Pluspunten
zeer goed
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Ik wist niet welke maat zak ik nodig had. Daarop advies gevraagd en deze besteld. Keurig op tijd!! Echter de zak was toch te klein. Tijdens een belletje de situatie uitgelegd Co heeft daarop gratis nieuwe zakken gestuurd. Compliment!! Co verdient wat mij betreft een warme douche
Pluspunten
Perfecte service!! Zeer snel geleverd!
Pluspunten
Perfect, giga verschil met goedkope hemavariant welke bijna niet vaccuum te krijgen zijn.
VerbeterpuntenVerzendkosten mogen wel wat minder.
Pluspunten
Levering was op tijd
VerbeterpuntenN.v.t.
Dank voor uw beoordeling! wat vervelend dat één van de zakken direct al een scheur had. Als u even contact opneemt met onze klantenservice dan kunnen we in overleg met u kijken hoe we dit het beste kunnen oplossen. Graag even een mail sturen met uw ordernummer en wat er gebeurd is met de zak, dan pakken we dit verder op. Met vriendelijke groet, Raymond Koperonline klantenservice
Pluspunten
ik. ben er helemaal blij mee
Pluspunten
Goede snelle levering duidelijke communicatie
Pluspunten
Duidelijke beschrijving en afbeeldingwn van de producten op de site. Snelle levering. Netjes verpakt. Poduct ziet er goed uit.
VerbeterpuntenHij staat onder 2 namen. Vacuumzakken specialist en big een andere naam.
Pluspunten
Snel
Pluspunten
VLugge en eerlijke levering. De klantendienst verdient een pluim. Pakket was geleverd bij de buren maar de postdienst had nagelaten een bericht in de brievenbus te deponeren. Klantendienst heeft dit opgelost in een mum van tijd en heel vriendelijke en behulpzame dame; Chapeau.
VerbeterpuntenWeet niet!
Pluspunten
Even als de eerste 2 keer werd ik telefonisch netjes geholpen.
Verbeterpuntengeen idee.
Pluspunten
Grote vacuüm zak, goede kwaliteit. Jammer dat post nl op zich liet wachten.
Dank voor uw beoordeling! Inderdaad erg vervelend dat uw bestelling één dag vertraagd was door een sorteerfout bij Postnl. Fijn dat het pakket de volgende dag wel is afgeleverd bij het door u opgegeven ophaalpunt. Gelukkig komt dit maar zelden voor, ik ga er daarom vanuit dat de levering een volgende keer vlekkeloos zal verlopen. Met vriendelijke groet, Raymond Koperonline klantenservice
Pluspunten
Goede kewaliteit en snelle levering. Toppie!
Pluspunten
Duidelijke site. Snelle levering.
Pluspunten
Ze doen wat ze hebben beloofd!
Pluspunten
VerbeterpuntenBeoordelen van het product is wat lastig zo snel na levering... Heb nóg niet kún en proberen
3 Crommelinbaan
Cruquius 2142EX
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.