Zeer snelle levering.

zeer tevreden

protiplan helpt me gaat tot mijn goal. ik ben 7kg aff

Overzichtelijke website. Uitgebreid aanbod en snelle service.

Beste prijzen ,snelle levering

Niet tevreden

Ik heb 3 startespakketten besteld alleen is het niet wat ik verwacht had. Er komt veel stress bij kijken. Ik heb helaas nog 2 pakketen liggen die ik op moet maken. Andere pakketen die ik heb gekocht via een andere site waren 10x beter.

Top service & lekker!

Super lekkere producten & fijne klantenservice. Zou het zeker aanraden!

Goede producten en snelle levering

Zeer tevreden. Producten zijn goed en wordt snel geleverd.

Geweldige producten

Ik verlies er veel gewicht mee en centimeters

Fijne en lekkere producten

Protiplan heeft lekkere producten en ook super snel in huis . Top !

Levering geweldig

LEVERING GEWELDIG GOEDE SERVICE

goede kwaliteit voor voordelige prijs

producten zijn niet te duur, snel antwoord via app op vragen en snelle levering

Makkelijk in te bouwen in je dagelijks leven en effectief

Heel lekker gegeten, geen honger en belangrijkste de kilo's gaan er goed af. Ondertussen al een bijbestelling gedaan met men favo productjes.

Super goede en snelle levering

Krijg mijn producten snel en netjes

Goede producten, goede prijs, snelle levering

Goede producten voor een goede prijs. De levering is snel en je wordt goed op de hoogte gehouden.

Brood niet lekker.

Alle broodsoorten die ik heb ontvangen ruiken en smaken naar chocola. Ik vind dat niet zo lekker. Vooral niet met hartig beleg. Voor iemand die dat wel lekker vind is het een prima plan om af te vallen. Ik beveel het daarom wel aan.

Lekkere gevarieerde produkten. Goede prijs.

Prima.

Snelle levering, duidelijke informatie, producten terugvinden gaat wat onhandig.

Protiplan is duidelijk over haar producten Ook een probleem in het bestelproces was snel opgelost na contact met de klantenservice. Het terugvinden van mijn producten voor een vervolg bestelling is wat onhandig. Het niet hoeven hebben van een account is prettig.

Prima producten maar blijft wel prijzig

Alle producten zijn wel prima Maar blijf de prijs wel pittig vinden

Slechte levering

Veel problemen gehad met de verzending van het pakket, wat de start van het dieet onaangenaam maakte. De werknemers hebben het opgelost en heb een kleine compensatie voor het ongemak ontvangen. Uiteindelijk is alles aangekomen en ben ik blij met de producten. Enkel voor het verzendingsproces kan ik geen 5 sterren geven, want dat was wel onaangenaam.

Zeer snelle verzending en altijd correct

Hele fijne website en zeer snelle verzending en het klopt tot nu toe altijd

Heerlijke producten

Producten zijn heerlijk en geven een goed verzadiging effect. Draagt goed bij aan het helpen van gewichtsverlies.

Heel snelle service. Indien vragen per chat worden deze snel beantwoord. Jammer dat artikels soms redelijk duur zijn. Extra promo´s zijn altijd welkom! Normaal krijg je altijd bij bestelling een gratis product, maar nu heb ik dit biet ontvangen. Spaarsysteem is leuk extraatje, jammer dat je dit pas kan innen bij volgende bestelling. Misschien optie om dit onmiddellijk bij bestelling in rekening te brengen.

Heerlijke producten

Heerlijke producten due ik heb gekocht, perfect voor een tussendoortje

Hoevenweg 13

5652AW Eindhoven