Prachtig naambordje…voldoet precies aan onze verwachting

Keurig ingepakt en snelle levering. Prima bedrijf !

Topborden bij naamborden centrale

Super materiaal bij naambordencentale en top service

Snelheid

Ik heb zelf Graveerwerk gedaan op de oude manier Maar tegenwoordig het gaat zo snel En zo mooi Je besteld het en als je je computer uit zet Ligt het al bijna in je brievenbus Ik vindt jullie een goed bedrijf

Super en geeft ingang perfect aan!

Vlotte bestelling en snelle levering. Proper afgewerkte plaat die eenvoudig te monteren was. Iedereen weet nu dat onze ingang opzij van het huis is.

Snelle accurate levering tegen goede prijs

Volledig naar wens.

Meer valt er niet te zeggen.

Groot assortiment, gemaakt volgens afspraak en tegen een goede prijs. Tevens snel geleverd

Makkelijke site, ruime keuze en snelle levering

Mooi bord. Veel ontwerp mogelijkheden.

Veel opties om bord te ontwerpen. Handig in gebruik. Snelle levering.

Goed materiaal

De service is onwijs snel. Het naambordje hadden we heel snel binnen. Er is ook heel veel keus in de naambordjes. En het materiaal is van goede kwaliteit. Ons vorige bordje is namelijk ook nog in zeer goede staat gebleven. De letters zijn goed leesbaar. Al met al alleen maar positieve punten.

Prachtig product met prima service!

Ons zorgvuldig ontworpen naambord is echt prachtig geworden en dankzij de prettige communicatie vlot geleverd.

Precies zoals ik het verwacht had

Het zag er goed uit.

Goede communicatie via e-mail. Correcte informatie in het gehele proces/ uitlevering.

perfect

mooi product, geleverd als afgesproken

Naamborden centrale denkt altijd in oplossingen en levert maatwerk

Mooi naambordje snel geleverd

Mooi naambordje en snel geleverd

Mooi design / Mooi materiaal / Hoge kwaliteit

Bordje wordt binnen verwachte levertijd. Ziet er erg goed uit! Exact wat ik wou! Zelf het design kunnen aanpassen via de website. Zelfklevend was niet geschikt op baksteen plakken.

Prachtig!

Een woord omschrijft het naambord al. Of je het nu schitterend, prachtig of uitstekend wil noemen; het is precies wat we zochten en voldoet aan de eisen! Meer dan waar voor je geld.

Kwaliteit snel geleverd

Met een ruime keuze aan materialen en lettertypes wordt het uitzoeken van een naambord bijna een kunstwerk. Zeer geslaagd, en snel bezorgd.

Compleet, snel en goed verpakt

Kwaliteit en uitstraling is conform verwachting, prima in orde !

prima geregeld

Goed geadviseerd en voorgelicht.

Professioneel

Je kunt heel snel de juiste afmeting van het naambordje kiezen uit talloze mogelijkheden. Daarbij zijn er ook nog talloze mogelijkheden op het gebied van lettergrootte etc. Bestellen gaat heel eenvoudig en het naambordje heb je binnen enkele dagen in je bezit. Heel professioneel allemaal.

Altijd goede service en afhandeling van de bestellingen.

Nette afhandeling van de bestellingen die ik doe. Als er iets niet duidelijk is wordt er contact met je opgenomen. Kortom een web winkel waar je op kunt vertrouwen en eigenlijk is het wat je mag verwachten van een goede zaak!

geweldige service

Na uitkiezen van het type naambord,hebben we met hulp van de zeer vriendelijke klantenservice,die wij toch even nodig hadden, de tekst kunnen laten vermelden zoals wij die er op wilden hebben. Bordje werd na een aantal dagen geleverd en hangt er nu enige tijd tot onze grote tevredenheid. Kan dit bedrijf ten zeerste aanbevelen.

super service, denken mee + top klantervaring

Ik had op korte termijn een naambordje nodig als cadeau en belde 's middags of het mogelijk was nog iets te bestellen dat diezelfde dag gemaakt zou moeten worden en verzonden. De medewerker was onwijs aardig en deed er alles aan om dit te verwezelijken; en dat was een succes! kortom: 5 sterren

Burg Grothestraat 53

3761 CL Soest

085 40 126 43

Over NaambordenCentrale

NaambordenCentrale is de meest complete aanbieder van naamborden, naamplaatjes, huisnummers en pictogrammen. Ook voor bedrijfsborden bent u bij ons aan het juiste adres. Via onze webshop bieden wij de mogelijkheid om uw eigen naambord te maken en te bestellen. Wij leveren zowel in Nederland, Duitsland en in België aan particulieren en bedrijven. Kies uit ons uitgebreide assortiment naamborden of kies voor maatwerk.