Pluspunten
prijs, kwaliteit, betrouwbaar
Pluspunten
Goede service en goed assortiment
VerbeterpuntenPost niet via Dpd.
Pluspunten
Super klantvriendelijk
VerbeterpuntenBlijf zo
Pluspunten
Snelle, nette levering. Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon.
VerbeterpuntenKomen er in de toekomst meer producten in het assortiment?
Pluspunten
heel vlug ontvangen,dank u
Pluspunten
Ik word altijd goed geholpen, ze zijn allemaal zeer vriendelijk. Bestelling zijn er snel en soms zit er een extraatje bij om te proeven. Fijn om met dit bedrijf samen te werken!!
Pluspunten
diversiteit producten is groot. Smaak Ciao koekjes en musli is goed. Andere producten zoals pasta moet ik nog uitproberen. Protiplan boek ziet er verzorgd uit.
Verbeterpuntenin de diner recepten zitten niet altijd veel eiwitten, zoals op blz. 37, 38, 39
Pluspunten
Verbeterpuntenben e.e.a. aan het proberen, en elke dag zo'n e-mail is niet fijn, heel erg opdringerig zelfs.
Onze excuses, We kwamen er achter dat we bij de aanvraag van een gratis proefpakket er ook een mail werd gestuurd ter beoordeling. We willen geen beoordelingen kopen maar heldere feedback ter verbetering van onze dienstverlening zodat we iedere dag kunnen leren hoe we het morgen nog beter kunnen doen. We hebben het inmiddels aangepast. Dank voor de reactie
Pluspunten
Snelle levering. Uitgebreid assortiment.
VerbeterpuntenSchrijffouten op website en in mails. Bijsluiten coedingswaarde va ieder product in proefpakket.
Pluspunten
Snelle levering, goede producten.
VerbeterpuntenVerzendkosten liggen erg hoog. Je moet voor redelijk wat geld bestellen om geen verzendkosten te betalen. Bij veel webwinkels zijn er al geen verzendkosten meer of hoef je maar relatief een klein bedrag te besteden om de verzending gratis te krijgen (bijv. 50 of 100 euro). Het zou ook al goed zijn als de verzendkosten wat lager komen te liggen ipv 7,95.
Pluspunten
Prima bedrijf, staan Ltijd klaar
Pluspunten
groot assotiment, maar de inkoopprijs kan beter.
Verbeterpuntentraining voor verkoopkantoren organiseren. doosjes van wafels aarbei: de afbeeldingen zijn vaag en onherkenbaar
Pluspunten
Snelle levering en goede produkten
VerbeterpuntenBestellen op internet zou duidelijker mogen, ivm produkt groep.
Pluspunten
Uitgebreid assortiment. Snelle levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
VerbeterpuntenGeen info over bedrijf - wel over deze test: Na 1 bestelling is het niet realistisch om bovenstaande vragen te kunnen beantwoorden. Als je een beoordeling wilt na een eerste bestelling, moet je andere vragen stellen.