Pluspunten
Naambordje besteld, maar het door mij aangeleverde bestand was niet goed leesbaar. Omdat ik niet de juiste kwaliteit aanleverde, attendeerde men mij hierop zodat het uiteindelijke resultaat niet zou tegenvallen. Het naambordje werd daarna opgestuurd, maar zonder het bestelde bevestigingsmateriaal. Na dit te hebben gemeld, had ik dit spul binnen één dag in de bus. Prima service!
Pluspunten
snel, meedenkend
Pluspunten
Duidelijke vormgeving.
VerbeterpuntenHet bordje kwam met een licht beschadigd hoekje binnen. Op een afstand niet zichtbaar. Daarom zo gelaten.
Pluspunten
Snelle communicatie en levering, behulpzaam bij controle van de documenten. Niets op aan te merken verder.
Pluspunten
Snelle Levering
VerbeterpuntenKwantumkorting ipv bonus voor volgende aankoop
Pluspunten
meedenkers! Met kennis van zaken geadviseerd en alternatieven aangedragen. Snelle reactie op mails en supersnelle levering!
Pluspunten
Bestelde bordje was precies als op de site.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle correcte levering
VerbeterpuntenGaatjes mogen 1/2mm groter.
Pluspunten
Ze helpen je goed aan de telefoon en mail zodat je goede keuze kunt maken.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Alles prima, geen gepraat maar gewoon snel, uitstekend fabriceren en afleveren.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Twee messing cijfers besteld, waarvan één cijfer op de zijkant een lastig zichtbare, maar toch dieper puntje zat: probleem! Na melding van dit euvel in binnen 24 uur een nieuwe cijfer opgestuurd. Keurig opgepakt en snel opgelost.
Duidelijk aangegeven dat wij niet konden boren om het bordje op te hangen. Op de factuur die vooraf betaald moest worden stond RVS afstandhouders, dit was niet duidelijk dat het dan met schroeven vastgezet moest worden. Toen het bordje kwam gelijk een mail gestuurd en toen werd mij verteld dat offerte die ik had aangevraagd voor een ander materiaal bordje was. Toen aangegeven dat dat voor het ophangen niet uit zou moeten maken. Ik kreeg als antwoord terug dat ik voor €38,90 een nieuw bordje kon bestellen. De prijs voor het originele bordje was €68,00. Uiteraard zijn wij hier niet mee akkoord gegaan omdat van te voren duidelijk was aangeven dat wij niet kunnen boren, en op de factuur was niet duidelijk dat er schroeven bij zaten. Nu hebben wij een bordje met boorgaten. Heel jammer en slechte service, wij zullen hier niet meer bestellen.
bestaat er ook de mogelijkheid om op ronde voorwerpen te plakken ik heb b.v.b. een naambordje op een trommel van mijn drumstel willen plakken dat ging lastig moest het bordje langdurig verwarmen, uiteindelijk wel gelukt overigens
Beste Hans, Bedankt voor uw beoordeling. Bij kleine afmetingen is kunststof lastig te buigen. Verwarmen is dan inderdaad een optie maar neem de volgende keer even contact met ons op. We kunnen naamplaatjes maken van een bepaald soort kunststof die extra dun is (0,8mm) en daardoor ook makkelijker te buigen is. Waarschijnlijk is dit dun genoeg voor de genoemde toepassing. Met vriendelijke groet, Bram Sluiter | NaambordenCentrale
Pluspunten
Op en top prima, snel geleverd, keurig schroefjes bijgeleverd. Top
Burg Grothestraat 53
3761 CL Soest
NaambordenCentrale is de meest complete aanbieder van naamborden, naamplaatjes, huisnummers en pictogrammen. Ook voor bedrijfsborden bent u bij ons aan het juiste adres. Via onze webshop bieden wij de mogelijkheid om uw eigen naambord te maken en te bestellen. Wij leveren zowel in Nederland, Duitsland en in België aan particulieren en bedrijven. Kies uit ons uitgebreide assortiment naamborden of kies voor maatwerk.