Laden reviews...
122 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent de hoge kwaliteit en het draagcomfort. De materialen blijven zacht en vormen goed na het wassen. Levering verloopt snel en de verpakking is verzorgd. Klanten noemen de winkelervaring overwegend positief.
Net als eerdere bestelling van Nosocks goede pasvorm, ook extra low. Fraaie afwerking. Blijven goed na vaak wassen
21 June 2026
Hugo
Smallingerland
Hele mooie singlet voor onder een jurk met een v hals of een shirtje. Heerlijke stof!
19 June 2026
Sonja
Gouda
Zitten perfect, wat moet je er meer over melden. Aanschaffen en aandoen.
16 June 2026
Deniz
Eindhoven
Voelt alsof je niks aanhebt. Werkt prima.
15 June 2026
Alinda
Kapel-Avezaath
Betrouwbaar en de kwaliteit is top
15 June 2026
Yvette
Amsterdam
Lekker zittende shirts die niet opkruipen. Het materiaal voelt zacht en soepel en houden je lekker warm, terwijl ze niet zichtbaar zijn onder je kleding. Ik heb er vorig jaar eentje cadeau gekregen, en heb er voor komend najaar/winter 3 bij gekocht omdat ik ze zo fijn vindt.
14 June 2026
Maris
Nijmegen
Ze voelt bijna niet dat je ze aanhebt, maar absoberen geweldig tijdens mijn opvliegers.
13 June 2026
Dineke Van Gemert
Boxtel
Prima pasvorm, heel zachte kwaliteit van de tank tops, wil niet anders meer!
5 June 2026
anneke knollenburg
WEESP
Nvt
4 June 2026
Martin
Berkel en Rodenrijs
Heel blij mee. Het shirt met klein mouwtje is onzichtbaar onder (witte) kleding, ook door de wijde halslijn.
1 June 2026
Martine
Burgh-Haamstede
Eerst 1 tanktop katoen met diepe v besteld voor onder witte blouse. Werd snel bezorgd en direct uitgeprobeerd. Ze zitten heerlijk, zijn koel voor de warme dagen en zitten perfect. Direct nog twee bij besteld,en weer snel geleverd. Ze zijn niet goedkoop maar door het fijne draagcomfort zeker de prijs waard. Voor mij , alleen nog maar topjes van no shirt
29 May 2026
Marleen Verstappen
Thorn
Alles draagt supercomfortabel, blijft lang goed (ook na vaak wassen), en het wordt snel geleverd in duurzame verpakking zonder plastic.
24 May 2026
ARI
Groningen
Heerlijke shirts met diepe V, zacht als een zoete perzik. Ik wil niet anders :)
Ruud
Utrecht
Heel erg tevreden over de ondershirts! Draag het materiaal tencel met grote tevredenheid. Blijven mooi na het wassen.
MJ
Son en Breugel
Mijn no shirt t shirts zijn fantastisch. Ze passen zich aan aan mijn lichaam, kruipen niet omhoog, blijven goed na het wassen. Over de slips ben ik iets minder enthousiast, strings zijn niet fijn. Het beste passen nog de shorts.
Agnes Dudas
APELDOORN
Pasvorm perfect en heel aangenaam om te dragen. Wil niet anders meer
18 May 2026
Dorien
Leidschendam
Geen transpiratie vlekken, maar zou ook een minder warm shirt willen met deze antitranspiratie weefsel in de oksel.
17 May 2026
Gerry
Gemert
Top kwaliteit
15 May 2026
Froukje Liebregts
Udenout
Hele fijne sneaker footies blijven goed zitten en zijn onzichtbaar en een hele fijne kwaliteit.
14 May 2026
Helma
Nederweert
Elk jaar een goede kwaliteit
11 May 2026
peter
Duiven
Fijne, lekker zachte en comfortabele shirts en hemdjes. Ze blijven pico in de wasmachine. Ik wil er mijn kast wel vol mee. Alleen die onzichtbare sokjes….. het blijft een dingetje.
10 May 2026
Ruth
Amersfoort
Wil ze niet meer missen
8 May 2026
Monique Baggen
Grubbenvorst
Mooi materiaal en valt op maat. Fijn onder kleding maar ook als shirt zo!
7 May 2026
Diana
Drehuis
Eindelijk sokjes die blijven zitten. En een hele prettige klantenservice…. Top
6 May 2026
Esmeralda
Dordrecht
Tip Wasvoorschrift niet duidelijk
6 May 2026
Susan
Rotterdam
NOSHIRT is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in het verkopen van kwalitatieve, duurzame en comfortabele T-shirts voor mannen en vrouwen. Het assortiment richt zich op het aanbieden van basic en stijlvolle T-shirts die geschikt zijn voor dagelijks gebruik, met een focus op hoogwaardige materialen en een perfecte pasvorm. NOSHIRT legt de nadruk op eenvoud, kwaliteit en klanttevredenheid, met een gebruiksvriendelijke winkelervaring en snelle levering.
Domstraat 25
3512JA Utrecht