Pluspunten
Snelle levering en duidelijke communicatie. Toen ik mijn bestelling niet kon afronden in iDeal kreeg ik direct een mailtje met bankgegevens waar ik het geld naar kon overmaken; heel prettig. Dat heb ik de volgende dag gedaan en de bestelling werd alsnog in behandeling genomen (zodat ik niet opnieuw online hoefde te bestellen).
Pluspunten
goede duidelijk internetsite, goede prijs / kwaliteit verhouding, snelle levering
Pluspunten
Prima zakken die doen wat ze moeten doen. gebruiksvriendelijk en sterk.
Pluspunten
goede kwaliteit vacuumzakken
Pluspunten
Goed advies en snelle levertijd.
Pluspunten
Correcte levertijd en super dienst na verkoop.
VerbeterpuntenControle of verbetering van de kwaliteit van de verkochte producten.
Hartelijk dank voor uw feedback! Wat vervelend dat u met een aantal zakken problemen ervaart! Uiteraard moeten alle zakken bij het eerste gebruik gewoon probleemloos werken en vacuum blijven. als u contact wilt opnemen met onze klantenservice en wil aangeven met welke zakken u problemen ervaard dan gaan we dit met u oplossen! Raymond Koperonline klantenservice info@koperonline,nl
Pluspunten
Supersnelle levering! Goed verpakt.
Pluspunten
snelle levering, en 2 zakken hadden gaatjes, maar dat werd gelijk opgelost na een telefoontje. prima.
Pluspunten
ik weet geen negatiefe punten
Verbeterpuntengeen was prima
Pluspunten
Snelle levering en een uitstekend product
Pluspunten
Werkelijk heel goed geholpen. Na wat overleg via email uitstekend en snel geholpen, ben zeer tevreden.
Pluspunten
VerbeterpuntenKwaliteit, ze zijn erg handig maar bij tweede keer gebruik worden ze al zwakker. Mijn grootste zak scheurde bij het vacuüm trekken en bij een ander zat het rubbertje niet in het ventiel.
Dank voor uw feedback! Momenteel zijn er sterkere zakken in productie onder ons eigen merk. Bij de huidige zakken zit een los rubbertje in het ventiel die soms scheef kan gaan liggen waardoor hij tijdens het vacuümzuigen in de stofzuiger verdwijnt. Als u dit weet zal het niet snel weer gebeuren. We hebben wel losse rubbertjes op voorraad, dus die kunnen we u nasturen als het onverhoopt toch gebeurt. Als een zak bij het eerste gebruik kapot gaat dan is dit meestal garantie. De zakken zijn meerdere keren te gebruiken, echter is dit afhankelijk hoe lang ze zijn gebruikt en of ze beschadigd zijn of niet. Als u contact wilt opnemen met onze klantenservice dan willen we graag de genoemde problemen met u oplossen. BVD Raymond Info@koperonline
Pluspunten
Snel en duidelijke informatie
3 Crommelinbaan
Cruquius 2142EX
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.