geweldig

goede website en snelle reactie.

Een ABCtje: accuraat, betrouwbaar en correct

Keurig verzorgde levering, makkelijke bestelwijze en goed werkende site.

Redelijke prijs en kwaliteit verhouding

Redelijke prijs en kwaliteit verhouding. Maar het plastic had minimaal een millimeter dikker gemogen om het duurzamer te maken. Fijn dat er bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd.

Heel goed, goede service, snelle reacties op mijn email. En een mooi op maat gemaakt naambordje!

Naambordjes en huisnummer in Inox.

Zeer mooi gedaan conform verwachtingen. Tevens ook snelle levering.

naambord ziet er super uit!

Snele levering en naambord ziet er prima uit!

Perfect geregeld

Naambordje op maat besteld. Gebruiksvriendelijke site en snelle levering.

Had naamplaatjes besteld en zijn keurig afgeleverd

Perfect!

Snel en precies zoals ik het graag wilde en mij voorgesteld had!

Super mooi

Kregen het huisnummer bordje snel thuis gestuurd en precies zoals ontworpen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Komen zeker weer terug en raden het mensen aan om hier te kopen!

Snel en goed product!

Snelle levering en het product kwam overeen met de beschrijving op de website..... aanrader!

naambord was perfect

alles is heel vlot verlopen van bestelling tot aflevering zeer tevreden

goed naambord

in 5 min gemonteerd, beter voorde postbode en het ziet er professioneel uit!Super

Top service en mooi resultaat!

Vandaag mijn bedrijf boordje ontvangen! Wat ziet het prachtig uit! De medewerker was heel geduldig en heeft beste resultaat neergezet! Ik ben enorm blij! Complimenten voor dit top bedrijf!

snel, correct, goed, en mee denken

snel, correct, goed, en mee denken

Product is prima geleverd ,ondanks mijn moeilijke vragen en wensen ben ik zeer tevreden

Prima produkt

Naambord zoals gemakkelijk bestelden op tijd geleverd.

Bijzonder prettig

Keurig en netjes op tijd geleverd

Snelle levering mooi product

Wij hebben een houten naambord besteld en zijn erg tevreden over het product

Prima. Goede service en maatwerk. Mooie kwaliteit.

Prima.

Geweldig!!

Bij naambordencentrale zijn ze heel erg behulpzaam. Ik word als klant iedere keer uitstekend geholpen! Dus aanrader!!

Perfecte service en levering!

Perfecte service en levering!

Burg Grothestraat 53

3761 CL Soest

085 40 126 43

Over NaambordenCentrale

NaambordenCentrale is de meest complete aanbieder van naamborden, naamplaatjes, huisnummers en pictogrammen. Ook voor bedrijfsborden bent u bij ons aan het juiste adres. Via onze webshop bieden wij de mogelijkheid om uw eigen naambord te maken en te bestellen. Wij leveren zowel in Nederland, Duitsland en in België aan particulieren en bedrijven. Kies uit ons uitgebreide assortiment naamborden of kies voor maatwerk.