Filter

Goede pasvorm en het zit heerlijk.

Blijft mooi in de was!

Fijne kwaliteit en perfecte service

Mooie kwaliteit, goeie pasvorm en het 30 dagen retourbeleid is fantastisch.

Zie onderstaande

Heerlijke draagbare boxershorts en als er een probleem is wordt dat onmiddellijk opgelost. Een aanrader.

Goed geleverd !!!

Had per ongeluk verkeerde shirts besteld binnen 1 dag had ik de goede in huis. Super service. Heerlijke shirts wil Nooit meer andere.

Ik ben blij!

Jammer

Ik heb nu, na lange tijd weer no-shirts lite besteld, aangezien de eerste serie na jaren, aan vervanging toe was. Tot mijn verbazing zijn de shirts iets anders van kleur, maar dat is niet storend. Minder blij echter met het feit dat ze veel korter zijn de eerste serie t-shirts. Voor mijn man van 1,92 met een lang bovenlijf helaas veel te kort. Dus jammer, maar jullie zijn een klant kwijt.

Onzichtbaar en onmisbaar

Echt fijne shirts. Ik heb nu de diepe V hals gekocht. Deze zijn veel beter dan mijn eerder gekochte ronde hals omdat ik het bovenste knoopje van mijn overhemd los kan doen.

Prima onderkleding

Goede kleding tegen een hoge prijs!

Perfect draagcomfort

Respect voor jullie streven minimaliseren footprint.

Prima shirts , snelle levering

Weekend aanbieding , snel gereageerd . Leuke verpakking , het lijkt wel een cadeautje , jammer dat de shirts zo prijzig zijn .

Perfecte service

Omruilen ging zonder problemen en binnen een paar dagen.

Top shirts, top service.

Duidelijke website, hele fijne materialen. Draag ze al vele jaren en altijd tevreden. Ik was bij deze bestelling vergeten de kortingscode in te voeren, na een mailtje gewoon het kortingsbedrag terug geboekt. Top!

Had ik 10 jaar geleden al moeten aanschaffen!

Heerlijke shirts met super draagcomfort Heb er nu 6 voor de hele week Wil de lite voor de zomer nog bijkopen tzt

Belofte ingelost

Bestellen is eenvoudig, klantenservice komt terug op gestelde vragen, producten op tijd geleverd en goed verpakt.

Geweldige service, chapeau!

Heel erg goed

Maakt waar wat ze zeggen

snel en goed

top shirts

Al meerdere keren no shirt besteld wel aan de prijs maar echt zeer goede kwaliteit

uitstekend maar wel wat duur.

Service bij omruil is uitstekend. Snel contact met vriendelijke behandeling.

Heel tevreden

Ik ben heel blij met de shirts maar de boxershorts zijn echt een aanrader! Koop al jarenlang Bjorn Borg maar vind de original boxer van dit merk veel beter zitten en zelfs einde van de dag zit het nog comfortabel en strak om het lichaam. Heb nu ook de performance gekocht om uit te proberen.

Top service en info!

Super info tijdens bestelling en afspraken nakomen

Beste webshop period

De humor in de mails, de service die geboden worden is ongeevenaard. Beste webshop! O en een fantastisch product

Toppie Joppie

Heerlijke shirts en ze doen wat ze beloven. De anti transpiratie shirts werken echt. Mij lijkt het logisch om de No-shirt light te voor zien van deze optie. Mvg, Leonhard Oudshoorn

veel kwaliteit en veel service

Ik gebruik deze shirts al jaren. Ze blijven bevallen. Mijn laatste bestelling bleek niet voorradig, zodat ik even moest wachten. Noshirt zette dit recht door een extra gift mee te zenden. Prima service!

25 Domstraat

Utrecht 3512JA