eerste klas dienstverlening

Prima product en snelle levering.

Ingewikkelde bestelsite

Niet zelf kunnen kiezen uit lettergrootte Geen voorbeeld van wat je hebt besteld Nu hebben wij op de naamplaatje weer allemaal verschillende groottes

great service!

easy to order and quick delivery.

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering.

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering. Nog geen ervaring met duurzaamheid.

Goed product en nette service

Goed product en nette service

Top verkoper!

Besteld email huisnummer zoals omschreven op hun website, top kwaliteit! Correcte prijs en geleverd voor leveringsdatum op factuur. Aangename communicatie en snel antwoord op email.

Slecht kijken wat er is besteld

Als ik bestel, dan verwacht ik te krijgen wat ik bestel. Had naam en een nr. 2 regels De hele naam is weg gelaten! Dus kon het bestelde weg doen!!!!

Correct op tijd gedane levering

Na bestelling snelle levering. Erg tevreden.

snel, goed en betrouwbaar

binnen enkele dagen en het door mij bestelde naambordje binnen, goede kwaliteit en betaalbare prijs.

Bestelling en levering zoals afgesproken, correcte levering.

De enige website waar dit kon

Ik zocht een klein naambordje voor op de deur waar ook een simpel logo op pastte. Deze website bood daarvoor de meeste keuze en ontwerpmogelijkheden.

Gelijk aan mijn verwachtingen

de sticker is gelijk aan mijn verwachtingen en het ziet er mooi uit en plakt goed aan de deur

Perfect in orde. Correcte levering.

Geen opmerkingen.

Snel vakbekwaam goede prijs

Keurig geregeld

top

zeer goed altijd perfect te naamplaatjes

Snelle service, product zoals omschreven

Goede service en snelle levering/

Snelle levering en prima kwaliteit.

Heel tevreden over de naamplaatjes voor onze VvE, kan zelf het letter type kiezen.

Snelle levering , ik had in eerste instantie het naambordje niet ontvangen,maar na een belletje was het snel in huis.

Fijne website en goede levering

Fijne website om op te bestellen, levering zonde problemen en een mooi bordje.

Snelle en vriendelijke afhandeling van de bestelling

Website is nier echt goed. Het kost moeite om bij de afdeling te komen waar je je naamplaatje zelf kan ontwerpen. Het zou handig zijn als je nadat je het ontwerp hebt ingeleverd het resulatta aou kunnen zien (virtueel).

Nvt

Het mooie dit bedrijf is dat je bijna alles op naamborden gebied Kan laten maken Tot aan verschillende letter type En het is nog snel klaar ook En super snel bij de klant

perfect afgewerkt

snelle levering, mooi afgewerkt en stevig bordje van roestvrijstaal. voelt als onverwoestbaar!

Snelle levering en veel opmaak mogelijkheden

Veel opmaak mogelijkheden, waardoor je daar lekker in kan uitleven. Snel het product ontvangen. Misschien nog handig aangezien ik niet bekend ben met dit ophang systeem een handleiding.

Goed geregeld

Burg Grothestraat 53

3761 CL Soest

085 40 126 43

Over NaambordenCentrale

NaambordenCentrale is de meest complete aanbieder van naamborden, naamplaatjes, huisnummers en pictogrammen. Ook voor bedrijfsborden bent u bij ons aan het juiste adres. Via onze webshop bieden wij de mogelijkheid om uw eigen naambord te maken en te bestellen. Wij leveren zowel in Nederland, Duitsland en in België aan particulieren en bedrijven. Kies uit ons uitgebreide assortiment naamborden of kies voor maatwerk.