Pluspunten
Er wordt altijd snel geleverd en de kwaliteit is prima. Wat ik erg op prijs stel zijn de cadeautjes die met regelmaat meegestuurd worden.
VerbeterpuntenHet bestellen is niet zo gebruiksvriendelijk. Ik heb al meerdere malen gehad dat ik alles besteld had en wilde betalen, wat dan niet mogelijk bleek. Dan moest ik soms twee tot drie keer opnieuw mijn bestelling invullen vóór het lukte om af te rekenen. Een keer overkwam het mij overdag en kreeg ik snel hulp, maar meestal bestel ik 's avonds. Ik heb daardoor al verschillende keren dus opnieuw mijn bestelling moeten verzenden.
Dag Marianne, Ik wil je bedanken voor jouw reactie. Mede hierdoor hebben we een nieuwe checkout laten bouwen waarmee we de problemen kunnen verhelpen. Deze zal in augustus actief zijn. Fijn weekend
Pluspunten
snelheid levertijd
Verbeterpuntenmeer selectie in producten
Dank, we zijn druk bezig het assortiment uit te bereiden. Stuur ons een mailtje en je krijgt van ons extra samples van de nieuwe producten. Fijn weekend
Pluspunten
wij zijn heel tevreden over dit bedrijf
Pluspunten
prijzen zijn goed tov andere aanbieders, al zijn er een aantal omhoog gegaan
Verbeterpuntenassortiment mag verder uitgebreid worden, heb nog altijd bestelling op meerdere website nodig om alles in huis te halen wat ik wil hebben. zoals crispy-repen caramel en framboos, wafels van low carb met veel minder koolhydraten, meer chipssmaken
Pluspunten
Klacht super opgelost!
VerbeterpuntenOp de producten staan de koolhydraten vermeld. Dit verschilt nog al eens met wat er op het doosje/site staat. Vandaar mijn 6 voor betrouwbaarheid.
Pluspunten
Veel keuze snelle levering en smaakvol eten
VerbeterpuntenJammer dat verantwoord eten duurder is dan normaal eten.
Pluspunten
Top kwaliteit van producten
VerbeterpuntenMisschien een tip om crêpes of blini's toe te voegen. ( blini's zijn zelf geshakedte wraps)
Pluspunten
De klantenservice behandelt de klant heel correct. Ik had een soortgelijk artikel op een andere site gezien en kreeg dat artikel voor dezelfde prijs. Ik kreeg het aantal artikelen verdubbeld aan huis. Dat vond ik heel netjes
VerbeterpuntenMijn adres was niet correct weergegeven waardoor mijn pakket afgeleverd werd bij een horecazaak in de buurt. Ik had mijn telefoonnummer moeten vermelden zodat de klantenservice contact met mij kon opnemen.
Pluspunten
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
De producten zijn lekker (op de aardappelpuree na maar dat kan voor iedereen verschillen).
VerbeterpuntenPrijs is vrij hoog. Het zou fijn zijn als je voor korting of iets dergelijks kunt sparen. Ook levering op zaterdag zou prettig zijn.
Pluspunten
Ze hebben een groot assortiment, goed voorraadbeheer, snelle levering en secure verpakking. Daarnaast is de levertijd erg kort. De website werkt instinkmatig en is overzichtelijk
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Vriendelijke uitstraling aan de telefoon.
Pluspunten
Top snelle levering Smakelijke poducten Makkelijk afvallen
VerbeterpuntenErg prijzig Weinig tips voor avondeten Social Media en contact behoeft meer aandacht
Pluspunten
Alles op tijd geleverd, goede service!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
In samenwerking met coaches en eigen motivatie houdt je het vol om door te zetten.
Pluspunten
Ik ben heel tevreden over de klant vriendelijk heid je wordt altijd netjes geholpen
VerbeterpuntenSommige producten vind ik tegen vallen zoals de aardappelpuree en de pizza die valt ook tegen hij is niet vulend genoeg
Pluspunten
Snelle levering en lekkere producten. Meerzaden brood is mijn favoriet!
Verbeterpuntengeen