Pluspunten

Shirt zit prima, pasvorm is erg goed, blijft ook goed zitten na vele wasbeurten.

Wel kan het boordje van het Noshirt iets beter, dat "lubbert" een beetje waardoor het wat losser gaat zitten. Kleine ruimte voor verbetering dus!

Pluspunten

"Ik ben positief verrast over de wijze waarop Passeggio omgaat met een verkeerde levering. In plaats van een omruilprocedure sturen ze het missende exemplaar kostenloos na. Dit in tegenstelling tot veel andere bedrijven waar ik kleding bestel. Mijn complimenten voor deze klantvriendelijke benadering!"

Pluspunten

Pluspunten

Nadat ik tot volle tevredenheid al een paar jaar de shirts heb gedragen heb ik inmiddels ook een aantal noshorts aan geschaft. De pasvorm is uitstekend en ook de kleuren zijn prima. Ik betrap me erop dat ik ze bijna altijd draag. De hoeveelheid andere shorts ben ik aan het uitdunnen.

Pluspunten

Vorig jaar ook de shorts maar eens uitgeprobeerd. Na de shirts ook zeer tevreden over de shorts, met name onder een kostuum. Mooie aanvulling op mijn Claessen-serie.

2 sterren: slechter dan verwacht

Nog niet zolang geleden heette een onzichtbaar shirt gewoon 'hemd". Kan je nog steeds kopen, strak of wat ruimer. Zeer effectief wat warmte of vochtopname betreft.

Pluspunten

Ole!

Pluspunten

"Fijne lichte stof, sluit mooi aan en het shirt heeft een prettige lengte waardoor het niet samen met je overhemd zorgt voor een dikke rand achterin je broek. De naden zouden wat fijner /platter mogen en de mouwen wat strakker om de arm. Misschien iets meer trainen.. ;-) Verder een top onder shirt waar ik ongetwijfeld veel plezier van zal hebben. Eindelijk geen excuus meer voor het witte boordje onder het overhemd mannen!"

Pluspunten

Ik gebruik nu een half jaar 'noshirt'. Geen lelijke witte randen bij een openhemd, strak om het lijf, vooral in de herfst en winter heerlijk warm en daarbij lang genoeg om diep te buigen zonder een 'kouwe' onderrug te krijgen. Gewoon een klasse shirt ook om zo te dragen op een mooie jeans....

Misschien nu nog een 'noshirt' zonder mouwtjes want onder een mooi wit overhemd staat dat toch mooier....

Pluspunten

Een shirt dat geheel aan de verwachtingen voldoet. Ideaal bij zomerse temperaturen. Het geeft precies het comfort dat het onaangename gevoel wegneemt dat je ervaart bij het dragen van een overhemd zonder shirt daaronder. Mede dankzij de elasticiteit sluit het prima aan op het lichaam. De grote V-hals maakt het tevens gemakkelijk om het aan -en uit te trekken.

Alles was geheel naar wens.

Pluspunten

Fijne shirts, erg aan te raden.

Pluspunten

Daadwerkelijk niet zichtbaar onder het juiste overhemd.

Zorg wel dat je de juiste kleur kiest.

Pluspunten

Ik draag nu sinds een jaar de noshirts, en ik moet zeggen dat ik zelden kleding heb waar ik zo weinig op heb aan te merken. Ze zijn niet gekrompen, zien er nog praktisch als nieuw uit en passen als gegoten. Ik ben blij dat ik deze shirts heb gevonden, ze zijn nu een vast onderdeel van mijn garderobe. Ook de klantgerichtheid en het continu willen verbeteren van de shirts is een zeldzaam genoegen.

Pluspunten

De shirts zijn echt zo goed als beloofd wordt. Ik draag ze bijna dagelijks als gewoon shirt onder een colbert of onder een overhemd en ze blijven mooi ook na meerdere keren wassen.

Pluspunten

Een overhemd draag ik het liefst met een hemd eronder.....maar wil geen witte boord.... Noshirt zit als gegoten, slimfit, super!!

Ga zo door!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

"kleed je je graag stijlvol en heb je een bloedhekel aan de morsige, afgewassen, zichtbare t-shitjes (halsjes ...) onder kostuum en overhemd? Kies dat voor het noshirt. Perfecte goed afkledende pasvorm en onzichtbaar terwijl het toch het gemak geeft van een t-shirt of hemd onder je overhemd."

prima product

Pluspunten

Al enige tijd gebruiker van Noshirt invisible: de oplossing voor het dragen van een overhemd zonder die "prachtige" donkere vlekken onder de oksels na een inspannende dag. Los van het NIET zien van het boordje, zie je ook geen aftekening van de shirt mouwen onder je lichte overhemd! Goed gekozen kleur, ik ben blij!!

Pluspunten

Prima service, geen omruilkosten, geen porto en alles snel geregeld. Ik had eerst 3 noshirts - deep v besteld echter bij 1 knoopje open zag je dit doorschijnen. Werkt wel bij 2 knoopjes open. Ik heb gemaild en deze kunnen ruilen voor een noshirt regular v. Deze zitten prima, kan de zomer in!

Pluspunten

Draag met veel plezier het shirt. Zit strak op het lichaam zonder dat het belemmerend werkt. Voel me er prima in en kan het iedereen aanraden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Shirts zijn lang genoeg en onder een overhemd nagenoeg onzichtbaar. Nagenoeg, want de mouwtjes zijn wat aan de ruime kant. Daardoor heb je enige overtollige stof. En dat zie je wel onder een overhemd. Jasje aanhouden dus. En voor de zomer mag er nog een ultradunne versie aan worden toegevoegd. groet van Abelius

Pluspunten

Ik heb inmiddels een stapeltje no-shirts in de kast liggen. Het draagt erg fijn onder mijn overhemden. Mooie kwaliteit, goede pasvorm. De service van noshirt is uitstekend, heb ik ondervonden. Ik ben benieuwd naar de shorts.

Pluspunten

Nieuwe noshirt lite zijn een welkome aanvulling op mijn normale noshirt collectie... Comfortabel en luchtig in het dragen!

Pluspunten

ik kende de noshirt al. Zit lekker en zit goed onder een overhemd. Deze zit nog lekkerder zeker als het wat warmer is (nu valt het de laatste tijd mee, maar ik blijf hopen op een mooie zomer). Raad hem zeker aan!

Pluspunten

Eindelijk een mooi wit shirt voor onder een blouse!! Als je alleen het shirt aan hebt, ziet het er al erg cool uit maar het shirt zit ook altijd lekker door de lange achterkant. En het unieke, wanneer je een blouse aandoet zie je geen wit boordje meer... dat is toch een beetje geweest. Producten zijn van top-kwaliteit; ook na meerdere keren wassen!!

Pluspunten

Ik draag de noshirts nu ongeveer een jaar, dagelijks onder mijn overhemden en in de zomer de lite variant. Echt een aanrader.

Hadden ze me veel eerder moeten vertellen ;-)

25 Domstraat

Utrecht 3512JA