Pluspunten
Goede kwaliteit en prijs
Pluspunten
breed assortiment en goede prijzen. levertijd is volgens afspraak. Eerlijke en duidelijke klantenservice.
N.V.T.
Pluspunten
Alles zoals verwacht. Goede kwaliteit.
VerbeterpuntenNiets aan te merken. Ik heb enkel een 9 gegeven omdat het altijd sneller kan, maar het kon evengoed een 10 zijn.
Pluspunten
Snelle levering van een fantastisch product. De omschrijving van de vacuüm zakken klopt exact en is heel gemakkelijk in het gebruik. We hebben hiermee een enorme ruimte besparing kunnen realiseren.
VerbeterpuntenOp dit moment geen verbeterpunten zeer tevreden.
Pluspunten
Er was een probleem met de bezorging maar dat is proffesioneler opgelost
Pluspunten
Snelle levering, conform toezegging
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Een goed en betaalbaar product, en snelle levering
Pluspunten
Levering van bestelde spullen volgens afspraken verlopen. Vandaag vóór ... besteld, morgen in huis. Nu twee dagen ná ontvangst vacuümzaken getest. Ze werken prima. Natuurlijk nog even afwachten of ze tzt (zomervakantie) prima blijven werken.
Pluspunten
Super snel
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goed info, prima bestelmogelijkheden qua aflevermoment Goede kwaliteit materiaal
Pluspunten
snel en netjes geleverd
Pluspunten
Ongecompliceerd Doet wat het beloofd
Pluspunten
Snelle levering! Duidelijke correspondentie!
Pluspunten
We hebben twee zakken die lek waren en het probleem werd gelijk opgelost ! Keurig twee nieuwe gekregen ! We hebben al jaren deze vacuum zakken en nog nooit problemen er mee gehad. Dicht te maken met een stofzuiger en in het buitenland down we het met de passende pomp
VerbeterpuntenDoor gaan zoals nu dan hoeft er niets te veranderen
Pluspunten
Ben zeer tevreden
Pluspunten
snelle reactie goed op de hoogte gehouden binnen 1 dag in huis goede maat
Verbeterpuntenniets is gewoon goed
Pluspunten
Niet duur
VerbeterpuntenIk heb zelf niet goed gelezen want de pomp was voor prozakken en die heb ik niet dus het zou fijn zijn als jullie mij gemaild hadden dat is een verbeter punt GEEN kritiek.
Pluspunten
Snelle levering Top product - de beloofde 70% ruimte reductie wordt ook echt behaald
Pluspunten
Niets dan lof
Pluspunten
levering volgens afspraak.
Pluspunten
Snelle levering zonder gezeur.
3 Crommelinbaan
Cruquius 2142EX
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.