Pluspunten
keurig behandeld en netjes afgehandeld
Pluspunten
Hele fijne service. We kregen steeds snel reactie en ze luisterden erg goed naar onze wensen. Ook met het eindproduct zijn we uitermate tevreden.
Pluspunten
Kortingscode bij levering voor volgende aankoop.
VerbeterpuntenMoest enigszinz zoeken op de website naar een gewoon wit naambordje.
Pluspunten
Zeer correct aan de telefoon en verdere communicatie, na levering bleek een onderdeel incompleet maar werd direct hersteld, top!!
Pluspunten
Gezochte afmeting niet beschikbaar in de webshop. Maar een klein berichtje was voldoende om snel een prijs te krijgen voor de juiste maat. Levering was snel en bijzonder goed verpakt en product zag er perfect uit.
Ik ben zeer ontevreden over dit bedrijf. Wat mij als ondernemer tegen de borst stuit is dat je gelijk een factuur krijgt om te betalen, geen punt, bij sommige bedrijven moet je via bv Ideal betalen, maar dat is dan een keuze en ga je door of niet. .Normaal in ondernemersland is echter dat je de producten gewoon geleverd krijgt, niet bij de naamborden centrale, daar moet je eerst betalen en als je dat niet snel genoeg doet, dan krijg je ook gelijk een herinnering. Ik wilde mijn opdracht annuleren, alleen omdat mij deze manier van werken niet aanstaat en dan zie je waar het om draait, gelijk krijg je een bericht dat de spullen al klaar liggen en je betaalplicht hebt??? maar dat begrijp ik dus niet, een bedrijf maakt het artikel en wacht met leveren tot er betaald is? maar dreigen wel gelijk met een incassobureau als je zegt te annuleren. Voor mij is dit gelijk de 1e en ook de laatste keer dat ik hier bestel. Met vriendelijke groet, OKS
Beste klant, Vervelend dat u onze service met betrekking tot het betalen van uw factuur als onprettig heeft ervaren. Omdat we producten op maat leveren vragen we bij nieuwe zakelijke klanten om een betaling vooraf. Zoals inmiddels besproken hebben wij uw bestelling geannuleerd. Met vriendelijke groet, Bram Sluiter | Klantenservice
Pluspunten
snelle en correcte levering
Pluspunten
uitstekende service
Pluspunten
Snelle levering Gemakkelijk ontwerpen Goede kwaliteit Eenvoudige plaatsing
Pluspunten
Prettige en snelle communicatie
VerbeterpuntenHet geleverde product zou meer in overstemming moeten zijn met het gestuurde voorbeeld.
Beste klant, Als ik het goed begrijp is uw bestelling niet conform proefdruk uitgevoerd. Dit kan bijvoorbeeld komen omdat het wordt gegraveerd en de frees een bepaalde dikte heeft. Hierdoor is de kans op een kleine afwijking altijd aanwezig. Helaas kunnen we na verzending niet meer zien wat de afwijking is ten opzichte van het voorbeeld. Ik wil u daarom vragen een foto te sturen zodat we kunnen kijken hoe we het kunnen verhelpen. Met vriendelijke groet, Mike ter Haar - Klantenservice
Pluspunten
Prima service, leuke site met ontwerpmogelijkheden
Sterkere schroeven meeleveren, de meegeleverde schroeven braken af bij het bevestigen van het naambordje. Naambordje was prima.
Pluspunten
De bestelling liep op rolletjes en was bijzonder snel
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Perfecte service gekregen
VerbeterpuntenDe plaat is op de randjes niet zo netjes afgewerkt.
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling. Als ik het goed begrijp is de plaat aan de randen niet goed afgewerkt. Dat is vervelend om te horen. Ik zou graag willen kijken hoe ik dit kan oplossen. Zou u mij een foto van het naambord en afwerking willen sturen? Met vriendelijke groet, Mike ter Haar - Klantenservice
Pluspunten
Netjes gemaakt, helemaal zoals ik had gehoopt
VerbeterpuntenLevertijd is niet heel belangrijk, maar zou leuk zijn als dit binnen 2 dagen kan. Nu is het een kleine week
Pluspunten
Klantvriendelijk met een hoofdletter K!
VerbeterpuntenGa vooral met Bas door. Een aanwinst voor de organisatie.
Pluspunten
Goede levering en snelle beantwoording van vragen.
VerbeterpuntenDe nummers van het geprinte huisnummer stonden niet precies in het midden. Dit kan komen doordat het ontwerp op het beeldscherm niet recht is geweest. Dus misschien een verbeter punt om de weergave op het scherm te verbeteren.
Beste klant, Allereerst bedankt voor uw beoordeling. Ik heb de opdracht erbij gezocht en ik zie dat er door ons een proefdruk is gemaak. Als alles goed is gegaan is het huisnummer precies conform proefdruk gegraveerd. In dit geval gaat het om huisnummer 11 waarbij het mogelijk gaat om optisch bedrog. Door de streepjes aan de bovenzijde lijkt het soms alsof de nummers te veel naar rechts staan terwijl dat in werkelijkheid niet het geval is. Mocht het echt niet goed zijn dan mag u natuurlijk ook even een foto naar de klantenservice sturen. Dan kijken we er graag even naar. Met vriendelijk groet, Bram Sluiter - NaambordenCentrale
Pluspunten
Snelle levering en betaalbaar!
Burg Grothestraat 53
3761 CL Soest
NaambordenCentrale is de meest complete aanbieder van naamborden, naamplaatjes, huisnummers en pictogrammen. Ook voor bedrijfsborden bent u bij ons aan het juiste adres. Via onze webshop bieden wij de mogelijkheid om uw eigen naambord te maken en te bestellen. Wij leveren zowel in Nederland, Duitsland en in België aan particulieren en bedrijven. Kies uit ons uitgebreide assortiment naamborden of kies voor maatwerk.