Duidelijke website, snelle service en naambord is van goede kwaliteit. Erg blij mee.

Mooi product. Bestelprocedure kan beter.

Mooie website en veel keus en goede producten. Ik wist echter niet wanneer er geleverd zou worden. Ik wilde juist gaan bellen, maar ineens was het er. Dus graag beter informeren over de levertijden, enz.

super snelle en vriendelijke service

Als klant van de naambordencentrale zeer goed geholpen. Duidelijke informatie over het te leveren product en zeer snelle levering.

Mooi naambord

Snel geleverd en een mooi naambord. Montage is wat lastig omdat de schroevendraaier niet goed bij de schroeven kan.

Ik weet wat ik wil. En zij helemaal.

Allemaal heel simpel. Ik koos het materiaal en vorm uit, de afmetingen, zette de tekst in de bestelling, deed de betaling, en na een paar daagjes al in de brievenbus. Perfect.

Goede duidelijke site en goede service

Site is duidelijk en makkelijk "bedienbaar". Alles is overzichtelijk. Verpakking is helemaal top, geen overbodig volume en vulmiddel.

Goede service!

Professioneel en snel!

Mooi gemaakte naambord, snel geleverd !

Prima service voor een goede prijs

Wij waren op zoek naar een naambordje, maar waren niet zeker van de layout. Op verzoek kon kosteloos een voorbeeld worden gemaakt, waarna we gewoon konden reageren op de mail als we akkoord gingen met het ontwerp. Het voorbeeld werd binnen 24 uur naar ons opgestuurd en twee dagen later werd ons naambordje (inclusief bevestiging) al bezorgd! Top service met vriendelijke medewerkers, zou ik zeker aanraden.

Mooi naambordje

Mooi naambordje, alleen behoorlijk groot

Supersnelle levering, en het ziet er prachtig uit!

Zie boven

Zeer duidelijke site, snelle levering en zijn zeer tevreden over het lettertype wat wij gekozen hebben.

Zeer goede service, mooie producten en snelle levering

Wij hebben een zeer goede ervaring met dit bedrijf gehad! Zowel telefonisch als via de mail wordt er goed gecommuniceerd en ze zijn zeer geduldig. Ze moesten ivm omstandigheden wachten tot de juiste logo's waren opgestuurd door ons, maar dat was voor hun geen enkel probleem. Ze blijven zeer vriendelijk en hebben een fantastisch product afgeleverd. Zeker een aanrader!

Goed maar het kan beter.

de naamplaatjes zijn mooi, maar de bijgeleverde schroeven zijn lelijk en passen helemaal niet bij het naamplaatje.

Perfecte service !

Onze bestelde naambordjes zijn van zeer goede kwaliteit en we kregen een perfecte service.

Super dienstverlening!

De eerst keer werd er een naambord geleverd wat uit 2 stukken bestond ipv uit een geheel. Na contact te hebben gehad met de klantenservice werd er binnen een week kosteloos een nieuw naambord verstuurd, helaas dit naambord in 3 stuken ontvangen ipv uit een geheel. Wederom contact gehad met de klantenservice en binnen een paar dagen de 3de keer het naambord goed ontvangen en niet gebroken! Top service van dit bedrijf! Ik zou de volgende keer weer bij hen bestellen.

Snelle levering, mooie gravure maar niet blij met de snijranden

Snelle levering en erg mooie gravure. Echter aan de randen was duidelijk te zien dat het met de hand geknipt was. Ook waren de plaatjes niet helemaal gelijk. Er zat zeker 1 mm verschil in.

Snelle communicatie mooi resultaat

Blij met mijn naambordjes. Bij mijn vragen via de mail had ik al binnen een paar uur antwoord. Resultaat mag er ook zijn.

Snel en mooi!

Snelle service, mooi afgewerkt

goede hulp en snelle service

fijn klantcontact, de mogelijkheid om een paar ideeën uit te wisselen en tijdige levering

Groot aanbod, makkelijk te bestellen, vlotte levering. En een perfect resultaat!

Goed en snel

Precies wat ik gevraagd had. Keurig afgewerkt, snel geleverd.

Duidelijke website, goede persoonlijke communicatie, snelle levering. Kortom uiterst tevreden!

Snel, makkelijk en correct

Snel, makkelijk en correct

Snel en correct!

Niets op aan te merken. Aan te raden!

Burg Grothestraat 53

3761 CL Soest

085 40 126 43

Over NaambordenCentrale

NaambordenCentrale is de meest complete aanbieder van naamborden, naamplaatjes, huisnummers en pictogrammen. Ook voor bedrijfsborden bent u bij ons aan het juiste adres. Via onze webshop bieden wij de mogelijkheid om uw eigen naambord te maken en te bestellen. Wij leveren zowel in Nederland, Duitsland en in België aan particulieren en bedrijven. Kies uit ons uitgebreide assortiment naamborden of kies voor maatwerk.