2 goede messing naambordjes met boring voor schroefbevestiging ontvangen. De bijgeleverde schroeven waren echter voorzien van een tamelijk forse verzonken kop. Aangezien de kleine boorgaatjes (dicht op de rand van de bordjes) was dit niet de juiste keuze.
Pluspunten
Behulpzaam
Pluspunten
Mooi materiaal
VerbeterpuntenMaak het schroefgaatje verzinkt. Nu valt het niet mooi op het plaatje.
Kunststof naamplaatje op maat variabel waren te dik voor de naamplaathouders volgens het model dat in Belgie op de markt is. Jullie vermelden de lengte en breedte MAAR niet de dikte van deze plaatjes. Met het gevolg dat mijn bestelde plaatjes in de prullenmand zullen gaan . WAT JAMMER!
Pluspunten
Levering zoals beloofd binnen de 4 werkdagen
VerbeterpuntenIk bestelde een naambordje voor 78€ omdat een bordje aan te krijgen gewoon met onze naam op gestickerd wat je er zo kan aftrekken ipv gegraveerd. Dat had ik ergens anders wel voor een betere prijs kunnen doen
Beste mevrouw Anicka, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Allereerst vinden wij het uiteraard vervelend dat u niet tevreden bent. Het bord wat u heeft besteld is bedrukt met hoogwaardig / duurzaam vinyl zoals dat ook duidelijk staat aangegeven bij het betreffende naambord wat u heeft besteld. Helaas vernemen wij op deze manier dat u niet tevreden bent. Wanneer u dit had aangeven dan hadden wij ons uiterste best gedaan om u alsnog blij te maken. Met vriendelijke groet, Mike ter Haar | Team NaambordenCentrale
Pluspunten
snel en accuraat
VerbeterpuntenIk heb ze nog niet kunnen ontdekken
Pluspunten
Duidelijke communicatie en op tijd geleverd!
Pluspunten
Snelle levering en hele fraaie naamborden van een mooie kwaliteit en met aandacht gemaakt. Snel antwoord op vragen via de klantenservice :)
VerbeterpuntenOntwerpmodule kan beter.
Pluspunten
Wat ben ik blij met ons nieuwe naambordje! Keurig en veilig verpakt kwam ik het na slechts een paar dagen al in de brievenbus tegen. Alle bevestigingsmaterialen zaten er bij en het staat echt superchique! Een blije klant erbij!
Pluspunten
Pluspunten
Geleverd conform verwachting
VerbeterpuntenPrijs wat aan de hoge kant
Pluspunten
Snelle levering, mooie afwerking, precies zoals op de foto. Ik ben dik tevreden :).
Pluspunten
Snelle proefdruk via de website en prima naambordje!
Pluspunten
Reageren snel
Pluspunten
Snel en goed geregeld.
Pluspunten
Duidelijke site, zag er betrouwbaar uit.
VerbeterpuntenBetere communicatie omtrent verzending.
Pluspunten
snelle bezorging
Verbeterpuntennvt
Burg Grothestraat 53
3761 CL Soest
NaambordenCentrale is de meest complete aanbieder van naamborden, naamplaatjes, huisnummers en pictogrammen. Ook voor bedrijfsborden bent u bij ons aan het juiste adres. Via onze webshop bieden wij de mogelijkheid om uw eigen naambord te maken en te bestellen. Wij leveren zowel in Nederland, Duitsland en in België aan particulieren en bedrijven. Kies uit ons uitgebreide assortiment naamborden of kies voor maatwerk.