Geweldige service zeg. Ik had per ongeluk het verkeerde shirt gekocht. Geen probleem. Ze sturen gewoon een nieuwe. Volgende bestelling gaan we ook gewoon weer hier doen!!

Geen. Vooral zo doorgaan!!

Pluspunten

Super relaxte shirts, sluiten goed aan en zitten meer dan prima.

Nee, geen tips.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Na melden slechte ervaring behulpzaam in meedenken welk type shirt beter bij mij zou passen.

Helaas niet slim geweest om direct 7 shirts voor meer dan 200 euro te kopen, want viel mij tegen na Bamigo, zeker gezien de hogere prijs. Shirt Dry met diepe V-hals gekocht. Daar zit een rand in die zichtbaar is, in ieder geval als je niet 2 knopen open hebt. In de Dry variant zitten witte stukken onder de oksels waarop deo-/zweetvlekken snel zichtbaar zijn en blijven. Geur lijkt er ook sneller in de blijven zitten dan bij Bamigo het geval was. Kan zijn dat ik de verkeerde variant heb gekocht en dat dat de Lite variant met een normale V-hals beter bij mij past (bij 1 knoop open zou geen rand zichtbaar zijn en dan zitten er geen extra, witte stukken onder de oksels). Dat ga ik nu eens testen.

Pluspunten

Snelle levering. Goede kwaliteit en pasvorm. De shirts blijven mooi en goed zitten, ook na 1 jaar gebruik.

De Tencel inzet krult op aan de onderkant. Zelfs na 1x gebruiken.

Pluspunten

Snelle levering, Top kwaliteit producten, paar keer per jaar leuke acties.

Pluspunten

Fijne shirts! Erg leuk om cadeau te doen

Pluspunten

Hele goede service, goede kwaliteit en ontzettend klantvriendelijk. Nemen de tijd voor je en het is een goed concept. Ik ga zeker vaker bestellen!

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

Pluspunten

correct en vriendelijk geholpen

ik zou het niet weten,- alles klopt !!

Pluspunten

snel en correct

Pluspunten

Heel snelle levering en prima product. Ben tevreden gebruiker van het eerste uur ...

Pluspunten

Topkwaliteit ondershirts, super service

25 Domstraat

Utrecht 3512JA