al jaren een goed product

Elk jaar een goede kwaliteit

Superfijn, niet-te-voelen ondergoed!

Fijne, lekker zachte en comfortabele shirts en hemdjes. Ze blijven pico in de wasmachine. Ik wil er mijn kast wel vol mee. Alleen die onzichtbare sokjes….. het blijft een dingetje.

Overal onder te dragen

Wil ze niet meer missen

Draagt super

Mooi materiaal en valt op maat. Fijn onder kleding maar ook als shirt zo!

Super sokjes

Eindelijk sokjes die blijven zitten. En een hele prettige klantenservice…. Top

Zit heerlijk

Tip Wasvoorschrift niet duidelijk

Fijne, dunne katoen

Ik ben fan van de katoenen hemden. Zit perfect, heerlijke dunne katoen, onzichtbaar onder kleding en mooi model. Kwaliteit is echt top.

Perfect passend en heerlijk zittend ondershirt

Geweldige shirts. Ik draag ze al jaren met veel plezier. Topkwaliteit.

Prima shirt, fijne stof, goede pasvorm

Snelle levering, fijn produkt, inderdaad prettig om te dragen onder blouse. Heb er meteen nog 1 besteld

Draagt zeer fijn

Onzichtbaar, diepe V zodat ze fijn te dragen zijn onder blouse of jurk. Zijn niet zichtbaar. Voelt alsof je geen hemd aan hebt. Ga er in de winter zeker meer bestellen met mouwtjes

Heerlijke shirts

De shirts zijn echt heel fijn. Maat valt uitstekend en de service is top.

Prettig en mooi zittende t-shirts

Mooi materiaal. Zit prettig wn mooi

Zit als gegoten en ventileert optimaal

Ik draag al jaren No-shirts. Ze zitten fijn. Ze slijten heel gelijkmatig waardoor je ze helemaal. op kunt dragen.

Ideaal onder een overhemd/ bloesje

Goede diepe v-hals. Zachte stof. Mouwtje is een beetje zichtbaar als je heel goed kijkt. Heb er 1 met korte en lange mouw. Hoop dat ik er lang plezier van heb. Ze zijn wel wat prijzig.

Best noshirt ever.

Met name de light versie is fantastisch, voelt als een tweede huid en doet zijn naam eer aan.

YesShirt!

Ik draag er elke dag een, ook onder mijn t-shirts. Heel behaaglijk. In de winter draag ik de wollen shirts met lange mouwen. Heerlijk warm.

Ik heb de dry shirts besteld en die bevallen heel goed! Ik heb minder snel zweetplekken in mijn kleding en voel me daardoor zelfverzekerder. Het enige wat ik jammer vind is dat ze niet in wit of zwart te krijgen zijn, maar misschien dat dit nog komt..

top kwaliteit en snelle levering.

x

Sokjes blijven supergoed zitten

Onzichtbaar en heerlijk om te dragen

Ik draag iedere dag een shirt van Noshirt. Ze zitten comfortabel en je ziet ze niet onder je kleding. Ik ben een groot fan!

Goede ervaring

Goede, snelle en keurige verzending

Prachtige comfortabele shirts

Nog een kleine opmerking over de verzending. Ik zou graag zelf kiezen waar ik mijn pakket ophaal. Er zijn meerdere DHL uitgiften

Goede shirts

Ik heb het hemdmodel en het shirt met een halve mouw. Het hemdmodel draag ik het meest, zit plezierig en is lang genoeg. Als je maat 36/38 hebt zou ik voor maat 36 gaan. Ik heb mt 38 genomen maar wel het schouderbandje iets ingenomen. Bij het model met het mouwtje blijft de bovenkleding (colletje) er iets op hangen. Ik ben zeer tevreden en draag het hemd elke dag.

Een heerlijk ondershirt, ideaal voor veel verschillende oufit keuzes!

Het shirt van Noshirt is een hele fijne basic om te hebben in mijn kledingkast. Normaliter gebruikte ik normale t-shirts onder mijn truien, jasjes en overhemden, maar Noshirt is hier een ideale oplossing voor. Het zit super lekker en ademd waardoor het niet te warm of te koud is.

Fijne ondershirts die de warmte geven waar ik op hoopte

25 Domstraat

Utrecht 3512JA