prima service en klantencotact

vlot en goed geholpen door de mederwerkers

Niet goed nieuw plaatje

Ik ben zeer tevreden heb al veel naamplaatjes en houders besteld. Is er een foutje gemaakt dan wordt er een nieuw plaatje gestuurd. Kortom ze gaan goed met de klant om.

snel en netjes geleverd

snel en netjes geleverd

Prima, netjes en op tijd geleverd

Netjes en op tijd geleverd

Geheel volgens bestelling

Ziet er mooi uit en werd vlot geleverd

Makkelijk bestellen en top kwaliteit!

Fijne website, erg makkelijk te vinden wat je zoekt. Kwaliteit van het product was erg goed. Snel verstuurd en goed verpakt.

Accurate uitvoering. Snel geleverd.

heel mooi nummerbord

Snelle levering en goed product!

Omschrijving op de website kwamen overeen.

Het nummerbordplaatje is keurig afgewerkt. De levering snel. De montage met bijgeleverd materiaal geen probleem.

Het bordje is mooi, pluggen vinden drama

Heel blij met het bordje, ziet er mooi uit. Naar Gamma en Praxis geweest voor pluggen die blij de zeer kleine schroefjes pasten, niet te krijgen. Uiteindelijk iets groter genomen (de kleinste maat die verkocht wordt) maar daardoor zitten de schroeven iets los in de muur. Andere schroeven geen optie omdat die te groot zijn voor de gaatjes in het bordje. Onbegrijpelijk.

Mooi naambord, snel geleverd

ziet er goed uit, en pluggen en schroeven zitten er bij. top

als hier boven

Prima bordje, prima prijs

Eenvoudig huisnummer bordje besteld. Precies zoals omschreven. Snel klaar, prima prijs.

Snelheid, kwaliteit en tenslotte een uitstekende prijs

Wat een goede service!

Ik had het bordje zeer snel nodig! Dat was geen probleem! Echt geweldig!!

Goede prijs kwaliteit

Zeer tevreden.al meerdere keren bestelling gedaan.

Snel en goed

Ruime keus.

Mooi product, snelle levering.

Snelle en juiste levering, mooie afwerking van het straatnummerplaatje. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

perfect

Eenvoudig te bestellen en zeer snel geleverd tegen een goede prijs.

Super snelle levering

Snel geleverd mooi product

Helemaal top!

Makkelijk bestellen, betalen en snel bezorgd.

Is goed

Snel en goed geregeld.

Zelf een keus kunnen maken hoe het product er uit moet zien..

Mooi plaatje

Heel mooi, maar niet perfekt.

Het zwart van een letter is niet helemaal goed gegaan. Ik zal het zelf even moeten aantippen met verf, wel jammer.

Burg Grothestraat 53

3761 CL Soest

085 40 126 43

Over NaambordenCentrale

NaambordenCentrale is de meest complete aanbieder van naamborden, naamplaatjes, huisnummers en pictogrammen. Ook voor bedrijfsborden bent u bij ons aan het juiste adres. Via onze webshop bieden wij de mogelijkheid om uw eigen naambord te maken en te bestellen. Wij leveren zowel in Nederland, Duitsland en in België aan particulieren en bedrijven. Kies uit ons uitgebreide assortiment naamborden of kies voor maatwerk.