Pluspunten

Wat een super service! Persoonlijke aandacht en pro actief handelen. Daarnaast fantastische producten... Iedere andere organisatie kan hier heel veel van leren. NoShirt bedankt voor deze experience en zeker tot ziens!

Pluspunten

Snelle service. Correcte afhandeling retourzending. Hulde!

Pluspunten

duidelijke communicatie

Pluspunten

Pluspunten

Super service! Ik had per ongeluk verkeerde shirts besteld en dit aangegeven aan NOSHIRT, mocht ze terug sturen en kreeg razend snel de juiste shirts toegestuurd zonder moeilijk gedoe. Echt super en zeker een aanrader voor iedereen!

Op de website staat dat jullie vanaf half negen bereikbaar zijn en op het bandje spreken jullie over negen uur?

Pluspunten

Snelle reactie. Flexibele en oplossingsgerichte klantenservice

Pluspunten

- heldere propositie - duidelijk bestelproces - goede service

- ik heb eerst de verkeerde maat besteld, pas na het bestellen kreeg ik een mail waarin de handige lengte/gewicht-maatadvieswijzer staat. Had ik die vooraf gezien? Dan had ik gelijk de goede gekocht. Deze tool dus prominenter maken op jullie site. Overigens erg relaxte omwisselprocedure. Tot 30 dagen na aankoop.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima levering, service is goed en het shirt zit lekker en je voelt dat de stof van fijne kwaliteit is.

Het product maakt zijn unique selling point; een onzichtbaar shirt, niet waar. Ik heb de lite variant met een deep V hals en de contour daarvan tekent zeer zichtbaar af onder een overhemd.

Pluspunten

Prima shirt, snelle levering!

Aan de prijs

Pluspunten

Maakt de naam volledig waar: comfortabel shirt wat zelfs onder een dun wit overhemd niet te zien is. Volgende dag al in huis in een mooie verpakking!

Pluspunten

-Heldere website -Snelle levering -Goede pasvorm Had eerst één shirt om te testen. Nu een set voor de hele week aangeschaft -

-Longsleeve mag wat mij betreft ook wel in andere kleuren dan alleen wit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- erg mooie kwaliteit - lengte is perfect

- prijs is stevig te noemen - logo op de voorzijde is wat tegenstrijdig met het streven om een onzichtbaar shirt te maken

Pluspunten

Snelle reactie en meedenken!

Pluspunten

Snel en zeer klantvriendelijk (Menno). Daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren Niet onbelangrijk...Goed product: De huidkleurige no shirts zie je echt niet en zitten top.

N.v.T.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke website, vriendelijke support en producten zijn van goeie kwaliteit. Ik heb voor mijn vriend het ondershirt besteld dat extra dun is en het bevalt hem erg goed. Materiaal is prettig, shirt is lang genoeg en de kleur is perfect voor onder een wit overhemd. Ik ben heel tevreden over dit bedrijf en ga zeker nog eens bestellen!

Pluspunten

Snelle levering, goed shirt

Pluspunten

Super retour policy en ook nog eens flexibel als je een paar dagen over de datum bent.

Pluspunten

Noshirt begrijpt het! Kwaliteit producten en goede service! Als een product duur is betekend dit meestal dat je een goed product krijgt met een goede service. De vraag is dan of je daarvoor wilt betalen. Ja, de shirts zijn duur Ja, ze zijn goed en Ja, de service is top! Dus voor mij een dikke 10. Ps. Ik heb shirts uit 2009 die nu pas punten van slijtage beginnen te tonen. Goede kwaliteit stof en pas prima om je lijf. Bij geen enkel ander goedkoper shirt is dit het geval.

1. Ik zou zeggen producten via retail aan gaan bieden 2. de shirts zijn prima los te dragen. Misschien ook een versie niet voor onder het overhemd?!

Pluspunten

Snelle afhandeling vragen / mail Afspraken vriendelijk en duidelijk

Pluspunten

Heerlijke shirts en onderbroeken. Je voelt niet dat je een shirt aan hebt en staat een stuk beter dan zo'n wit kraagje boven je overhemd. Ideaal dat je ze kan ruilen, zelfs na het wassen mocht je niet tevreden zijn.

Pluspunten

Prachtige goed zittende shirts. Je voelt ze niet dus het zit erg behaaglijk. Ook na diverse wasbeurten houdt het materiaal zijn eigenschappen.

Pluspunten

Super service

Andere kleurtjes

25 Domstraat