Pluspunten
Zeer klantvriendelijk en snelle oplossing voor een foutieve bestelling. Snelle afwerking van het probleem.
Pluspunten
Snelle levering, bij de levering altijd een probeerproduct en duidelijke website
Pluspunten
Bestellingen zijn altijd snel binnen. Foutje in een enkele bestelling is altijd goed opgelost. Vaak een extraatje bij de bestelling, leuke verrassing steeds.
VerbeterpuntenNiets negatiefs te bedenken, enkel zou het assortiment nog verder uitgebreid mogen worden. Zoals met wafels voor fase 1.
Pluspunten
Hele snelle en goede service en levering
Pluspunten
Na een paar opmerkingen geplaatst te hebben bij mijn bestelling heeft protiplan direct contact met me opgenomen en heeft de opmerkingen op een fantastische wijze opgelost.
Pluspunten
Service. Na een opmerking op de bestellijst werd ik meteen gebeld en werd er een oplossing aangedragen.
Pluspunten
Kijk maar naar de cijfers!!!
VerbeterpuntenDe winkelwagen is niet altijd leeg als je gaat bestellen. Dat zou een verbeterpunt zijn|||
Pluspunten
Twee abrikozen wafels als cadeautje in "anonieme" doos verzonden, prima voor privacy Boven de 50,- geen verzendkosten
toast is nu per 5 verpakt en je mag drie per keer waarom verpakken jullie niet per 6 stuks?? en toast is snel kapot
Pluspunten
Vlotte levering. 1 fout product geleverd, maar dit werd onmiddellijk opgelost via de chat op de website. Leuk dat er gratis producten bij levering zitten!
VerbeterpuntenFijn dat er regelmatig acties zijn, maar ik maak er geen gebruik van omdat ik onder de 50 euro verzendingskosten moet betalen. Het zou leuk zijn om een boodschappenlijstje te kunnen maken op de site of om je winkelmandje te kunnen opslaan, aangezien ik pas bestel als ik aan 50 euro ben. Geen verzendkosten zou ervoor zorgen dat ik nog vaker (en dus meer) koop.
Pluspunten
Geen klachten
VerbeterpuntenEr zou wat zorgvuldiger met de bestelling om moeten gaan