2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Levering & Bestel ervaring prima in orde. Pasvorm prima in orde.

Product is niet voor mij geschikt. Ik heb speciaal 1 shirt extra dun shirt bestelt en deze gedurende langere periode in verschillende settings getest. Voor mij is het product simpelweg veel en veel te heet & dik. Misschien meer voor kouwelijke mensen bedoelt dan voor een warmbloedig persoon.

Pluspunten

Dit betreft een retour van 2 shirts ( 1 ongeopend en 1 shirt gedragen en gewassen ) beide shirts opgestuurd en zonder enig probleem omgewisseld voor 2 andere shirts. Daarom deze uitstekende beoordeling van de retourservice

Pluspunten

Goede service na opmerkingen over levensduur!

Wellicht kan de prijs nog slimmer in de toekomst. Iets meer acties bijvoorbeeld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mijn verwachtingen waren hooggespannen wat betreft het noshirt concept. Laat ik positief beginnen: - Pasvorm is heel goed - Lengte is opvallend, waar reguliere shirts altijd te kort zijn, heeft dit noshirt een prachtige lengte, waardoor het shirt niet zomaar uit je broek gaat.

Ik had de zogenaamde 'invisible' kleur besteld. Dit valt mij toch wel erg tegen, waarom ik het liever 'visible' zou willen noemen. Door een wit overhemd zie je hoe dan ook de overgang van huid naar shirt. Bij een overhemd van een wat dikkere stof zou je dat acceptabel kunnen vinden. Bij een overhemd van een wat dunnere stof (en mooie overhemden zijn vaak niet zo dik), wordt dit echt storend. Doordat de invisible kleur een wat grijzige tint is, oogt het overhemd behoorlijk grauw, smoezelig. Je kunt daarom beter voor een wit noshirt gaan. Zichtbaar is het toch en bij wit blijft je overhemd dan in ieder geval fris en helderwit van kleur. Persoonlijk sta ik nog in dubio of ik bij retourneren geld terug ga vragen of ruil voor een wit exemplaar. Hoewel de pasvorm geweldig is, vraag ik me ernstig af of ik bereid ben € 34,95 te betalen voor een shirt dat nog steeds zichtbaar is.

Pluspunten

Super snelle levering van top kwaliteit producten.

Geen.

Pluspunten

De shirts zijn makkelijk te bestellen. Ze zitten erg comfortabel en doen wat ze beloven...inviseble is ook echt inviseble.

De maatvoering zou bij mij uitkomen op een M. Ik ben 191cm lang en weeg 75kg. Helaas is de M te groot, advies aan u, pas je maatvoering aan of advies voor de klant neem een maatje kleiner. De prijs is ook erg hoog die mag best lager.

Pluspunten

Goed bereikbaar, snelle en klantgerichte service

Pluspunten

Na de "trouwcombi" kado te hebben gekregen, heel goede service qua levering en toelichting op de producten gekregen! Het shirt en boxer bieden beiden veel draagcomfort en blijven goed zitten, shirt kruipt niet omhoog. Ondanks dat de producten strak om het lichaam zitten, knelt het niet.

Pluspunten

Snel, vriendelijk, super shirts met perfecte pasvorm. Kruipen niet uit je broek.

De prijs is aan de hoge kant

Pluspunten

Uitstekende service - geen gezeur bij omruilen - integendeel!

Geef op de shirts duidelijker aan of het light of regular is. Het logo heeft weliswaar een afwijkende kleur, maar je weet pas wat dat betekent als je van beide types een exemplaar hebt.

Pluspunten

Snelle goede persoonlijke service

Ik heb het idee dan shirts van nog betere qualiteit zouden moeten zijn want nu iets krimp na was

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Goede kwaliteit - Goede levering

- Goedkoper - Ook niet v-hals shirts verkopen - Duidelijkheid over herkomst fabricage (fair trade)

Pluspunten

Mooie shirts, uitstekende service.

Pluspunten

Prima kwaliteit van de producten! Goede service, ik had per abuis 5 normale shirt bestelt ipv 5 light shirts. Maar dit was super snel omgewisseld. Top!

Duidelijker aangeven op de website dat de light shirts herkenbaar zijn met een geel logo en de normale met een bruin logo. Ik had er 2 kado gekregen en dacht dat dat normale waren maar dat waren al light shirts. Op website kon ik niet achterhalen wat ik nu had. Kleinigheidje maar misschien kunnen jullie hier iets mee!

Pluspunten

Service en kwaliteit

Producten ook aanbieden in winkels

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goede service mooi product

In het begin zaten de shirts lekker. Na paar wasbeurten kruipen ze tijdens het dragen omhoog. Dit zit dan dus behoorlijk irritant.

Pluspunten

Topkwaliteit, product doet zijn naam eer aan. Snelle en correcte leverering.

Pluspunten

Duidelijk, helder en eerlijke communicatie

Pluspunten

Heerlijke shirts. Functioneel slim en kwalitatief uitmuntend. Ik ben geen betere tegen gekomen! En ze blijven goed. Pillen niet.

Misschien blijven ze wel té goed....

Pluspunten

Goed klant gericht! Meteen goed inzicht in orderstatus en probleem in no-time opgelost!

Pluspunten

Ik heb al vaker deze T-Shirts besteld en ben uitermate positief hierover. - Supersnelle verzending (echt ongelooflijk) - T-Shirt zijn zeer prettig te dragen. Goede kwaliteit stof, mooie snit (niet te kort). - Ik ben 1,83 m en weeg 78 kg en maat S is goed.

Pluspunten

Topkwaliteit, het perfecte shirt om als ondergoed te gebruiken. Lang, strak en vrijwel onzichtbaar Na 5 jaar en meer dan 100x dragen en wassen waren mijn oude noshirts pas toe aan vervanging. 35 euro voelt als een boel geld voor een shirt dat je letterlijk niet ziet, maar ze zijn hun geld dubbel en dwars waard.

15 doosjes uitpakken werd wel wat vervelend. Wellicht kunnen jullie andere verpakkingen voor voordeelpacks maken.

Pluspunten

Snelle reactie, super klantgericht en men leest de berichten met aandacht, daardoor altijd een passende (re)actie. En natuurlijk een superproduct.

25 Domstraat

Utrecht 3512JA