Pluspunten
Snelle reactie Correcte en vriendelijke communicatie Snelle levering
VerbeterpuntenX
Pluspunten
Prima service met zowel de verschillende proefdrukken als uiteindelijk resultaat.
VerbeterpuntenNIets van toepassing
Pluspunten
Super snelle service waar ik heel blij mee was aangezien het een spoed bestelling was.
Pluspunten
Snel, betrouwbaar en de klantenservice is uitstekend. Kortom, een 100% aanrader.
VerbeterpuntenGeen
Tijdstip tussen bestelling en levering scherper stellen indien mogelijk
Na anderhalf maand heb ik mijn bestelling nog steeds niet compleet. Telkens op mijn verzoek een stukje verzonden. Nu het laatste er nog steeds niet is en ik dit wil annuleren krijg ik dreigementen dat een standaard bord special voor mij in productie is genomen. Bestel je spullen elders beste mensen!!
Beste mevrouw Biyik, Allereerst vervelend om te horen dat de levering van de producten en het contact met de klantenservice niet naar wens is verlopen. Wij hebben inmiddels contact gehad om de gemaakte fouten te herstellen. Zou u mij nog kunnen laten weten of alles nu naar wens is opgelost? Ook wil ik hierbij vermelden dat er sprake was van miscommunicatie. Dreigementen zijn door ons niet geuit. Dit wordt ook nooit en te nimmer geaccepteerd. Ik verneem graag van u. Met vriendelijke groet, Bram Sluiter NaambordenCentrale
Pluspunten
makkelijke web site ik kon goed mijn weg vinden op de site. de prijzen zijn goed voor het geleverde kreeg het netjes opgestuurd. Na E-mail contact meteen een reactie en daarna een goede service.
Verbeterpuntengeen want de service is goed.
Beste meneer Kuijpers, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Excuses voor het leveren van de foutieve bevestigingsmaterialen. Wij waren ons niet bewust van deze fout tot wij uw beoordeling zagen. Met spoed produceren en leveren wij dit naambordje opnieuw. Met vriendelijke groet, Mike ter Haar Klantenservice NaambordenCentrale
Pluspunten
Snel geleverd. Mooi huisnummerbord van prima kwaliteit.
Pluspunten
Snelle reactie via de mail
Pluspunten
Het product ziet er geweldig uit.Klasse ziet er verzorgd uit. Precies zoals ik had aangegeven. Snelle levering, hier bestel ik in het vervolg mijn volgende product.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Directe reactie bij email
Pluspunten
Fijne begeleiding in juiste keuze product. Prettige communicatie.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Mooi naambord, snelle reactie klantenservice.
VerbeterpuntenMijn overschrijving per bank was niet gezien door Naambordencentrale. Dit werd pas opgemerkt toen ik de klantenservice vroeg wanneer ik het naambord kon verwachten. Daarna kwam het naambord na 4 werkdagen binnen.
Pluspunten
Erg snelle levering
Pluspunten
Goede service, ik heb nu al meerdere bestellingen geplaatst en deze waren altijd mooi op tijd en helemaal naar wens.
Pluspunten
vlotte levering
Verbeterpuntenvraag de klant naar opgave van de grootte van het lettertype. Dat was in mijn geval onverwacht groot
Burg Grothestraat 53
3761 CL Soest
NaambordenCentrale is de meest complete aanbieder van naamborden, naamplaatjes, huisnummers en pictogrammen. Ook voor bedrijfsborden bent u bij ons aan het juiste adres. Via onze webshop bieden wij de mogelijkheid om uw eigen naambord te maken en te bestellen. Wij leveren zowel in Nederland, Duitsland en in België aan particulieren en bedrijven. Kies uit ons uitgebreide assortiment naamborden of kies voor maatwerk.