Pluspunten
Goede klantenservice en snelle levering!
VerbeterpuntenHelaas heb ik tot twee keer een product ontvangen dat niet overeenkwam met wat ik had besteld. Hier zou beter op gelet kunnen worden.
Pluspunten
Producten zijn goed. Leuk dat er altijd een kleine attentie extra in het pakket zit.
VerbeterpuntenMijn laatste bestelling laat nu al anderhalve week op zich wachten. Dit kan echt niet.
Pluspunten
ik ben net begonnen, kan dus niet heel veel beoordelen
Pluspunten
Goede communicatie.
Pluspunten
op korte termijn werkt het echt. Op lange termijn is nog af te wachten.
Verbeterpuntenfoto van het rozijnenbrood, vergeleken met wat in de doos zat was een beetje bedrieglijk, Op foto leek het veel groter.
Pluspunten
VerbeterpuntenDuidelijker aangeven wat je nodig hebt om te starten (wanneer je geen gebruik wil makenvan startkit)
Pluspunten
Wat verwaterd.... 1e indruk was goed
VerbeterpuntenReeds 2x een product te kort in de verzending, zeer vervelend vermits alles vooraf moet betaald worden. Zelfs nu problemen met het nasturen van ontbrekend pakje. moet anders, zo niet bestel ik niet meer. En voorlopig raad ik julie niet aan in mijn artsenpraktijk.
Pluspunten
Ik had blijkbaar een foutje in mijn adres en na even chatten zou ik morgen mijn produkten moeten ontvangen. Echt tof dat je dit via chat kan doen. Anders via mail, wanneer krijg je antw en is het dan ok. ... nu op1-2-3 opgelost en wacht ik mijn eerste pakketje af. Spannend. Tot nu toe een goed gevoel ook al liep er even iets mis. Toppie toch?
VerbeterpuntenMss even bellen als het adres niet juist is zodat onoplettende klanten zoals ik toch nog hun pakketje kunnen ontvangen
Pluspunten
Duidelijke site
VerbeterpuntenNvt