Laden reviews...
38 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Beoordelingen benadrukken vooral snelle levering en zorgvuldige verzending. Klanten waarderen scherpe prijzen en een goed prijs-kwaliteit verhouding. Het personeel wordt als vriendelijk en behulpzaam genoemd. Over het geheel genomen verloopt het aankoopproces vlot en betrouwbaar.
Correct en snel
18 March 2025
Ives
Belgie
Alles zoals het moet
17 March 2025
Maarten
Belgie
Juiste prijs en snelle levering
15 March 2025
Benoit
Kessel-Lo
Bestelling geplaatst, volgende dag in huis
14 March 2025
Jenny
Geervliet
Schoenen besteld, binnen een dag geleverd. Zagen er goed uit.
10 March 2025
Ravi
Utrecht
Zie boven, meerdere malen iets gekocht, altijd snel en krijg ook snel antwoord.
10 March 2025
Paul
Leatherhead
Twee keer verkeerd besteld, te kleine maat; zonder problemen retour en geld ook weer snel terug. Gewoon goed!
8 March 2025
Mark
's-Hertogenbosch
Na vele jaren maar weer gaan squashen. Maar werkt niet zo goed op hardloopschoenen. Nieuwe besteld: mijn maat: 44. Helaas net iets te klein. Andere gezien met maat 44.5. Andere zonder problemen retour kunnen sturen. Alles binnen een week. Zondag erop kunnen spelen op m’n nieuwe schoenen.
2 March 2025
Rick
Heemskerk
Helaas was het racket welke ik had gekozen niet meer leverbaar. Werd keurig gebeld met uitleg, excuus en een kortingscode! Vervolgens ander racket gekozen en besteld en de volgende dag netjes geleverd. Echt top service!
12 February 2025
René
Capelle aan den IJssel
Squash racket gekocht met de laagste prijs op internet en super snel geleverd!!!
8 February 2025
Jack
Valkenswaard
snelle reactie op vragen. snelle levering
4 February 2025
joris
Tilburg
Mijn bestelling werd snel bezorgd en de artikelen zaten erg netjes verpakt met plastic en noppenfolie.
17 January 2025
Goran
Den Bosch
Snelle levering en goede kwaliteit van de geleverde producten.
12 January 2025
Glenn
Maastricht
Levering was snel en product is geheel naar de gewekte verwachtingen op de website
11 January 2025
it was an easy process!
8 January 2025
Francisco Javier
Amsterdam
Algemeen is het goed te noemen. Ze hebben de betere rackets voor een gunstige prijs. Ik heb echter wel een minpuntje ervaren. Ze bieden oudere rackets aan die al 3 a 4 jaar op de plank hebben gelegen. Hierdoor is bij sommige merken de bespanning erg slecht geworden. Dus moet ik bij een relatief goedkoop racket een nieuwe bespanning laten aanbrengen om er goed mee te kunnen spelen.
4 January 2025
Peter
Soest
Beste Peter, bedankt voor je beoordeling. De oudere modellen die we aanbieden, is nieuwe productie die speciaal voor ons wordt gemaakt. Het zijn geen rackets die we al jaren bewaren. Sportieve groet, Stef van Squashpoint
Goed advies en snelle verzending. Dank!
1 January 2025
Jan Peter
Denhaag
Goede prijs, snel verzonden, volgende dag binnen.
30 December 2024
Leo
Utrecht
Eerder goede service en nu mooie prijs voor een actie, snel geleverd rond de feestdagen
29 December 2024
Mano
Breda
Bedankt Squashpoint voor jullie advies in m'n keuze voor een racket. Beide zijn al ( een dag later ) in huis..nu snel de baan op!
28 November 2024
Arjan in t Veld
Dordrecht
Zeer behulpzaam, vriendelijk, en eerlijk
26 November 2024
Hasan
Beringen België
Alles prima, zeker een aanrader!
24 November 2024
Caroline
Roeselare
Niets op aan te merken. Perfect
1 November 2024
Kenny
SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
Goede producten
26 October 2024
Hillary
Assendelft
Squashpoint is ontstaan uit een enorme liefde voor de sport. Het is onze missie om het grote voordeel van online shoppen te combineren met persoonlijk contact en advies. Bij ons staat de klant op nummer 1. Daarom streven wij ernaar om 100% service te verlenen. Bij ons hoef je nergens lang op te wachten. Al onze producten zijn op voorraad, dus kunnen direct geleverd worden. En ook op het gebied van contact laten we onze klanten nooit wachten. Bovendien is het prettig om te weten dat je je bestelling altijd gratis kunt retourneren en dat je direct het volledige aankoopbedrag terugkrijgt.
Bloemendalstraat 19
6291 CL Vaals